Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

HELLO fetele!
Iar am niste nerviiiiii...
Dupa ce am scris o pagina plina mi-a picat brusc netul si am pierdut tot! De o saptamana tot asa o tin imputitii astia!

Sper sa mearga si sa pot fi la curent cu BEE si IRINA...ca nu mai pot de nerabdare!

CATA iti mai zic odata la multi ani si o BIENCUTA super frumoasa si cuminte!
Si MIRELA ....nici un semn?
Va trimit iute,poate pica iar!
Nici de "galerie" nu ma mai apuc Poate mai incolo!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica mercic mult...si mie cind imi pica netul imi dadea o stare de nervi de simteam ca explodez..acum de 3 sapt. de cind am Internet prin cablu nu a picat niciodata...slava cerului!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

CATA al meu e prin cablu (RDS) si nu prea am avut probleme,doar cu telefonul(care nu merge deloc de trei zile).Acum cica fac lucrari in zona asa mi-a zis ieri cand am sunat sa-i injur bine!!!Acum si-au gasit!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina mi-a gasit dr. foarte mult lichid amniotic, din cauza asta bebe s-a intors iar, este cu fundul in jos si are destul loc sa se miste in voie, nu am garantie ca va fi cu capul in jos cand trebuie sa nasc.Nu stiu ce inseamna pt. bebe prea mult lichid amniotic ( poate ai tu idee ? )iar eu sant toata numai o apa, intr-o saptamana am luat 2 kg iar in ritmul asta daca nu mi se provoaca nasterea voi ajunge la 100 kg Seara am picioarele foarte umflate si jos sant amortite...
Monica spor la acte
Fetelor cred ca Mirela a nascut!!! Alta explicatie nu am pt. lipsa ei pe forum...

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

MARAKI si eu inclin sa cred de MIRELA...tot asa!
Ai vazut ca avea "tripla zi critica"
Si la tine colul e ok? rezisti pana in 3 ian.?
Ca eu iar am nervi...acum am depistat ca in bucatarie caloriferul e fierbinte....in timp ce e oprit de la termostat!!! Toate se deregleaza in casa asta!
Si nu-ti mai fa probleme cu lichidul ala,n-are bebe nimic! Se balaceste eventual

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A venit cu mobila, si daca nu avea o intalnire la ora 15 statea acasa sa o monteze. asa ma uit doar la salteluta de infasat.
Cata stai linistita ca o v-a sterge Clau, chiar n-am nici un chef de nimic, mai ales ca sunt intr-o stare de toata cacaoa...
Si eu am dureri jos, am mai scris, dar eu tot cred ca e de la bebe, cand se misca sau ma apasa.
Monica eu am net prin cablu de TV- UPC, este 12 dolari/luna, dar merge mult mai bine decat RDS-ul.
Maraki lasa sa vezi ca se va intoarce Angelo, daca nu faci cezariana, asta e acum.
Si eu zic: natural+epidurala, dar cine stie ce se intampla atunci pe moment.

Uite cat e ora si nimic de Bee.
Incep fetitele sa apara!!!

Merg sa incerc sa dorm putin, poate ma voi simti mai bine.
Clar, bradul ramane pe maine.

gio si bb Marco 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica mai lasa nervii, da-l incolo de cablu si de calorifer...nu tu trebuie sa-ti bati capul, lasa-l pe al tau sot, eu asa fac(cand este acasa), cand nu....
Irina...n-a intrat...
Bee nici un semn...
Mirela?
Plec in Selgros, poate gasesc ceva vesti cand ma intorc!

daniela 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua!
M-am trezit ... din nou ... acum!

Fetelor legat de coborarea burtii ... in mintea mea creata am gandit asa: burtica coboara pe la 36 - 37 de sapt, pt ca altfel bb ne-ar ajunge in gat la propriu. Astfel el coborand are loc sa creasca - pardon sa se ingrase - in continuare iar daca nu realizam atunci cand se intampla fenomenul, mai tarziu nici atat ... pt ca se ingrasa f repede si pierdem acea clipa de respiro.
Eu am realizat asta de ieri ca dupa ce mananc (in picioare, caci stand jos ca omul nici o sansa) nu mai pot sta decat in picioare sau culcata laterala pt ca ma impunge in ficat cu funduletul, de fapt acolo il are mereu dar fara mancare in stomac este mai bine.

Moni serialul este super ... dar sunt reluari ... Intr-o zi aveam examen si nu aveam chef neam sa invat si ma uitam la serial. A 2-a zi examen ... intru trag subiectul si ce credeti ca imi pica ... infarctul miocardic ... adica subiectul din film. Sa lesin ca tocmai pe asta nu-l citisem deloc ... daar am vazut filmul si a fost super.
Off ce ghinion pe tine cu nenorocitii astia. Uite un poate iti mai trece.
Giova
Ralu iti multumesc pt raspuns.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Nimic nou pe aici?
La ARAD s-a pus de-un viscol...de toata frumusetea! Si eu cam voiam sa scot nasul pe afara azi,cred c-o las pe maine cu plimbarile!
URSULINA

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

URSULINA nu stiam ca-s reluari,nu prea am prins eu chiar toate episoadele seria trecuta,ca ai vazut la ce ora il dau si cam adormeam pe mine,mergeam si la serviciu...Oricum cel de aseara nu-l vazusem!
Cat despre seriale mi-e ciuda ca incepe LOST serie noua pe AXN din ianuarie si o sa-l dea zilnic nu sapatamanal.Iar eu cu cezariana parca vad ca ma tin astia cel putin 7-10 zile in spital
Noroc ca au reluari la greu...
Si SPITALUL DE URGENTA mai era printre preferate.....de acolo chiar ca invatai medicina

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput