pierdut pasiune...sa o declar nula?

sau sa continuu sa o caut? stiu...a mai fost discutat subiectul asta de atatea ori..dar ma intrebam daca intre timp nu cumva s-a mai facut vreo descoperire ceva, vreun remediu miraculos...pe scurt: aceeasi poveste banala..a murit fluturasul din stomac!! si al meu, si al lui (cam asa imi da de inteles)..si nu-i mai putem resuscita..de vreo 2 ani!!..am incercat metodele traditionale..cina romantica..lenjerie sexy..vacante cu destinatii exotice in 2...bla bla bla..in rest, totul ok, buna intelegere, respect, liniste, pace, imbratisari, pupici dulci pe nasuc si obrajori, lugu-lugu, scumpicul meu, comoara mea, in fiecare zi....e viata prea scurta ca sa facem greseli sau prea scurta ca sa nu o traim intens?
Raspunsuri

fatima spune:
observ ca s-au deschis simultan multe subiecte similare pe aceasta tema...diferenta e ca la noi problema nu provine din lipsa de tandrete...ea exista, dar e tandretea aia cu care un copil isi imbratiseaza ursuletul inainte de culcare...ce-i drept, eu nu imi pot imagina viata fara el, dar greu iti poti imagina ceva ce nu ai..stiu eu..sunt nebuna oare? am tot si totusi imi lipseste ceva..

KUKI spune:
Da' chiar asa, ce ziceai ca-ti lipseste ? Auzisem io ca o mai iei razna si de prea mult bine, da' nu credeam.
Iulia

Jocelyn spune:
Te referi in mod concret doar la fluturasul din stomac? Credeai ca ala o sa fie toata viata prezent? Poate iti lipseste cu totul altceva.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

fatima spune:
deci am intuit eu bine ca am luat-o razna..concret, da, la respectivul fluturas (in prezent defunct) ma refer, si nu la altceva...adica la tot ce aduce cu el..sarutari pasionale (nu pe nasuc), priviri pofticioase, initiative neasteptate (si nu nascute numai din apropo-urile mele), conversatii provocatoare ( fara sa para ridicole), scantei, orgasme, focuri de artificii (in loc de..hai mai bine sa ne culcam, iubito, sunt asa obosit..)..sa ma simt sexy si dorita de sotul meu si nu numai de trecatorii care ma fluiera pe strada..nu imi ajunge doar sentimentul de securitate si liniste pe care mi-l dau mangaierile lui pe crestetul capului si imbratisarile lui prietenesti.nu ca se intampla rar (sa facem dragoste) ma deranjeaza pe mine, nu cantitatea, ci calitatea..ca el nu zice nu daca vreau eu..dar m-am saturat sa iau numai eu initiativa..si daca-i spun "mai ia si tu initiativa" ce farmec mai are? e acelasi lucru..cu lenjerie provocatoare nu merge (il bufneste rasul)..la masaj adoarme..oare nu ma mai iubeste..dar totul e in regula in rest, suntem buni camarazi, ne iubim ca fratii, suntem draguti, ne vorbim frumos, politicos, avem grija unul de celalat..etc..si uite asa, "fluturasul meu", neintretinut, isi dadu si el obstescul sfarsit..dar poate ca aveti dreptate si voi...probabil ca-i perioada aia a lunii..ma chinuie hormonii astia..

scarmanus spune:
quote:
Originally posted by fatima
...dar totul e in regula in rest, suntem buni camarazi, ne iubim ca fratii, suntem draguti, ne vorbim frumos, politicos, avem grija unul de celalat..etc..si uite asa, "fluturasul meu", neintretinut, isi dadu si el obstescul sfarsit..
Imi place ce frumos ai sintetizat relatia voastra, nu m-am putut stapani sa nu te citez

Fatima draga, io cred ca nu ai luat-o razna si mi se pare perfect normal sa-ti pui intrebari de astea. Vezi tu, relatiile cum le vad io is de foarte multe feluri si au infinit de multe nuante. Dupa cum zici tu pare-se ca voi aveti o relatie de tip camaraderie, prietenie, ceea ce e cat se poate de frumos, cu conditia sa nu creeze frustrari. Dar uite ca tu simti lipsa unei relatii cu artificii, daca nu non-stop macar ocazional. Adica simti ca lipseste un ingredient care e important pentru tine. Intrebarea e cat te poate satisface pe termen lung o astfel de relatie, iar daca nu te satisface, ce poti face. O poti transforma in ce vrei tu? Eu cred ca da, atata vreme cat nu se ascunde altceva in spatele "caldicelului" si "domesticului" cu care va inconjurati reciproc (vezi, ce pentru mine e "domestic" poate fi "sigur" pentru altii si deci mai bine ai grija de ce ai decat sa intorci jarul degeaba

Sper sa gasesti raspunsurile pe care le cauti.

pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fatima
.sa ma simt sexy si dorita de sotul meu si nu numai de trecatorii care ma fluiera pe strada..nu imi ajunge doar sentimentul de securitate si liniste pe care mi-l dau mangaierile lui pe crestetul capului si imbratisarile lui prietenesti...cu lenjerie provocatoare nu merge (il bufneste rasul)..la masaj adoarme..oare nu ma mai iubeste..dar totul e in regula in rest, suntem buni camarazi, ne iubim ca fratii, suntem draguti, ne vorbim frumos, politicos, avem grija unul de celalat..
In primul rand, din cate-mi dau eu seama, clar nu va iubiti ca fratii ! Asta inseamna ca si el te doreste... chiar daca nu te fluiera...
In al doilea rand: stii cate femei au nevoie de exact lucrul de care te plangi ca iti ofera liniste ?
3. Lenjeria nu merge ? Renunta la ea ! De tot !
4. La masaj adoarme ? Eee... aici depinde ce fel de masaj este... ca daca-i din ala de relaxare, scuza-ma, dar si eu adorm... numai ca sunt suficiente cateva saruturi bine plasate, sa uit de somn...
Si daca nici astea nu merg, cu riscul de a-mi da una-n cap... ai incercat un pic, dar doar un pic sa-i arati ca si alti barbati te-ar putea dori ?
Si eu sper din suflet, asa cum ai spus, sa fie doar acea perioada de vina...
Gandeste-te ca sa fii intr-adevar iubita, nu inseamna doar fluturasi in stomac ! Desi... uite, n-am pe cine sa intreb, daca la 80 de ani mai simte fluturasii... dar cand privesc doi batranei plimbandu-se incetisor, tinandu-se de mana si privindu-se cu drag, ma indoiesc ca aripile fluturilor i-au tinut impreuna...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Clover spune:
Pai eu vad ca fluturasul tau e bine sanatos iar al lui adormit. Adica va duceti singurei in vacanta si tot va pupati pe nasuc? Si acolo la destinatia exotica?
Eu vad in asta sindromul sotului inamorat de job asa incat un plan sigur este sa lucrezi si tu atat de mult incat sa uiti de nevoile astea.Nu esti singura cu aceasta drama, nu dispera dar nici nu spera foarte tare. Mai sigur e tratatul cu sictir si lipsa apropourilor.

chatonel spune:
quote:
Initial creeata de fatima
e viata prea scurta ca sa facem greseli sau prea scurta ca sa nu o traim intens?
viata e prea scurta oricum, asa ca fa ce-ti place.... restul, vezi tu cum le descurci, cind te-or preocupa.
Sint 36 ani de cind sper la o viata mai buna pentru Romānia. Sint 16 ani de cind am crezut ca Romānia mea se va ridica din bezna in care au intemnitat-o "unii". Sint 15 ani si 6 luni de cind aripile sperantei mele sint frinte.
Vizionati si judecati singuri, voi, cei care nu stiti ce a insemnat acest zbucium....
Revedeti filmele revolutiei, voi, cei ce ati fost atunci in strada!!!
asteptati.... se baga marfa pe server... stati la coada virtuala

http://chatonel.free.fr/

fatima spune:
da, asa e, fluturasul meu mai da semne de viata, saracutul, dar se da batut in momentul cand i se ridica in fata un zid mare si inalt..ma apuca si rasul si plansul cand mi-aduc aminte.. adica mergem noi in casablanca, (nu ca ar fi cine stie ce loc romantic,e multa mizerie si saracie acolo, dar, macar asa pentru faima locului..si pentru ca eram singuri intr-un hotel frumos..)ne plimbam tinandu-ne de mana, imbratisandu-ne, ajungem in camera, umplu cada cu spuma, iar el la privirile mele cu inteles, in loc sa-mi raspunda cu o atingere mai erotica, se spala muncitoreste si iese..ok, zic,nu-i nimic, ajungem in pat, ma apuc sa-i fac un masaj cu crema parfumata, ma rog, nu chiar de relaxare..ce credeti? adoarme..asta-i doar un exemplu..in rest nu prea am ce sa-i reprosez, v-am zis..si e departe de mine gandul de a privi in alta parte..dar sunt in pana de solutii..oare nu ma mai gaseste atragatoare? pe cuvant ca sunt..

fatima spune:
ar fi interesant totusi sa aflu si parerea unui barbat..eu am intrebat unul, si mi-a raspuns, foarte sincer de altfel, "with men..go straight to his penis.." (scuzati expresia.."men")..cunosteam solutia asta, ca in situatii de urgenta, la ea recurg, numai ca..nu e ce vreau eu..