Mamici de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna seara burticutelor.A trecut ceva timp de cand nu am mai fost pe aici si nu-mi vine sa cred ce multe suntem!SUNT FERICITA!Am fost la echo si l-am vazut pe bebe,i-am vazut batand inimioara!O senzatie,sentimente ce nu pot sa le descriu in cuvinte!
Alexia 27 trebuie sa te calmezi.Bebe are nevoie de liniste asa ca alunga acel cosmar!O sa fie bine!O sa vezi!
Nu stiu daca o sa mai am timp zilele acestea sa intru asa ca va urez un an nou fericit,sanatate,numai bucurii alaturi de cei dragi si bebelusi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diu spune:

Salutare tuturor!

N-am mai scris demult dar sunt tare ocupata cu Rebecuta care are aproape 5 luni. Sint tare trista ca de doua zile am inceput sa singerez. Dupa ce am aflat ca-s insarcinata am zis ca nu merg pina in ianuarie la medic, dar acum am fost nevoita. Medicul meu a zis ca se pare ca acum se implanteaza si de aia singerez, dar mi-a zis ca daca continua la fel, sa-l sun. Azi a continuat tot asa si parca au aparut si niste cheaguri si l-am sunat dar ii era tel. inchis. Asa ca miine dimi voi merge la maternitate sa mai vad care e treaba. Acum am remuscari pt. ca la inceput daca mai tineti minte am fost tare suparata ca am ramas gravi asa de repede dupa prima nastere si acum bebe vrea sa plece de la mine... Asta e. Incerc sa ma consolez ca va fi cumva...bine. O sa va spun care e treaba in zilele urmatoare. Daca cumva ma vor interna atunci doar in ianuarie...
Sa aveti un an nou fericit si frumos si cu siguranta va fi frumos datorita bebeilor...

Va pup pe toate si sa va simtiti bine de Rev!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

pumpkin multumesc ca m-ai pus in listuta.

anasia eu am vomat doar o data pana acum si a fost de la fiere...mie mi-e doar greata rau de dimineata pana seara dar pana acum nu am vomat mancare...

si mi-e un somn mai fetelor si nu am chef de nimic, cand sunt acasa stau doar in pat si atipesc mereu.

iar cu kg cred ca am pus si eu ceva 1-2 kg, pt ca desi mi-e greata mereu totusi mananc cam mult, in ultimile zile mi s-a pus pata pe salata boeuf si branza cu rosii....dar au incaput si carnati, toba si alte chestii...noroc ca am ponit cu 51 kg si am unde pune...

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Neatza fetele,cum sunt burticutele?
Eu cam tremur din toate balamalele si sunt suparata,aia mica e racita si nu gasesc nici o clinica deschisa.Toti au liber pina pe 3 ianuarie.Trebuie sa astept sa vina omul acasa sa ne duca la urgente sau la o clinica care lucreaza si in libere dar care e departe de mine.
Are un sunet urit de tot in piept,nu pot sa o las asa
norocuta,stai linistita ca nu-i cine stie ce gafa,chiar multe fete imi scriu numele asa
Cit despre alfabetul arab,eu am incuiat cartile si-am inghitit cheiaNu pot sa inteleg cum se "transforma" domne` in halu ala cind scrii un cuvint ,nici moarta.
Adevarul ca nici nu m-am omorit
Va pup,ma duc sa vad ce mai distrug mindrele!

Printesele mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna burtici!

Cristina_Ioana te pupic.Eu sunt bine in general.Culmea ca inca mai am ceva greturi dimineata.Urasc laptele si il beau fortat in fiecare zi...Acum ies si eu din casa in fiecare zi cateva ore,respir un pic de aer curat...Mai am si dureri de cap din cand in cand dar de ce sa ma plang,am un bebe mic pe care abia astept sa-l vad si sa-l pupicesc,sa-l strang in brate...fetelor eu nu mai am rabdare...Nu mai spune de atatea mancaruri romanesti ca eu mor de pofta.Asa mi s-a facut pofta acum cateva zile de mamaliga cu branza si smantana.Am mancat cu o pofta,cred ca a fost cea mai buna mancare de cand sunt insarcinata.Eu mancarea japoneza asa si asa,prefer mancarea chinezeasca.Sotul meu e peruan asa ca daca vrei iti povestesc despre mancarea peruana.
Saban felicitari!Dupa 6 ani...Imi imaginez cat trebuie sa fi de fericita!Sa fie intr-un ceas bun!
letitzia nici mie nu mi-au crescut sanii si am deja trei luni.Sunt frumusei,umflatei dar atat.Mie mi-e teama ca nu o sa am lapte...
hannen am incercat sa-ti vad printesele si imi apare o singura poza.
diu pe cuvant ca ieri ma gandeam la tine ca nu ai mai scris demult.Poate nici nu mai apuci sa vezi mesajul meu.Iti urez multa bafta la doctor si te asteptam cu vesti bune.

Eu azi am fost foarte matinala si vad ca acum ma ia din nou somnul.Ma duc sa ma mai bag un pic in pat!

13+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

pika=pika,din greseala am sters al doilea link si mi-e lene sa-l pun iar.Poate imi fac timp zilele astea.
norocuta,wow azi e vineri zi de masa la socrela nu-i asa?Asa era la noi,nu ca in restul saptamaniii nu ne duceam dar vineri se stringea gasca mare si bineinteles mincareeeeeeeee muuulta si bunaaaa!Ce mi-am facut aseara ma gindesc intr-una la fel si fel de bunatatzi!Azi chiar m-am plins omului si mi-a oferit un bilet numai dus cu destinatia Cairo,hahaaa

Printesele mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna burticute vesele si frumoase!
Andreea ma bucur ca esti bine si tu si bebeul. De abia astept si eu ecografia. E pe 12 ianuarie. Nu mai am rabdare. Tie ti se vede burtica ca la mine iese un pic in afara, sotul e topit dupa cei 2 cm de burtica umflata, toata ziua o pupa! Si eu sunt tare fericita.
Cristina Ioana am vazut ce ai scris de Dinca Gabriela, dar am citit si pareri bune despre ea, am vorbit cu cineva care a si nascut. eu din pacate am suferit o interventie chirurgicala cu ea si a fost pe cat se poate de draguta, si culmea este ca nu am avut dureri dupa si mi s-a vindecat foarte repede. Mi-a dat si numarul ei de mobil si mi-a zis ca o pot suna la orice ora, mi-a facut programari la dr Herghelegiu la ecografii avand in vedere ca daca suni sa te programezi nu gasesti loc liber, si imi vorbeste foarte frumos. Eu sunt mai sperioasa , dar ea ma incurajeaza mult. Imi doresc sa fie foarte bine sa nu fie nici o problema. Imi pare sincer rau de ce ai patit tu. Acum la ce doctor mergi?

Ioana 9+

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

a.cicel - tu ai avut durere de burtica sau contractie? ti se strangea burtica asa ca un nod acolo?
eu sunt speriata tare de contractii...ai luat No-spa...
sa ne zici ce spune dr cand ajungi

Cristina + bb 12 sapt

Buna dimineata burticutze
Imi cer scuze ca vin asa tarziu cu raspunsul de la dr., dar ieri am avut o zi plina de somn. Dr. zice ca totul e ok, doar ca sunt foarte incordata si am contractii. Dar durerile alea groaznice e posibil sa fi fost de la un chist de sarcina care s-a spart. m-a mai linistit putin. A fost si iubi cu mine cand mi-a facut eco. A invatat bine lectia cand dr. i-a spus ca trebuie sa stau mai mult in pat, sa nu stau mult in picioare, sa nu gatesc. S-al fi vazut ieri pe iubi cum curata morcuvi...Si a facut o supa de pui....Doar eu am facut galustele de gris. In rest totul e ok, bb e bine, e la locul lui...Si dr. era speriata la inceput. A crezut ca nu a vazut bine si poate sarcina nu e in uter, dar s-a uitat bine si e unde trebuie sa fie. Mi-a spus ca timp de 2-3 zile sa iau no spa de 2 ori pe zi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!am reusit ieri sa mananc, de fapt sa beau niste ciorbita, fara s-o, desi tentative am avut;ma chinuie rau senzatia de amar pe gat si e tare neplacut;va pup!

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Buna fetelor

Ma bucur ca sunteti bine si va urez un an nou asa cum il vreau eu pt mine, adica cu multa liniste ca sa ma pot bucura de toate senzatiile noi pe care le traiesc.

Anasia am vazut ca esti la Dr. Tutunaru, zi-mi si mie impresia ta pt. ca vreau sa-mi fac o programare imediat dupa Revelion. Si-a deschis cabinet particular sau e inca doar la Elias?
Multumesc mult
Va pupic,
Distractie placuta

iulenca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos

Mergi la inceput