Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Ce veste buna despre Irina!!!
Abia astept sa intre sa ne povesteasca.
Offff musafirii astia, tocmai in prima zi acasa s-au hotarat sa vina!!!!
gio
si bb Marco 37 fix
andiaroro spune:

cum in mesajul meu i-am povestit ca azi sunt evenimentepe la noi si vine pe lume puiutza lui Bee am si mesajul 2 de la Irina:
"Uau. Eu am fost la 2 pasi de cezariana si asta nu e tot. A fost o nastere cu peripetii. Sper sa plecam azi. Astept pediat. Pt ca bebe are clavicula rupta. Am zis bine ca suntem o familie cam sarita..ne rupem oasele pe unde apucam.Sper sa scriu tot azi. Da cumn-am dormit 5 nopti mai intra una."
ana 31+
Giova spune:
Andiaroro dupa mesajul asta al tau, chiar ca abia astept sa intre Irina si sa povesteasca.
Cum a reusit Mario sa-si rupa clavicula? Sau cum o fi reusit Irina sa-l ajute?![]()
gio
si bb Marco 37 fix
maraki spune:
Andiadoro merci sa traiesti ca m-ai luminat
Ai dreptate, confundasem la greu
Analizele le-am facut si la inceputul sarcinii si au iesit bune, acum nu am nici o explicatie
Sant stresata ca mi-a ramas in minte ce a scris Bee aseara despre lichid mult, trebuie sa mai caut pe net 
Catalina La Multi Ani,sanatate si multa fericire alaturi de familie si bebelina Bia pe care peste putina vreme o vei tine in brate
Sa petreceti bine astazi

Burtici, termin de citit si va scriu
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
In 30 min. vine mobila lui Marco acasa.
Abia astept, dar pana deseara cand va sosi Clau nu o vom putea monta.
gio
si bb Marco 37 fix
maraki spune:
Cred ca bebe Mario are clavicula rupta din cauza doctorului
Alta posibilitate nu vad
Cateva randuri tot ne scrie Irina pe ziua de azi... Giova bine ca scapi de grija mobilei, o aranjati si nu mai ramane decat sa nasti
La mine este totul pregatit
Stai cu vata in ureche pana iti trece si intreaba la farmacie ce picaturi poti lua
Astery felicitari pt. vestile bune de la eco
Sa poarte bebe sanatos ce i-ati cumparat
si pt. tine perastika
si spor la treaba!
Catalina felicitari si voua pt. bebelina Bia
De Bee nu stiu nimic, a notat vreun nr. de mobil sau nu?Sigur a nascut pana la ora asta![]()
Alina stiu ca bebelinii pot cobora si in ultima sapt. dar la mine problema este cu lichidul ca are loc sa se miste in voie si nu garantez ca voi naste normal, joia viitoare am programare la spital sa vedem ce ne spune 
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
asteryaro spune:
Fetele, multam de urari, sa fiti sanatoase!
Ma bucur ca Irina e bine, dar bebe... Da Doamne sa fie bine! Probabil cand l-au scos s-a intamplat cu clavicula, am mai auzit faza asta, fiind si marisor s-o fi "blocat". Se vindeca repede, numai sa nu-l doara!
Kiki
33w
http://community.webshots.com/user/astery100
utocatalina spune:
Da..clavicula se poate rupe numai la nasterile naturale...eu asa stiu...sigur din cauza doctorului!Dar se mai intimpla!Giova cred ca stai lipita de usa sa vina mobila! Maraki care e treaba cu lichidul, ca mi-a scapat? Prea mult, prea putin?Si eu abia astept sa ne povesteasca Irina ce si cum!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Giova spune:
Azi am 37 sapt. fix, si eu am scris la mesajele trecute 36. Imi pierd mintile. Gata am corectat.
Saracutul Mario, uite dr. incompetenti sunt si in alte parti nu numai la noi.Sa speram ca se vindeca repede.
Maraki a fost bun uleiul, ca nu ma mai doare urechea. Problema e ca orice mananc imi vine sa vars. Zizi ca ne intoarcem la primul trimestru.
Cata si mama mi-a zis de faza cu verificatul burtii, daca e coborata. Ma tot uit, dar nimic deocamdata.
Poate nici nu coboara, nu la toate se intampla.
Astept sa apara cu mobila sunt nerabdatoare. Am zis ca mergem dupa brad, dar uite ca sarim peste asta. Si cred ca-l las numai pe Clau sa mearga sa-l ia, dar mi-e frica ca-l va lua pe primul frumos pe care-l vede, la o groaza de bani.
gio
si bb Marco 37 fix
utocatalina spune:
Giova felicitari pentru 37 fix...acum chiar ca esti la termen!
Si eu verific in fiecare zi sa vad daca mi-a coborit burta...sunt sigura ca daca va fi imi voi da seama...treaba este ca ma doare rau de tot jos, unde ieri apasa sa-i vada capul...mai tare decit la ciclu..nasol! Uff.... Si stiu cum e cu mobila..ai grija ca si eu cind mi-au adus-o m-am cam obosit stergind la ea si aranjind hainutele si m-am simtit cam rau dupa...incearca, daca poti, sa le faci treptat, mai ales ca de acum poti naste oricind!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!