Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
Diana - eu nu am pus de 2 ori cand am facut in anii precedentzi gelatina la piftie si nu s-a inchegat cum trebuie, acuma depinde de ce ai fiert si cata grasime a fost acolo cu carnea, daca nu se face o mai pui sa dea intr-un clocot si ii pui gelatina si se face sa stii.
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
GIOVA intra la www.crios.host.sk/soft.htm si poti sa-ti copiezi programul cu bioritmul
DIANA n-am data ta de nastere asa ca vezi mai sus!
MONI 37+
si
DIANA

marchplayer spune:
FETELE, nu prea ma pricep dar va spun ca nu grasimea incheaga piftia ci "gelatina" din picioarele de porc sau aripile de curcan si bineinteles din carne! Stiti..ca atunci cand faci ciorba si pui multa carne si la rece se incheaga1 Nu trebuie neeaparat pusa acea faimoasa gelatina din comert, secretul consta in cat de mult fierbi toate astea!
daniela 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Mersi Moni.
Clau e in trafic, ninge, se aluneca si toate masinile merg incet. ce vreme!!!
gio
si bb Marco 37 fix
monica70 spune:
IRINA nu mai intra odata 
Ca eu peste o ora s-ar putea s-o intind la SELGROS cu frate-meu !
Dar ramane schimbul 2....
GIOVA si aici e nebunie cu circulatia si pe vremea asta mai ales!
MONI 37+
si
DIANA

Denisam spune:
Moni- si eu o astept pe Irina si peste 1h plec la lunch cu firma
..
Dar ne vedem in schimbul 2 clar, o sa las laptopuld schsi aacsa pian vin musafirii si o sa va urmaresc chiar dc o sa scriu mai putin, desi am totul sub control..Aidca am de aruncat niste friptura, peste si cartofi in cuptor si niste ingrediente in masina de piine pt cozonac![]()
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Giova spune:
Acum monteaza mobila, eu pap mandarine.
Farmacista nu i-a recomandat la Clau paracetamolul, a zis sa-l sun pe dr. mai bine. Abia a vrut sa-i dea.
Dar eu stiu de la dr. de fam. ca pot lua asa ceva.
Intru mai tarzxiu, sunt pe faza aici.
gio
si bb Marco 37 fix
Denisam spune:
Moni-nu vine baba, ca cica o incearca o raceala si sa nu ne dea microbul! Asa ca vom avea FUN![]()
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
tanti spune:
BEE SA ITI TRAIASCA BB ,SA FIE FERICITA, SANATOASA, SI TIE REFACERE RAPIDA
Giova bea cat mai multe ceaiuri si miere cu lamaie, ieri dimineata ma vaitam si eu de raceala si acum ma simt mai bine
Moni te rog fa-mi si mie bioritmul pt ianuarie feb ,sa stiu cand sa ma astept la bb![]()
33+

?