Mamici de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Pumpkin am vrut sa iti multumesc ca i-ai trecut si pe barbateii mei pe lista,esti o draguta

Stefania 8+

David

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu una sunt fericita ca am reusit sa termin curatenia asa ca azi am de gand sa ma odihnesc, atat cat ma va lasa Eduard. Maine vreau sa incerc sa fac cozonac si sunt tare curioasa daca imi iese. Alte prajituri imi ies bune dar asta nu am mai incercat pana acum. Azi sper sa vina si mama la noi sa ma ajute cu sarmalele si piftia. De plecat noi nu plecam nicaieri de sarbatori, poate doar in vizite pe la prieteni. Si de Anul Nou stam acasa cu piticul.
stefania, ma bucur sa aud ca David e mai bine. Am trecut si noi prin aceiasi poveste acum 2 luni asa ca te inteleg perfect. Iar sotul tau merita toata stima pentru ca incearca cat poate sa te ajute.
Fetelor care sunteti la al doilea bebe, familia va sustine la fel de mult ca la prima sarcina????Ca la mine pana acum cel putin se face abstractie de starea mea....eu curatenie, eu stat cu baiatul, eu cumparaturi...e adevarat ca sotul vine seara acasa dar si atunci el e tot timpul mai obosit ca mine....
Va pup si revin mai incolo!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Va pupic fetelor.Azi am cumparat si eu ultimele cadouri,pentru mine(mi-am facut singura cadou ca sotul n-are timp) si pentru sot.Abia astept sa-l desfaca,am asa un noroc ca mereu reusesc sa-i cumpar exact ce isi doreste...si anul asta cu bani putini ca daca nu mai lucrez...Sunt tare fericita.Acum ma duc sa imi incerc talentul prin bucatarie,fac cozonac...am niste emotii,sper sa-mi iasa bun.
Stefania sa se faca bine puiutul si La multi ani,ca poate maine nu am timp sa intru.Multi pupici si ai si tu grija de tine sa nu racesti.Un ceai cald cu lamaie cred ca ti-ar prinde bine.
In caz ca maine nu pot sa intru va pupic pe toate!(46 de burtici+9 bebei scumpici+3 prietene dragi...ca sa nu uit pe nimeni)Sa aveti un Craciun superfericit alaturi de cei dragi,fara greturi sau alte neplaceri!Aaaaa si sa primiti multe cadouri frumoase.

12+

SARBATORI FERICITE

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna buticutelor,

Ieri am facut cozonaci si au iesit imensi. Sunt cu nuca, stafide si cacao. M-a ajutat si matusa mea ce-i drept! Astazi vreau sa fac sarmale si ciorba de burta si mai vad eu ce mai pot..
Voi ce mai mancati dimineata? Mie imi apare greata spre seara si parca a inceput sa se contureze burticuta s-a facut pe burtica mai jos asa o delimitare cu ridicatura. Ce ciudat!!!
Isi face bebele loc cred!
Voi mai conduceti pe zapada asta? Sotul meu nu prea ma lasa dar eu o mai zbughesc cand e el la servici.

Kehleyr sa iti traiasca fetita sa fie sanatoasa si cea mai desteapta si frumoasa!!!

angelli ce veste buna si ce senzatie unica nu?!?

Ei sa ma apuc de mancare, sa vedem daca ma lasa si mirosurile in pace!!!

Emilia 8+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Sarbatori fericite si tot ce va doriti!! Sa fiti sanatoase, iubite si s-aveti nasteri usoare!! BB-ii toti sunt frumosi, oricum!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Sarbatori Fericite pentru absolut toate fetele care scriu si au scris la mamici de iulie-august! La Multi Ani si sa ne bucuram de miracolul nasterii Domnului, precum si de miracolul nostru din burtica!
Fetelor care au terminat odiseea mult prea devreme le urez pace in suflet, liniste si forta de a o lua de la capat intr-un nou inceput!

Fetelor, ieri am tras o sperietura...imi venea sa pe mama. Ma suna pe dupa masa si-mi spune: Sunt cu tata la urgenta! dupa care pauza teatrala. Va dati seama ca am inghetat! Pentru ca dupa , sa, imi spuna ca a cazut si si-a fracturat umarul. Super neplacut, dar nu putea sa inceapa cu asta? M-a lasat sa fac ot felul de scenarii cu ce se putea intampla! Of, bine ca e bine, stiu ca era si ea suparata, dar totusi, sa ma sperie asa...
Eu...fac cand asa cand asa. Ieri am avut o zi faina, fara , doar de doua ori, am si reusit sa mananc! Vedem azi cum decurg lucrurile
Hai ca m-am intins ca o placinta tiganeasca!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Alexia, tare faza cu mama ta...bine ca e numai umarul si chiar daca e neplacut acum de sarbatori, bine ca nu e ceva mai grav
Emilia si toate fetele care ati facut cozonaci, ce sa zic, sunteti mari! Eu nu stiu sa fac si imi face mama...maine plecam la munte la ai mei,unde o sa pap din toate bunatatile...
Stefania, bine ca e David mai bine, cred ca se pregateste de party
Pika- la fel, tot respectul ca te chinui sa faci cozonaci...poate ma urnesc si eu la anu'...sa ne spui cum au iesit
Cristina- imi pare rau ca nu ti se mai amelioreaza greturile, ca eu intru in sapt 12 si sunt mult mai bine...asa iti doresc si tie...ca tare imi doream sa putem gusta din toate bunatatile de sarbatori,sa mai lasam lamaia deoparte
Nu ti-a fost rau dupa cozonac? Am facut si eu ca tine sapt trecuta, dar am gustat o felioara ca muream de pofta...si dupa cine murea de arsuri la stomac? Mi-a picat ca un bolovan acolo...
Irinucaaaaaaaaa, unde esti? Ai intrat in concediu?
Mada, azi nu esti la raport?

Fetelor, dupa cum spuneam, maine plecam la munte ...va urez de-acum un Craciun fericit, sa ne traiasca bebelusii si sa ne bucuram de o sarcina usoara, sa ne simtim bine si sa papam bun zilele astea!

Cristina + bb 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna,fetelor!
Am lipsit ceva ceva pentru ca nu am mai prea avut acces la net,insa iata-ma inapoi si cu vesti foarte bune:L-AM VAZUT PE BEBELIN!!!Sunt asa de fericita,stiu ca majoritatea ati experimentat deja bucuria asta,sunt ultimul mohihan poate,dar bucuria mea nu e mai prejos de a voastra cand v-ati vazut bebeii.E bine sanatos,are vreo 9-10 saptamani,24 mm,are manute,picioruse si tot ce ii trebuie,se formeaza chiar si cordonul ombilical,si e cel mai frumos bebelus de 2 centimetri jumate din lume.Si ne-a facut chiar cu manuta cand ne uitam la el...
Nici nu am apucat sa citesc ce ati mai scris,sper ca sunteti toate bine,sanatoase,vreau sa profit de ocazie sa ii doresc Stefaniei si familiei ei tot binele din lumea,pentru ca urmeaza o perioada foarte deosebita pentru ea,cu multe aniversari,Cristinei Laura la fel,"La multi ani!" si voua,tuturor,sa aveti parte de un Craciun ca in povesti,fara greturi si problemute,cu multe daruri si caldura in case si in suflete si un AN NOU mai bun ca toti ceilalti!
Va pup!LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Va pup pe toate si va doresc si eu SARBATORI FERICITE si sa fiti sanatoase si sa avem toate nasteri usoare si bebei sanatosi,frumosi si voinici.Craciun fericit!

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani si Sarbatori fericitesi !Sa mancati bine, da' cumpatat!La multi ani, Stefania pentru sarbatoritii familiei, sa aveti parte de tot ce e mai frumos!La muti ani si prietenilor nostri dragi!va pup

anasia

Mergi la inceput