Mamici de ianuarie-februarie 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 14
asteryaro spune:
Bee, sa va traiasca Printesuca si sa va bucurati de ea! Sa fie sanatoasa si plina de noroc in viata!
Tie - iti doresc refacere rapida si mult, mult laptic pt. Fetitza!
Kiki
33w
http://community.webshots.com/user/astery100
LunaNoua spune:
Bun venit pe lume Ana Teodora. Angerasi multi la capusor si tie si la mami tau !!!

, Deea
33+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
monica70 spune:
TANTI zi din aia "periculoasa" cu zero intelectual + emotional iti pica in 16 ianuarie. ![]()
Sambata ai zi critica emotional (te-ai nascut sambata,nu?) si tot peste doua saptamani va fi la fel.
Azi ai zi critica intelectual...nu merge la examene!!! ![]()
MONI 37+
si
DIANA

LunaNoua spune:
Noa ... ce romaneste stie sa vorbeste la mineeeee.... Ce mai mesaj mare si rosu am scris
.
Diana, inca nu sunt la spital. pe 28 dec merg. 
Teolinda, este super ca bb era dezvoltat ca unul la termen. Bravo voua
Ana, du-te puiule la un doctor care sa vrea sa se uite la tine. Din cate am citit si eu (ca sunt in aceeasi oala) tensiune + dureri de cap+ameteli sunt semne naspa. Nu iti spun mai multe sa nu te sperii, caci poate nu e cazul. Dar du-te la un doctor si zi-le. 
, Deea
33+
Pozele ale mele
monica70 spune:
Mai ce FUN !
Am facut bioritmul lui maica-mea cand m-a nascut pe mine
si era tot....minimum intelectual si emotional,iar fizic sus!!! 
Ce m-am distrat ![]()
![]()
![]()
Dar la frate-meu nu mai e valabila chestia...
MONI 37+
si
DIANA

LunaNoua spune:
Fetelor, m-ati innebunit cu piftiaaaa

Si eu nu mananc carne, si nu stiu cu ce sa o fac sa pap si eu piftie. Am gasit gelatina granule de cumparat, dar nu scrie din ce e facuta, caci daca e facuta din oase ... mi se face un rau ... de nu ma risc.
, Deea
33+
Pozele ale mele
tanti spune:
Merci Moni, sa stii ca ai dreptate cu ziua de astazi, am o stare asa proasta, vad ca nu imi prieste acasa, m-ai arunca-mi si mie ceva de lucru ca sa ies din starea asta proasta
M-am nascut vineri esti pe aproape, iar cu ziua de 16 de abia o sa am 37 saptamani, si dr mi-a zis ca din saptamana aceeia sunt la termen si sa ma astept,deci cine stie poate o sa vina bb 
33+
alina80 spune:
BEE, felicitari! Sa va traiasca fetita, sa fie frumoasa, desteapta, sanatoasa si norocoasa! Si tu sa vii repede acasa!
IRINA, abia astept sa ne povestesti cum a fost nasterea si cum e sa fii mamica!
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bee spune:
Fetelor,
Sunt Radu sotul lui Bee (ea a tinut ff tare sa va scriu) si va informam ca avem un ingeras de fetita - care seamana cu tati - ca are 3,4kg si 50cm (cam bondocuta-semana cu mami)e bine sanatoasa si tot familionul asteapta cu infrigurare refacerea mamei dupa cezariana. Este cel mai frumos cadou de Sarbatori care putea fi dat vreodata si imi vine sa-l pup pe nenea doctoru dupa ce s-a jucat ore bune cu nervi mei, timp in care imi venea sa-l iau la bataie.
Bee a si alaptat azi pe la 18.30 si totul pare sa se deruleze normal.
Eu va doresc un Craciun luminos, nastere usoara la toate, Sanatate femiliei si puiutilor si...fericire la toata lumea..
un om fericit
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
TANTI ceva nu-i in regula, ar trebui obligatoriu ca ziua critica emotional sa pice in ziua nasterii si tie iti pica sambata! Sigur asta e data nasterii 27 02 1976 ? Si sigur vineri te-ai nascut?
MONI 37+
si
DIANA