Mamici de iulie - august 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
cinta spune:
buna ziua, fetelor!
si noi ne plangem aici de stari de greata si voma. si ce e mai amuzant ca atunci cand ma doare pe mine burtica il doare si pe dumnealui - cica e "morally pregnant" 
am fost la tanti doctor si ne-a zis rezultatul la analize: sangele a iesit f bine, insa la testul de urina au gasit urme de sange si m-au pus sa repet azi. cica s-ar putea sa am probleme cu rinichii
DPN - undeva intre 9 si 15 aug. abia peste 1 sapt m-au programat la sonograf. imi venea sa ii dau in cap la doctorita - daca se poate sa fie sarcina cu probleme de ce tre sa astept asa de mult?!?
scriu pe fuga pt ca avem de facut cumparaturi pt tot grupul cu care vom petrece weekendul. ca restul usnt la servici, doar noi avem azi liber.
va pup si va doresc un an nou asa cum v-il visati voi! si fara greturi de anul nou!
cinta
cornelia_laura spune:
In primul rand urez si eu BUN VENIT noilor gravidute si sa aveti sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi.
Eu sunt bine dar nu stiu cum sa mai scap de greata si mai ales de arsurile de stomac. E o stare asa de urata de nu-mi vine sa fac nimic. La prima sarcina nu m-am luptat cu asa ceva. Adica am avut ceva greturi dar usoare si in nici un caz arsuri. Indiferent ce mananc ma arde stomacul si imediat ma apuca greata care dureaza cu orele. A, si de vreo 2 zile mi s-au intarit rau sanii, parca am numai noduri in ei si ma dor ingrozitor. Asta abia acum in saptamana 11. Am mai observat ca nu prea mai pot dormi pe spate. Parca nu am aer si trebuie sa ma intorc pe o parte. Stiu ca cea mai buna pozitie pt bebe e dormitul pe partea stanga, asa se iriga mai bine cu sange.
De Anul Nou stam acasa cu Eduard si vine mama la noi.
Daca maine nu mai intru pe DC va urez de pe acum la toate:
UN AN NOU FERICIT SI LA MULTI ANI! SA FITI SANATOASE, SA ADUCETI PE LUME COPII SANATOSI SI MANCACIOSI, SA VA BUCURATI DE CEI DRAGI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI. IAR PENTRU NOAPTEA DINTRE ANI VA DORESC PETRECERE FRUMOASA FARA GRETURI SI VARSATURI!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
anasia spune:
am intrat sa va urez tuturor
si nu numai,ca anul nou sa va aduca fericire, sanatate,sarcina fara probleme, bb sanatosi;
LA MULTI ANI SI PETRECERE FRUMOASA 
PUPICI
anasia
hannen spune:
Buna ziua burticutzelor,shomati azi?
Gata am fost la dr. sunt impacata(adica cu pitica care e racita)
cinta,lasa draga ca sa vezi ce o sa-l mai doara si mai incolo,o sa-ti faca concurenta.Pe al meu il dor si ovarele![]()
unde le-o fi tinind nu stiu,dar cind ma doare pe mine e musa-i sa-l doara si pe el in acelasi loc,ba chiar de vreo 100 de ori mai rau![]()
Cornelia,daca ai arsuri ma tem ca ele nu vor trece asa usor.Eu am avut in ambele sarcini pina am nascut,m-au innebunit!!Eram distrusa!E normal ca ele sa apara cind sarcina se mai mareste,fatul impingind toate "organele" in sus ,inclusiv stomacul care arata ca o clatita.De aceea mincarea iese in esofag si provoaca arsuri.Sunt ORIBILE.Mi-e groaza numai cit ma gindesc!!
Sanatate burtici,eu mai stau inca nu merg la dr.sigur ma cheama pe la 8 saptamani.
O zi/seara faina sa aveti.
Aaa,uitam sa va fac in ciuda,am un pui in cuptor care miroase bestial!Daca nu vine jupinul mai repede s-ar putea sa gaseasca doar tava!Eu am niste pofteee,dar cred ca-s autosugestie
Cert e ca azi in masina imi cam venea sa dau la ratze,iar sotul mi-a propus sa fac o plimbare per^pedes pina la spital.Dragut nu?![]()
Printesele mamii
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele!
Pika, si eu urasc laptele si dr mi-a zis ca daca nu beam inainte sa nu ma fortez nici acum, sa imi fac mai rau, compensez cu multa branza, iaurt, oua, smanatana , cascaval...si zice ca e ok
Sanii mi-au crescut si mie, multicel chiar, si sunt tare mandra de ei, sotul meu este insa amarat ca nu prea are bafta sa ii atinga, ca ma dor foarte rau 
Sorry ca ti-am facut pofta cu mancaruri romanesti, acuma mi-ai facut tu mie pofta de mamaliga cu branza si smantana si ma duc sa imi fac
Sotul peruan? Pai si cum de stati in Japonia? Peruanii ce papa? 
Hannen-nici tu nu ne-ai zis ce cauti in Japonia cu sotul Egiptean 
a.cicel- bine ca te-ai lamurit cu contractiile si ca e bebe ok. Si eu cred ca ma stresez prea tare si am senzatia ca mi se intareste burta si tot felul de prostii...
Cinta -suna misto rau 'morally prenant', hihihi. Ma bucur ca esti ok cu analizele 
Anasia -foarte bine, uite asa azi putina supica, maine alte bunatati si nici n-o sa stii cand trec greturile...important e sa fii cu moralul sus si sa nu te stresezi. Noi suntem alaturi de tine, ca stim tare bine ce inseamna 
Ioana- eu nu vreau sa te influentez in nici un fel, si eu am avut o interventie chirurgicala cu ea, si cu mine a vb frumos, si mie mi-a dar nr de tel, si pe mine m-a programat la Herghelegiu...deci cunosc tot acest ciclu...dar din pacate comunicarea si discutiile de 6 luni nu m-au ajutat cand am avut cu adevarat nevoie si a dat-o in bara rau...pana la urma cred ca in momentele critice medicii fac diferenta...dar repet, este decizia ta si sper sa fii ok...
Cornelia- si pe mine ma arde stomacul rau si trebuie sa rontai ceva tot timpul...cu dormitul pe spate nu m-am omorat niciodata,dar acum chiar nu pot, am senzatia ca ma strange pielea de pe burta...pe burta dorm eu cel mai bine, dar acum dorm cu piciorul flexat, ca sa nu il strivesc pe bebe...
Cristina + bb 13 sapt
diu spune:
Pika iata ca am apucat sa vad mesajul tau pt. ca m-am intors inapoi acasa de la spital. Medicul spune ca e ok, ca nu se vede nici un hematom sau cheg si sa mai asteptam pina mai evolueaza bebe ca e tare mic. Nu-l poate nici acum masura. Mi-a dat gravibinon injectabil si sper ca o sa fie totul bine. Mai am totusi speranta ca se poate.
Va pup burticutzelor!
pumpkin spune:
Pupici pentru toate burticile !
Nu cred ca ne mai "auzim" anul acesta asa ca va urez de acum :
Sa avetzi un sfarsit de an linistit, fara gretzuri si fara dureri ! 
Anul urmator sa va aduca sarcini linistite, multe momente frumoase, nasteri usoare si cei mai cumintzi, mai frumosi si mai santatosi bebei.
Sper sa ne vedem cu bine in 2006 !
La multi ani! 
Pupici pentru toate mamicile in devenire, taticii, piticii si familiile voastre.
Pentru ca ne apropiem de pagina 10 a capitolului 10 si pentru ca eu o sa lipsesc pana marti, deschid acum capitol nou, 11, si va poftesc sa continuam acolo. 
Miky
13+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diu
Pika iata ca am apucat sa vad mesajul tau pt. ca m-am intors inapoi acasa de la spital. Medicul spune ca e ok, ca nu se vede nici un hematom sau cheg si sa mai asteptam pina mai evolueaza bebe ca e tare mic. Nu-l poate nici acum masura. Mi-a dat gravibinon injectabil si sper ca o sa fie totul bine. Mai am totusi speranta ca se poate.
Va pup burticutzelor!
diu
poze cu noi
Sa ai grija de tine si sa stai linistita, fara sa faci efort prea mare ca mine. Eu azi m-am tot invartit pe langa aragaz, am facut si o prajitura si am stari de ameteala acum. Asa imi trebuie daca nu o ascult pe doctorita. Si daca m-ar fi vazut iubi azi as fi luat si o "mama de bataie" ca nu stau in pat cum a spus dr.
POZE
pumpkin spune:
Va poftesc la partea a www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65305" target="_blank">11 - a !
Miky
14+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006