Mamici de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by anasia

pumpkin, ma poti strecura in ianuarie, pe 31?

anasia

Te-am strecurat, cum sa nu! 28 sau 29?

Miky 13+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

multumesc,pumpkin, fac 29!

anasia

Mergi la inceput

Hannen, cum e sotzul egyptean? Chiar vroiam sa te intreb daca Amira nu e nume de printzesa egypteana...

Miky 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Hannen, pai si acum ce cauti in Japonia?
Ia baga aici povestea la burticoasele curioase...

Cristina + bb 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Cristina_ioana, sunt din feb 2003, dar cu vizite in Ro si de o luna. In mare aici am stat cel mai mult si, cred ca abia acum m-am acomodat in adevaratul sens al cuvantului.
Vremea si tara e frumoasa, e drept, dar nu mai frumoasa ca Ro. Pe mine personal oamenii si stilul lor de viata m-au cucerit.
Mancarea...immm e delicoasa, iar ei isi permit sa manance mai sanatos decat se obisnuieste in RO, indiferent de ce pozitie sociala ocupi. Sunt f f f multi saraci, care au "limita" la carne (e mai scumpa), insa legumele, fructele, lactatele, painea sunt acesibile si pt ei.
Dupa cum vezi la intrebarea ta raspunsul ar putea fi un roman, iar DC ma va trimite "la plimbare" ca nu-s la subiect (scuze). Sincer sunt muuuuuulte de spus si comparativ si in particular.Chiar as scrie o carte. Astept ziua aia!

Hanah, ma bucur nespus ca stii despre ce vorbesc (nu am mai vazut pe nimeni pe DC din Egypt) si, ai dreptate iarna trecuta a fost mai rea. Ai mei m-au vizitat acum in Nov, nu s-au putut odihni din cauza zgomotului, s-au minunat de praful de aici, iar prietena mea a facut baie in mare (pe 18 nov.). Pe de alta parte stresul cotidian e la fel ca oriunde in lume, e o iluzie sa crezi ca Paradisul e pe Pamant. Mancarea, pe bune, aici e o varietate de innebunesti...ma voi gandi la voi, maine la masa la mama-soacra
Fiecare tara are curiozitatile ei, si bune si rele.
Va pup si va doresc la toate sarcina usoara,
Georgiana Florescu Lewaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

buna fetelor!
sunt cea mai fericita mamica bebeul e bine ,se dezvolta si ii bate inimioara. sunt asa fericita de nu pot sa exprim in cuvinte ! merci fetelor ptr pumnii stransi.se pare ca mi ati purtat noroc.ioana merci intre timp am aflat si eu ca pot sa iau paracetamol si fiole algocalmin dc am febra.acum sunt asa fericita ca nici capul nu l mai simt.
de ingrasat nu m am ingrasat dupa craciun desi si mie mi se pare ca s a mai umflat burticuta
nu stiu dc ne mai auzim pana de rev dar vreau sa va urez de acum LA MULTI ANI ! sa aveti un an minunat sa fi ti sanatoase si voioase si sarcini usoare cu bebei sanatosi ! va pupik dulce andreea25

Mergi la inceput

hannen
Scuza-ma, ti-am schimbat numele, dau mielul de Paste, ce sa fac?
Cu greseli scriu de cand ma stiu (sunt vitezomana...), dar cu numele tau le-am intrecut pe toate.

Mergi la inceput

Dupa ce am facut gafa cu numele, mi-am recitit mesajul si am vazut "vremea si tara e frumoasa"
Va implor fetelor nu ma trimiteti din nou la scoala, abia acum incerc sa invat alfabetul egiptean. E indeajuns "pedeapsa" asta....pleaaaase, aveti mila

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by norocuta

Dupa ce am facut gafa cu numele, mi-am recitit mesajul si am vazut "vremea si tara e frumoasa"
Va implor fetelor nu ma trimiteti din nou la scoala, abia acum incerc sa invat alfabetul egiptean. E indeajuns "pedeapsa" asta....pleaaaase, aveti mila

Nu te trimitem la scoala ca vad ca mergi singura...si in curand o sa mearga si pustiul tau la scoala....Alfabetul egyptean...wow...vreau si eu...

Miky 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna seara burtici, mama ce harnicute sunteti la scris, nu ca mine . Ru-si-ni-ka! Zilele astea am lenevit cu fiecare fibra a corpului meu!

Bun venit noi si sarcini usoare si bebei sanatosi!
Anasia, sa stii ca ai dreptate, cu sarcina asta o sa ajung la silueta din liceu . Am dat jos 2 kg din cauta
Cineva intreba daca e normal sa se diminueze greturile asa devreme...spune-ti-mi va rog ca e OK, ca de vreo saptamana ma simt mai bine si chiar am inceput sa mai mananc cate ceva, si sunt abia in a 8-a saptamana. Acum chiar incepe sa-mi fie frica, eu stiam ca acum e cel mai nasol, ca acum HCG e la concentratie maxima
Oricum, tot mai de 2-3 ori pe zi, mai ales seara, dar tot am un ghimpe in...creier.
Please, linistiti-ma ca de doua nopti visez ca am sangerari si ca avortez! Mi-e si frica sa mai adorm, pe bune!
Va pupic pe toate

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput