Mamici de iulie - august 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Cristina_Ioana spune:
Hannen, si tu ai stat in egipt sau sta sora ta acolo?
Eu sunt marcata de cate fete de aici stau in japonia...pai bine mai fetelor, ati fugit acolo la capatul lumii?....io glumesc acum, ca mi se pare o tara extrem de frumoasa, pe care din pacate nu am vazut-o, dar am vazut Ultimul Samurai de vreo 6 ori si m-a marcat...![]()
Io cu bunatatile sunt de groaza la greci si spanioli...dar stiti cum? parca nu ma mai satura Dzeu! 

Nu stiu cum se mananca in Egipt si in Japonia...dar astept sa imi povestiti voi 
Fetelor, vreuna dintre voi a avut curajul sa se urce pe cantar dupa zilele astea de Craciun?...ca eu una nu mai am stare pana dupa rev ca sa fac bilantul...dar ma ia cu lesin numai cand ma gandesc cat am mancat...mi-a facut mama tot felul de bunatati mai light asa ca pt gravidute, piftie slaba de pui si salate de tot felul, dar m-am porcit rau cu sarmalute si cozonac...![]()
Asa ca daca exista vreo curajoasa care s-a urcat pe cantar dupa aventura asta, are tot respectul meu 
Cristina + bb 12 sapt
Cristina_Ioana spune:
a.cicel - tu ai avut durere de burtica sau contractie? ti se strangea burtica asa ca un nod acolo?
eu sunt speriata tare de contractii...ai luat No-spa...
sa ne zici ce spune dr cand ajungi
Cristina + bb 12 sapt
geliza spune:
buna burtici
trec si eu o fuga pe-aici...am citit ce-ati mai scris...
Bun venit noilor burtici, sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos.
si eu umblu cu no-spa in geanta, "just in case"...dar stiu ca am citit mai demult prin cap mai vechi....orice durere de burta trebuie tratata in pripa...deci nu stati asa...luati un no-spa, un scopantil supozitor...si daca nu trece urgent la medic...
in rest, eu sunt bine...am fost o fuga prin Poiana bv si de rev o sa mergem la tzara....
va urez de pe acum Sarbatori Fericite si noul an sa fie plin de sanatate, bucurii, sa ne aduca o nastere usoare si bebei sanatosi, voinici, cuminti si mancaciosi
cred ca ne mai vedem dupa 2-3 ianuarie.
va pup
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
pumpkin spune:
Cristina_Ioana, daca se intareste burtica cred ca sunt contractii, e bine ca iei No-spa. Pe mine ma mai inteapa burtica dar rar si daca nu tine mult e ok, nu apuc sa iau No-spa ca trece.
Pe mine m-a urcat doctoritza pe cantar pe 27 decembrie si am luat 2 kg in 8 saptamani, mi-a zis ca sunt "in grafic" si ca am inceput sa am falcutze.... ![]()
Miky
13+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
hannen spune:
Cristina,eu am stat in egypt,sotul meu e egyptean.
Nu stiu cum se maninca pe la alte case in egypt dar la soacra-mea era sinucidere curata sa te duci.Te duceai in vizita fotomodel si plecai numai bun de sumo.
Gateste super bine,nu am cuvinte sa o laud.Unde mai pui ca e si o soacra de aia de poveste.O iubesc enorm!!!

E confidenta mea
Printesele mamii
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin, pai nu dureaza nici la mine mult si uneori trece fara sa iau No-spa si am obs sa se intampla doar seara, probabil ca sunt obosita sau cine stie de ce...deci daca sunt scurte si nu sunt dureroase nu e pericol cu colul?...sunt tare speriata de contractii...![]()
Hai ca m-am urcat si eu pe cantar si cica am pus 1kg...in 12 sapt e ok, nu?
Hannen - pai daca e de la mama lor de acolo te cred ca gateste bine femeia, ca si grecoaicele, ca sunt pe-aproape cred, adica probabil ca e tot genul ala satios, gustos, cu sosuri si tot felul de mirodenii si nebunii...
Misto sa ai o asemenea relatie cu soacra, daca citesti in urma ce discutii am avut noi despre soacre, o sa vezi ca la noi nu e tocmai roz treaba...eu am avut o super relatie cu mama fostului pe care efectiv o adoram si careia ii simt lipsa si acum, la fel imi era prietena si confidenta, soacra mea insa este o ciudata de care nu am reusit sa ma apropii de 7 ani de cand sunt cu sotul meu... ![]()
Cristina + bb 12 sapt
anasia spune:
buna
! am avut curajul sa ma urc pe cantar si am constatat ca am slabit cca 3 kg pt ca nu pot sa mananc mai mimic si ce mananc
; nici apa nu pot sa beau fara sa mi se faca rau; burtica ma mai doare rar si nu apuc sa mai iau no-spa,desi il am la indemana tot timpul;in schimb am o stare totala de indispozitie si de rau "general"; daca ma tine asa pana in luna 4, devin manechin
va pup
anasia
Cristina_Ioana spune:
Anasia, ai fost haioasa tare
, mie imi pare rau ca inca te simti nasol si tot cu greturi si vomat...tu cate sapt ai acum? Sa stii ca si eu am slabit 3kg ca tot asa imi era rau de nu mai stiam de mine si vomam tot ce bagam in gura...dar o sa treaca si perioada asta si o sa recuperam la kg, stai linistita....
Cristina + bb 12 sapt
geliza spune:
si eu am pus deja un kg...asta si cu craciunul si cu faptul ca nu am
nici macar o data...si am doar 7 sapt...
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
anasia spune:
Cristina, trec deja in saptamana 10 si abia astept sa vina perioada cand pot sa mananc absolut orice, chit ca o sa pun kg pe mine;pana si apa de la robinet nu mai suport cum miroase,nu mai zic de celelalte, bine ca sotul meu ma intelege si a preluat el toate treburile casei; vi s-a intamplat sa
verde, de la fiere?chiar m-am speriat!
pumpkin, ma poti strecura in ianuarie, pe 31?
anasia