pierdut pasiune...sa o declar nula?
Raspunsuri - Pagina 2

fatima spune:
avui mai mult timp azi si dadui un search pe site..doamne!!..ce multe suntem..hai sa facem un club..

miria_cristina spune:
Eu cred doar ca aveti moduri diferite de exprimare. Tu, femeie, romantica, visatoare. El, mai teluric, pragmatic si poate chiar mai realist. daca stai sa citesti intr-un manual de psihologie cam astea ar fi definitiile celor doi, Adam si Eva. Ei, ceva mai lungi si mai complexe! Nu cred, insa ca tu nu poti sa fi mai toleranta si in acelasi timp sa inveti sa te modelezi dupa el, ca sa-ti fie bine, in fond. Nu mai sunteti la inceput. Nu stiu cand a inceput acesta la voi, dar cu siguranta a trecut destul de mult, incat sa apara acea acomodare care sa te faca nitel mai apatic si sa nu te mai simti indragostit. Pai, daca va iubiti e OK. Sa fiti indragostiti clar ca nu mai sunteti. Dar acuma a-ti trecut la un alt episod al dragostei voastre si acesta merita si el sansa de a fi trait. Invata-te sa te bucuri de prezent. Sunt sigura ca daca l-ai pierde ai vedea frumosul din el. Lasa ce-a fost cand erati la inceput, acuma traieste clipa! Pentru ca fiecare sunt altfel. Si tu esti altfel, chiar daca nu te vezi. In plus, trebuie sa ai mai multe preocupari, pe planuri diferite, nu doar sa te axezi pe interesul partenerului tau. O sa vezi ca daca vei da mai multa importanta altor lucruri si activitati acest capitol se va rezolva de la sine.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

inaioana spune:
Stii cum se spune: " Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"...
Eu am divortat de primul meu sot din aceste motive pe care le expui tu. Nu am reusit sa resuscitez fluturasul prin nici o metoda si , fiind si foarte tanara atunci, am zis, what the hell, vreau mai mult. Si ...am gasit mai mult din ce crezusem ca-mi lipseste dar mi-am dat seama ca conta mai mult ce avusesem si pierdusem.
Nu iti pot da nici un sfat, pentru ca eu stiu din proprie experienta ca daca iti intra in cap o idee...cam aia e, doar sa te gandesti foarte intens ce esti dispusa sa sacrifici pentru a obtine ce vrei...
Multa fericire!
Ioana 19 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja

april spune:
eu cred ca voua v-ar prinde bine cateva sedinte de masaj, reflexoterapie, bioenergie, orice, numai sa va destindeti. AMANDOI.
Sarbatori fericite
pozici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032&whichpage=1" target="_blank">copii capricorn

doareu spune:
De ce oare trebuie sa alegem mereu intre iubirea pasionala cu scantei si focuri de artificii si iubirea tandra de care are parte Fatima? Sau de una sau de cealalta avem parte. De ce nu putem avea ambele intr-un singur om? Oare trebuie sa ne satisfacem doar cu una?
Eu de exemplu am nevoie de ambele, in egala masura si la fel de mult, si ceva imi spune ca toate femeile au nevoie de ambele! Si stiu sigur ca nu ma voi schimba, ca voi avea nevoie de ambele toata viata mea. Oare e atat de greu pentru un barbat sa incorporeze ambele aspecte? E atat de greu sa... devii pasional cu cineva cu care ai fost, candva odata pasional? E atat de greu sa reinvii acele momente si sa vezi cat de mult ARE NEVOIE o femeie de asemenea momente? Ar trebui ca barbatilor sa li se predice din frageda pruncie lectii despre femei.
Si e atat de greu sa fii tandru in unele momente si pasional in alte momente, sau chiar si ambele, impreuna cateodata cu cineva pe care pretinzi ca o iubesti? Refuz pur si simplu sa cred ca pasiunea "trebuie sa moara" pana la urma intr-o relatie si ca trebuie sa fiu ok cu asta. Ca exista in cantitati mai mici decat la inceput, asta se poate. Dar sa moara cu totul e alta poveste. Si sa ingrop acea parte din mine care se vrea dorita intr-un anume sens... e exclus pentru mine. Mi se pare ceva fals, second-hand, si nicidecum "the real thing" si nu ma voi satisface in veci cu asa ceva. Nu pot si nu vreau sa fiu ok cu un asemenea compromis. Totusi, am o apreciere mare pentru femeile pentru care e ok si sunt fericite si fara pasiune in viata lor, desi nu stiu cum reusesc.
Fatima, te inteleg perfect.

Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by inaioana
...am gasit mai mult din ce crezusem ca-mi lipseste dar mi-am dat seama ca conta mai mult ce avusesem si pierdusem.
Ioana, mi-a placut tare mult fraza aceasta!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Aino spune:
quote:
Originally posted by doareu
Eu de exemplu am nevoie de ambele, in egala masura si la fel de mult, si ceva imi spune ca toate femeile au nevoie de ambele! Si stiu sigur ca nu ma voi schimba, ca voi avea nevoie de ambele toata viata mea. Oare e atat de greu pentru un barbat sa incorporeze ambele aspecte? E atat de greu sa... devii pasional cu cineva cu care ai fost, candva odata pasional? E atat de greu sa reinvii acele momente si sa vezi cat de mult ARE NEVOIE o femeie de asemenea momente? Ar trebui ca barbatilor sa li se predice din frageda pruncie lectii despre femei.
Si e atat de greu sa fii tandru in unele momente si pasional in alte momente, sau chiar si ambele, impreuna cateodata cu cineva pe care pretinzi ca o iubesti? Refuz pur si simplu sa cred ca pasiunea "trebuie sa moara" pana la urma intr-o relatie si ca trebuie sa fiu ok cu asta. Ca exista in cantitati mai mici decat la inceput, asta se poate. Dar sa moara cu totul e alta poveste. Si sa ingrop acea parte din mine care se vrea dorita intr-un anume sens... e exclus pentru mine. Mi se pare ceva fals, second-hand, si nicidecum "the real thing" si nu ma voi satisface in veci cu asa ceva. Nu pot si nu vreau sa fiu ok cu un asemenea compromis. Totusi, am o apreciere mare pentru femeile pentru care e ok si sunt fericite si fara pasiune in viata lor, desi nu stiu cum reusesc.
Fatima, te inteleg perfect.
Doareu,citind ce ai scris,ma uitai mai bine daca nu am scris chiar eu.Nu de alta,dar cam ce ai scris tu as fi vrut sa spun si eu aici.Asa ca ,daca ai scris tu o data ajunge.

A.K.

nematics spune:
Fatima,
dar daca e doar obosit (oboseala cronica)?
sau poate, de exemplu, sufera de anemie congenitala (talasemie) care se poate manifesta si asa cum spui tu? Care se vede la o analiza a singelui.
Eu zic sa mai ai rabdare si sa iei o "pauza" de el, sa-i dai putin timp sa respire fara initiativele tale, si poate dorinta va reapare.
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"

gongutza spune:
Daca s-a dus fluturasul...e gone for ever...eu una nu mai reusesc sa-l gasesc,si sunt cam in aceiasi situatie ca tine Fatima.Totul bine si frumos,ne intelgem bine,doar ca eu nu ma mai simt atrasa de el si viceversa...am incercat fel de fel,dar tot nu e cum ar trebuie sa fie...cu fiori,cu fluturasi,cu inima batand ca nebuna....
Asa ca,nu-mi ramane decat sa o declar si eu nula si sa sper ca o sa o gasesc,pana nu o sa fie prea tarziu

roxana1974 spune:
Dragele mele,
in primu' rand schema cu fluturasul buclucash e chestie chimica, demonstrata stiintzific, care tzine (tot stiintzific demonstrat) 5 ani in medie...de-aici si povestioara cu borcanu prin de ... ciocolata si acoperit cu un strat subtzire de ... miere...cineva zicea sa amestecam de la inceput mierea si ... ciocolata sa avem din ambele toata viata, nu sa fim haplea sa mancam mierea si dupa 5 ani sa ajungem la ...ciocolata...
Deci, plecand de la ipoteza ca s-a terminat mierea si am ajuns la ciocolata, deci la moartea fluturasului...mare lucru nu te mai ajuta, dar nici nu recomand resemnarea...pe mine ce ma ajuta? ooooh o sa-mi dati cu rosii in freza...ma ajuta sa ma simt sexy, chiar sa primesc confirmarea asta din afara...sa mai am stralucirea aia in oki, chiar obtinuta artificial, da, ma ajuta flirtul, dar "prajitura" o mananc tot acasa cu sotul meu...deci ma joc un pic cu focul si am grija sa nu ma ard...faptul ca nu mai ai fluturi in stomac nu inseamna ca nu poti sa mai ai un orgasm pe cinste!!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual