Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 11
diana12 spune:
Ziua buna burticutze.
Va scriu si eu pe fuga pana nu sare mandra pe mine.
Cata, la multi ani
, sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.
Bee, asteptam numai vesti bune. Sa fie bebe sanatos si mancacios, iar tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic.
Irina, bine ai revenit acasa. Abia astept sa iti citesc povestea nasterii. Zic si eu ca Monica, nu mai inchid laptopul azi.![]()
Si eu cred ca Mirela a nascut. Cu siguranta dadea ea un semn zilele astea. Abia astept sa vina si ea sa ne povesteasca cum a fost.
Nicoleta, ma bucur ca esti optimista. Asa te vreau.
Denisa, Cata v-am vazut pozele cu bradutii. Sunt tare frumosi, abia astept sa il facem si noi sambata dupa amiaza.
Ana, bafta azi la examen si ai grija cu tensiunea.
Monica, lasa nervii, nu de alta dar vezi sa nu te apuce si pe tine nascutul.
Giova, sa stapaneasca bebe sanatos mobila. Abia astept sa vad poze. Si sanatate multa.
Pupici la restul fetelor.
Mai revin.
32+ si
04/25/2000
monica70 spune:
MARAKI asta cam asa e! Pana ma apuc e mai greu...insa de scapat nu scap in veci...pe cum le termin apar altele 
Dar acum sunt pe hardul celealat,pe cel cu conta intru greu,nu pot vedea pozele,nu-mi vad mesajele etc. Dar dupa serial ma apuc...daca ma lasa IRINA ![]()
Oricum pana nu-i gata serialul nu-l mai sting pe asta!
Iar BEE o fi cam ametita dupa anestezie,depinde si la ce ora i-au facut cezariana!
Oare chiar o fi nascut MIRELA? Ar fi ceva....Ar insemna ca-s valabile "programarile" ![]()
![]()
![]()
MONI 37+
si
DIANA

monica70 spune:
BOMBO si maica-mea s-a visat ieri noapte ca mi s-a rupt apa....
Sper sa nu...mai ales ca-s la minimum cu bioritmul ala azi ![]()
Dupa serial ti-l fac si tie...
DIANA 
Fug la serial...
MONI 37+
si
DIANA

Giova spune:
MONICA SI EU VREAU SA-MI FACI BIORITMUL.
MAI ALES CA SUNT CUM SUNT.
gio
si bb Marco 37 fix
Denisam spune:
Bombonica- hai revino-ti, te asteptam cu vesti bune!Stiu ca psihicul ne poate juca feste unoeri sau acuma ca suntem cu hormonii astia, dar noi suntem mai TARI< da?

Diana- sa ai o zi faina cu mindutza ta si cu tot ce vrei sa faci!
EU nu cred ca a nascut Mirela, adica as vrea ca bebe sa mai stea la ea in burtik si acuam sa se odihneasca!
Moni- vizionare placuta!Eu nu ma mai pling si nu mai zic nimik de simptomele mele-desi sunt destule!
Maraki- bravo pt piftie, lasa c apun si eu gelatian mai multa data viitoare, nu cred sa ramana nemincata totusi![]()
Pisoi - a ta cuma iesit?
EU nu am chef de munca, de fapt e un aer de vacantza pe aici la greu, vad ca baba nu e deocamdata si seful chiar intarzie..
Totusi treb sa fac cate ceva!
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
[yellow]BEE- FELICITARI

SA VA TRAIASCA TEODORA, SA FIE SANATOASA, DESTEAPTA SI SA VA BUCURATZI DE EA MEREU!

MULT LAPTIC Si REFACERE RAPIDA!
]
Moni- dar tu cum primesti mereu mesajele astea mai, oi fi vreo vrajitoare mica
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
GIOVA si BOMBO amandoua sunteti cu bioritmul fizic sub linia de plutire,dar emotional spre maximum.
MONI 37+
si
DIANA

Giova spune:
BEE
SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA, CUMINTE SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII DE PE URMA EI.

gio
si bb Marco 37 fix
monica70 spune:
DENISA
pai daca m-am pus pe facut bioritmuri....si programari m-au pus si responsabila cu 

![]()
MONI 37+
si
DIANA