Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Eu cred ca astazi imi voi pune geaca pe mine si caciula in cap si voi face o plimbarica pana ...in balcon la spalat geamuri ca in 10 min sunt gata.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki nu stiu care e treaba cu lichidul amniotic prea mult, dar vorba ta, bb inoata mai mult...acum vad ca reti si apa din moment ce te umfli...treaba naspa este ca acum pe final, vad ca toate ne vaitam...am vazut Giova ca si tu esti cu dureri de burta...pentru mine trim. III este de departe cel mai greu...si daca pina acum erau numai soldurile de vreo 2 zile ma dor genunchii de parca mi taie cineva cu lama cind ma aplec/ridic...cind ma ridic de pe wc ma tin de cada si cind ma asez pe sacun sau pat..orice..ma schimonosesc de durere...Dan cind ma vede ma incurajeaza ca mai este putin si asa parca uit si eu de dureri..

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
Hop si eu la munca, azi doar 4h ca mergem la lucnh cu firma- cica prinz de Craciun, eu oricum o sa ciugulesc ceva ca cu stomacul meu, dar asta e..
Irina- sper cand potzi sa ne scrii un pic-Cred ca bebe Mario are clavicula rupta din cauza doctorului ca alta posibilitate nu vad nici eu..
Astery felicitari pt. vestile bune de la ec si sa poarte bebe sanatos tot ce i-ati cumparat si pt. tine sa ai spor la treaba dar ia-o incet, et rog multt! Sa stii ca adevaratul DPN e cel de la prima ecografie, nuc el din urma, am studita si m-au lamurit medicii.
Mirela si Bee- asteptam vesti iubitele!
Maraki-cum a iesit piftia?
Monica-lasa incolo caloriferul si vizionare placuta la seriale!
Ursulina-
Ralu-[pup]
Daniela-

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Cata parca era ziua ta astazi. Ce cauti cu noi ... sau nu poti sa te dezlipesti de "drog"?

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Ursoaico ai dreptate, dar invitatii (viitori nasi ai Biei) vin abia la 17:30...atunci vine si Dan...si pina atunci ce sa fac si eu...stau lipita de voi!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

A...si ai grija ce faci de sarbatori ca vad ca esti la un pas de nastere!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Cata pai am crezut ca esti in focuri toata ziua...dar asa, stai aici ca doar nu o sa stai singurica!

Si va rog nu mai folositi expresia ai grija la mine are o semnificatie nefasta. Spre exemplu m-a apucat iar o contractie ca in seara aceea... Si Moni m-a programat pe data de 2 ian.

poze
Ursoaica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ei n-am putut sa dorm.
Inca nici o veste, de la Bee, caci eu cred ca Mirela e inca pe baricade.
Macar am mancat putin, ca de nu.....dar tare rau mai sunt.

gio si bb Marco 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE asa n-am chef de nimic!
Stau ca un huhurez singura si nici de lucrat n-am lucrat azi!
Sotul trebuie sa vina pe la vreo 17-18 si dupa aia se duce la socru-meu sa-i duca mancarea si hainele spalate,ai mei sunt ocupati cu comertul,poate daca se duce frate-meu la Selgros sau Metro deseara o intind si eu asa aiurea sa nu stau acasa.Ca la socru-meu n-am chef de mers...
Acum astept sa inceapa serialul si abia dupa ma apuc de acte si ieri pe la ora aia am avut spor...

Nu mai apar odata ceva vesti pe aici?

Eu acum realizez ca poimaine am terminat 38 de saptamani!!!
Nu pot sa cred

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Am venit acasa. Hai ca ii dau la teroristul mic sa pape vad ce mai e nou prin jur si apoi scriu. Dc nu , la noapte ale mele sunteti . Si acum fac ca Diaconescu: nici nu stit ce va asteapta. Amanunte interesante.
Va pupic burticoase uriase
Irina + Mario

Mergi la inceput