Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ce tampenie! De doua ori i-am trimis mesaj de felicitari lui BEE si de doua ori mi-a fost remis!!!! De ce? Ca nu-i in...FRANTA!

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Oleeeeeeeeee pentru Bee si Ana Teodora...si pentru taticul fericit!!!
Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va bucurati cu totii pana la adanci batraneti...si fara prea multe pierceng-uri si tatuaje.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Bine ai venit pe lume bebe, Teodora. Sa cresti fetita mare, si sa ai parte de noroc si multa sanatate.
Bee, felicitari, refacere rapida si mult laptic. Sa va aduca Teodora numai bucurii.

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

In sfarsit avem si o fetita!!
BEE,sa-ti traiasca scumpetea,sa fie sanatoasa si mancaciosa!!!

37+BIANCA

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Monica, dar zi-mi si mie cum afli?
Doamne ce rau ma simt, sa vina Clau odata cu fructele si paracetamolul ala. Pana atunci mai fac un ceai.

gio si bb Marco 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Denisa, e obligatoriu sa pui gelatina la piftie? Noi am fiert aseara la ea dar nu am pus gelatina. Inca nu stiu rezultatul ca dimineata inca mai era calduta. Dar sper sa se inchege.
Bombonica, capul sus si incearca sa fii mai optimista. E o perioada asa frumoasa...bebe gata sa vina, sarbatorile...Fugi si "sparge" toate magazinele, impodobeste bradul, pune cadourile sub el si o sa vezi ca te simti mai bine.
Ralu, cred ca asa frumos trebuie sa fie la voi in perioada asta...Orasul plin de turisti, zapada, fericire...
Deea e cumva in spital sau am inteles eu gresit?
Aoleu Monica, vad ca tu cu bioritmul tau o cam nimeresti. As fi vrut si eu sa aflu cum stau, dar nu ma mai intereseaza ca vad ca ai mana buna si daca imi zici ca nasc inainte de 28 ianuarie ma impusc. Nu de alta, dar eu nu nasc fara mama mea.

33+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee sa va traiasca printesa Teodora, sa fie sanatoasa si cu mult noroc in viataTie refacere rapida si mult laptic pt. printesuca

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

BEE felicitari! Sa va bucurati de bebelusa, sa va traiasca , sa creasca mare, frumoasa si cuminte!

Pentru tine... refacere rapida, mult laptic si rabdare! Te asteptam acasa de Craciun sa ne povestesti.

CATALINA - La multi ani! petrecere frumoasa, cadouri multe si nastere usoara!

IRINA - Bine ai venit acasa! Te asteptam cu vesti noi despre tine si bebelus.

toate fetele !

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

am gresit anul de nastere la bebicul meu, la semnatura.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

FELICITARI BEE! SA VA TRAIASCA MINUNATA ANA TEOODORA! BUCURATI-VA IMPREUNA DE ACESTE CLIPE MINUNATE! VA ASTEPTAM SA VENITI ACASA CU TOATE DETALIILE
IRINA BINE ATI VENIT ACASA, ACUM O SA URMARESC SI8 EU CAND INTRI CU POVESTEA CU CARE NE-AI AMENINTAT

DANIELA 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput