Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Buna dimi, fetiliiiiii cu butici si mamici!
Cata, La multi multi ani, sa ai parte numai de fericire si o familie frumoasa si vesela.

Bee, multa multa bafta astazi, sa decurca totul ca la carte si sa vii cat mai repede acasa, sa ne trimiti poze cu Ana teodora zambitoare sub brad..
Mai fetelor, voi ati vazut ca lui Bee ii ardea aseara de poezii si de mers cu metroul? Asta da atitudine pozitiva. Off, sper sa fiu si eu la fel sa simt Revelionul.
Aseara ii ziceam lui Ovi ca nu prea imi arde de pregatiri de Sarbatori si nu simt ca vin sarbatorile pentru ca mintea mea e in alta parte. Dar trebuie sa ma remontez si sa ma bucur din plin de tot ce se intampla.
Ursoaica, eu am folosit supozitoare cu propolis si crema de galbenele pentru hemoroizi si mi-a zis doctorul ca e ok.
O zi frumoasa tuturor si sa va bucurati de zapada.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata burticute!
Bee, sa-ti ajute ingerul tau pazitor sa fie bine! Nastere usoara si multa sanatate!

Catalina, La Multi Ani! sa fii sanatoasa, fericita si o mamica buna pt. Bia!

Marti seara am fost la echo 4D, la Medlife. Bebe este foarte bine, cu capusorul in jos, este mare, are 2214 grame la 33 saptamani. DPN-ul echografic este 20 ian., cel dupa UM este 7 feb, mai vedem pana atunci.
Eu sunt bine, doar durerile de coloana care m-au terminat efectiv. Si piciorul, care iar imi face necazuri.
Am mai cumparat cate ceva din Carefour, 6 body si scaun auto. Am vrut carut, dar nu mi-a placut niciunul. Mai cautam. Scaunul auto este super fain.
Azi si maine am program de curatenie (Doamne ajuta sa pot face singura si sa nu patesc ceva nasol cu coloana asta bolnava) si meniul de sarbatori.
Cam atat despre mine.
Vad ca voi sunteti bine, harnicute-albinute! Bravo!

Kiki 33w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA GRAVIDUTE!
CATA, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa nasti usor! Sa ai o zi superba azi si sa primesti multe cadouri! Sper sa-ti placa tortul! Ma bucur ca Bianca este ok si tu la fel! Felicitari pentru vestile bune! Distractie placuta astazi !
BEE, ma gandesc la tine, cred ca tocmai acum vine bebelina ta pe lume! Sper sa ai o nastere usoara, sa te refaci repede si sa ne dai vesti cat mai repede!
MARAKI, mai are timp bebelinul tau sa se intoarca, mai ales la fetele care au mai nascut bebelinul se poate intoarce si in ultima saptamana de sarcina !
JANINA, ma bucur ca mai intri si tu pe forum!
Fetelor, eu am dormit azinoapte doar o ora. Am avut arsuri la stomac.
Si eu sunt foarte fericita ca ninge!
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata! Ne-am trezit si noi in sfarsit, aseara pe la 11 bantuiam pe net si va citeam si dupa ce am scris si eu ditamai mesajul il trimit si nu eram logata asa ca m-am enervat si am plecat la culcare!
La noi este zapada inca de data trecuta ca a fost ger si nu s-am mai topit, acum fulguie iara! Nice!
Eu dorm inca bine, in sensul ca nu ma trezesc decat odata sa merg la baie si cand ma intorc de pe o parte pe alta, lucru destul de chinuitor dealtfel, la mine persista acea durere intre picioare si este mai accentuata cand am o zi mai obositoare, adica nu dau prin pat deloc Si am inceput sa am mers de ratusca, nu credeam sa mi se intample asta, ziceam ca-s fite!
Ma duc sa citesc din urma si revin! Pupici!!!

daniela 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

'Neata fetele!

Dar parca ninge din ce in ce mai tare! Chiar ca simti ca vine Craciunul.
Eu azi trebuie sa ies din casa si m-a atentionat sotu' ca pe alocuri s-a format deja ghetus. Sper sa ma tin foarte bine pe picioare.
Off, ce-o face BEE?

ana sebe 35+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Eu as sta numai pe geam sa ma uit cum ninge, ca de iesit afara nu ma prea indur singura, sa nu fac vreo boacana acum.
Fetele, ati stabilit careva sa va dea Bee SMS cand va putea?
Ma apuc si eu de facut un pic de curatenie prin casa ca am prins curaj. Ieri eram cocotata pe geamurile de la balcon sa le sterg sa pot vedea si eu cum ninge...ca am niste vecini tare draguti care imi murdarisera geamurile intr-un hal fara de hal si nu mai putea suporta. Si uite ca nu s-a intamplat nimic, asa ca azi ma apuc de treaba si sper sa reusesc sa calc si eu ca in fiecare zi aman.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
Sa incep si eu cu evenimentele si pe urma cu plangerile.

CATA La multi ani!!! Multa sanatate, nastere usoara si o bebitza sanatoasa si frumoasa si cuminte. .

BEE bafta maxima, poate acum esti cu in brate.

.

Si acum sa va spun de mine. Aseara am adormit dupa ce am plecat de pe forum. Azi la 7.30 m-am trezit, ma doare urechea dreapta, nasu-mi curge, bine ca n-am facut febra.
Mi-am incalzit ulei de masline si mi-am bagat cu pipeta in ureche, nu am altceva acasa. Si trebuie sa mergem sa vedem de brad. Sper sa fiu in stare.

Monica titlul este ala care ti-i l-a zis Florinini. E super serialul, eu l-am vazut in Italia. Acum i-am dat sa-mi descarce si seria 2 din serial.

Ursulina stai linistita ca nu m-am suparat pt. cap. Chestia e ca eu imi aranjam lista in Notepad si chiar m-am bucurat ca l-ai deschis tu, ca de nu fetele ajungeau la pag. 12-13.

Merg sa fac ceva de papa pt. amiaz.
Revin.

gio si bb Marco 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

BEE, SUNTEM ALATURI DE TINE SI ASTEPTAM CA PE ACE SA AFLAM CA ESTI BINE SI TU SI ANA TEODORA!
CATA LA MULTI ANI, TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA SA FII FERICITA SI SA AI UN AN PLIN DE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI SI NU IN ULTIMUL RAND ALATURI DE BIA!
Maraki, au dreptate fetele, Angelo se poate intoarce chiar in momentul nasterii, sau mai bine pazesti si tu cand se intoarce cu capul in jos si nasti repede
Azi vine Irina acasa, poate o avea ceva timp sa intre si pe aici sa ne zica ce si cum ca tare mai sunt curioasa!
Mireluta ce o mai fi facut, am vazut ca n-a mai intrat...
Rali, spor la treaba si ai grija sa nu faci vreo boacana prin casa daca tot nu iesi pe afara!
Anasebe, fii atenta pe unde mergi sau mai binezis deleaga pe altcineva sa-ti faca treburile.
Alina, de ce nu iei niste dicarbocalm pentru arsuri, nu are contraindicatie nici la gravide nici la alaptat, desi sincera sa fiu eu mai sug cate o pastiluta dar pana nu vomit nu ma linistesc!
Kiki ma bucur ca bebe este bine si sanatos, si mie mi-au zis ca este bebelina mai mare cu doua saptamani dar eu tot de DPN-ul initial ma tin! Sa poarte beeb sanatos noile achizitii si tie iti urez spor la treaba azi si maine, cu grija te rog!
Ank, tu nica o nastere ceva?

daniela 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina ia Rennie..cica este bun pentru arsuri...eu am dar nu am luat pina acum...culmea, am preferat sa suport, dar si eritromicina asta imi da niste arsuri naspa!
Toate fetele..mii de pupici pentru urari...apropo, nici eu pe ninsoare nu as iesi din casa decit cu Dan la brat, de frica sa nu cad!Desi de obicei Dan este cel care aluneca!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta35+ 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

veeeeeeesti

"eu astept sa merg acasa ca sunt ko. Sper sa scap usor cu musafirii anuntati azi si maine ca al meu bebe are o personalitate f puternica . Scriu azi dupa 2.
Irina"

ana 31+

Mergi la inceput