Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Lasati fetele, ca si la noi....![]()
piftie = racituri = cocioane = co... mai era una, dar nu-mi vine in minte acum,dar era cea mai cea! 
MONI 37+
si
DIANA

Florinini spune:
Ok fetelor somnoroase, sa aveti o noapte linistita si soper sa mai vorbim pana la Craciun
Florinini
si
bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Denisam spune:
Moni- da Florinini are dreptate, ca eu nu stiu subiectul filmului si nu puteam sa adaptez cuvintele c astiu c ain general aici nu se potrivesc mai deloc traduceriel din dictionar,de ex.
Florinini-lasa ca nu nasti tu pina la 38+ cel putin,dureri avem toate, de diverse chestii, si ep mien ma doare acuam spatele, deci treb sa ma duc la treaba ca e de la statul intre perne, cum zice Ursulina!Si am argazul de curatat ca dc Dragos s-a oprit sa isi scimbe nu stiu ce la masina si eu am treaba, o fac, de..
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Deci plecatzi toate la somnic, pai fa zic noapte buna atunci, ce sa fac..Vise frumoase si 
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
Bee sa treci cu bine peste incercarea de astazi, iar bebelina sa fie sanatoasa si cuminte. sa te refaci repede si sa te vedem cat mai curand cu mesaje noi.
Cata LA MULTI ANI si multa sanatate alaturi de sotul si fetita din burtic care in curand va fi la tine in brate. Sa ai o petrecere frumoasa cu cadouri pe masura

Florinini
si
bebe David 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
andiaroro spune:
Hey BEE
Curajoasa sa fii!
M-am trezut cu melodia asta in cap la 3 dimineata si am adaptat-o, ca sa pot sa ti-o dedic
,dar eu stiu ca tu esti supermamica si fetzita ta o sa-ti zambeasca frumos astazi!
Multi ani traiasca!
La multi ani!
Cum sa nu-i cant si Catalinei la prima ora.Sa ai parte numai de ceea ce iti doresti si sa fii fericita alaturi sotul tau si de BIA- jucaria
Maraki-la lichid mult putin nu ma pricep, dar eu cred ca nu e cazul sa te ingrijorezi .Un lucru stiu insa sigur rubeola(pojarul nemtzesc) nu e ac lucru cu varicela (varsatul de vant). Ca sa fiu sigura ca nu spun prostii am cautat si pe net.Prima e provocata de virusul rubeolic ARN din familie Togaviridae(sa fie la ei acolo),iar cea de-a doua de virusul varicelozoosterian, ADN,care tin minte ca am citit mai demult ca e neam cu ala a lu' Zona Zoster. Ce nu intzeleg eu e de ce nu te cautara astia mai demult de ea.Ca asta si toxoplasmoza sunt primele lucruri studiate la o gravida. Eu sper insa ca tu esti totusi imunizata si au gresit ei,daca nu .....simai vrei inca un bebe va tr sa faci vaccin antirubeolic dupa nastere si sa ai grija ca in cele 3 luni care urmeaza vaccinului sa nu ramai insarcinata. Asta o stiu de la ginecoloaga mea care m-a trimis sa-mi fac analizele de pe vremea cand mie nu-mi trecea prin cap ca eu vreau copii atunci,dar ea e o femeie resp sispuneaca femeiele tr sa fie intodeuna pregatite pt o sarcina ca nu se stie niciodata cand poate aparea.
Fug sa pun masina de spalat vase
ana 31+
tanti spune:
Bee sa iti revii cat mai repede din op sa iti tii printesa in brate, refacere usoara si cat mai mult laptic 
Cata la multi ani sa fii sanatoasa, sa te bucuri de Bia, si petrecere frumoasa astazi, 
33+
Ursoaica spune:
Buna dimineata fetelor cu burtici si bebici!
Iata cat am reusit sa dorm!
Si sunt nervoasa, ca ma mananca burtic rau si nu trece decat cu apa rece ... si nu pot sa pun apa rece ca sa nu raceasca bbita. Am incercat si cu ulei de masline si tot degeaba.
Spuneti-mi si mie va rog frumos daca propolisul are vreo contraindicatie in sarcina. Stiu ca s-a mai discutat acest subiect, dar stiti cum este mai bine imi spun altii cand ma doare decat sa caut eu
. Vreau sa cumpar crema de galbenele cu propolis si sa ma dau pe burtic si pe sani ... si nu stiu daca este bine.
poze
Ursoaica
38+
utocatalina spune:
Neata fetelor
..nici nu m-am trezit bine si vad ca m-ati coplesit cu urarile
...va multumesc mult
si stiti ca ceea ce-mi doresc pentru mine, doresc pentru fiecare din voi: bb sanatoasi, frumosi si norocosi, sanatate pentru noi si toti cei dragi, fericire, iubire, impliniri si lista este atit de lunga
...scuze ca nu am intrat ieri sa va zic ce am facut la doctor, dar am avut motive intemeiate si va zic imediat ce si cum....
La doctor totul a mers bine
: Bia are la 35+ 2667 gr, 157 batai/minut, colul este inchis, pentru streptococ am inceput deja tratamentul cu eritromicina 500 gr(mai mult cu 100 fata de data trecuta) la 6 ore timp de 5 zile, ca sa nu se rupa membranele mai devreme, capul Biei este, ca sa-l reproduc pe doctor," in chilotii mei", adica foarte jos,(am vazut Maraki ca Angelos s-a intors, dar poate se mai intoarce pina la termen
) chiar linga col, de aia ma doare tare colul cind isi misca capusorul, a zis ca nu mai pleaca decit acum citeva zile, dupa aia este de gasit si oricum sa-l sun in legatura cu orice, daca e cazul...urmatoarea vizita a ramas pe 4 ian. la ora 18:00! Deci numai vesti foarte bune!
Dupa ce am plecat de la el, am oprit la cofetaria recomandata de Alina
si am luat un tort de bezea...abia astept sa-mi infig dintii in el
...
Am oprit la Sensiblue de unde am luat: 2 fase medicinale( una mica, una mare), 2 creme Bepanthene ca erau la ofera cu o jucarie pentru dintisori, 1 Pudra Baneocin, ulei masaj bb de la Nivea, carbune medicinal, Materna ca mi se terminase,m-am uitat si aveau briu(centura) diferite marimi cu arici la 300.000 lei, dar nu am luat inca ca mi-a zis doctorul ca burta nu se reface mai repede cu curea...acum am zis ca sa vad dupa nastere ce si cum...
Am ajuns acasa unde ce idee mi-a traznit...sa-l provoc pe Dan sa puna lustra si variatorul in camera Biei...pe intuneric, desigur ca nu mai aveam rabdare
...ne-am chinuit impreuna, dar Bingo i le-am pus...arata demential, simbata dupa ce vine si mama cu aplicele luate de ea, am sa pun pozele cu Camera Biei si al sa le sterg pe cele vechi, pentru ca acum arata atit de diferit si de super!![]()
Dupa ce am facut toate astea, am cazut frinti in pat, eu de emotie nu am dormit prea bine, plus ca dupa atita treaba m-au durut oasele de am crezut ca azi nu o sa ma pot ridica din pat...O singura dorinta ramasese neimplinita si anume...ca nu am zapada de ziua mea....si iata ca si dorinta asta s-a indeplinit...sincer, chiar nu pot crede, dar 

de afrara imi arata inca o data ce norocoasa sunt...Bee noroc mult azi, sa ai o nastere usoara
si diseara sa aflu stiri ca sa ciocnesc si in cinstea Anei Teodora un pahar de sampanie!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

ank si bb spune:
neata!!!!!!!
LA MULI ANI, CATA!!! SA FII FERICITA SI IUBITA SI SA VINA BIA PE LUME USOR SI SA FITI AMANDOUA SANATOASE!!!!!

Petrecere frumoasa azi si.... sa nu exagerezi ca sa nu vina bb mai devreme ![]()

BEE, nastere usoara si fie ca fetita sa fie sanatoasa, papaciosa si tu sa ai mult laptic! iti tin pumnii!

azi nu v-am mai dat eu trezirea... aseara ne-am dus la petrecerea de craciun Cosmote, ca, vorba lui Marius: "hai, ca cine stie cand o sa mai mergi la vreo petrecere si o sa plangi dupa ele" si asa era... a fost frumos... maaaama ce as fi dansat.. ma mancau talpile.. dar, am stat cuminte... in schimb a fost super, iar pe mine colegii m-au primit superfrumos, mi-a placut mult mult.
partea rea a fost ca ne-am intors dupa 12, iar marius a baut si abia dupa 1 a inkis okii si dimineata cand a sunat ceasul i-a dat una si... m-am trezit eu "putin" mai tarziu si l-am miscat ca sa nu intarzie.... dar in loc sa fie 6 si ceva era 8 FARA 20!!!!
si da-i si fugi la munca... marius, nu eu. sper sa mai fie ceva colegi in situatia lui...
frumos a nins asta-noapte, se vede ca e o zi speciala!!!!!
va pup fetelor! sa aveti o zi superba!!!!
albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png