Mamici de mai-iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
LYLY809 spune:
Noi am impodobit deja bradul, tatal strumfului l-a pus in ghiveci, si noi doi (eu si Samburica) ne-am pus mintea la contributie, si a iesit un bradut minunat!
Eu cred ca m-a inspirat Samburica![]()
Lyly 16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
ama_kaly spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Apropo de acest lucru innebunesc cand se mira cineva ca n-am burta sau unde e bebe,l-am lasat acasa?Sau ca o sa iasa anemic,da dr ce a zis e totul bine de nu ai burta deloc?Imi vine sa omor astfel de persoane care face asemenea comentarii
io
21+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

rectific..:ASTFEL DE PERSOANA CARE FAC ASEMENEA COMENTARII!!!Uff..acum am vazut!!

io
21+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
LYLY809 spune:
Ama draga, de ce nu modifici pur si simplu mesajul unde ai strecurat o litera in plus, din greseala?
Daca mancai litere, mai ziceam, ca poftesti, sau ii este foame strumfului
, dar tu pui litere in plus, hihihi
Lyly 16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
magghyc spune:
[Lyly,
Normal ca o sa vorbesc cu T, - daca o fi cazul de amniocenteza el o sa mi-o faca...La varianta ca s-ar putea sa imi propuna amniocenteza nu m-am gandit, mai ales dupa raspunsul lui din seara asta, adica sa stau calma, ca ar fi vazut la eco el sau Iosup.
Dar ce iti venii cu amniocenteza?
Oricum , saru'mana de incurajari! Dupa ce m-am stresat bine, m-am mai calmat. Pana la urma, are si bb un ingeras acolo sus, ba chiar unul meseriash de-a razbit pana acum, asa ca...Speram ca in mai vom fi dulci , frumusei si sanatosi!
Ps; felicitam samburelul creativ!
Magg
17s+
magghyc spune:
Ama,
cred ca lumea e geloasa ca esti tinerica si frumusica, de aia comenteaza...
Eu zic sa le spui ca si doctorul se mira cat de bine poti sa arati in sarcina, si ca sigur si bb va fi la fel de reusit
.
O sa le treaca pofta de rautati gratuite, stii cum e, suntem tara barfelor , in care daca nu stii ce face capra vecinului o zi parca nu mai ai repere, dar daca nu reactionezi le piere repede interesul...
Magg
17+
ama_kaly spune:
LYLY daca modificam mesajul acum era prea tarziu ca deja s-a trecut de pagina aia..am facut asa ca sa vedeti ca acum am observat si ca a fost o greseala nu ca nu stiu sa ma exprim "romaneste"..magghyc esti o dragutza!!
Asa o sa le spun de acum!Acum am citit de rezultatele testului..vad ca te-ai linistit..hai ca stii ca ai un superbebe care a trecut prin atatea..eu sunt sigura ca o sa fie bine si incearca sa nu-ti mai faci griji!

io
21+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
ama_kaly spune:
Azi am facut si noi bradul..ni l-a adus tati si eu si bebe l-am impodobit.Bineinteles ca a iesit minunat(doar l-am facut noi
) Acum asteptam cadourile..de la tati!
Si la mine tot mama soacra face de mancare..m-am scos
CarmenCita FELICITARI pentru fetita grasutza si frumoasa!!!
Si pentru sarcina fara probleme!!!Ai dreptate cu burtica,nu o sa mai bag in seama astfel de comentarii!Sarbatori fericite si tie alaturi de bebelina Eliza!
inaioana stiu exact despre ce vorbesti cu sarcina de 5luni si burtica care se vede doar cu lupa!
Eu nu ma plang,doar ma enerveaza comentariile la adresa mea referitoare la burtica!
Diana Ama nu Alma!!
M-ai botezat..am vazut ca nu e mare,dar se cunoaste binisor pentru 15sapt..normal ca tot ce conteaza e ca bebelul sa fie sanatos!!io
21+ cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
adib spune:
buna dimineata fetelor
magg
subscriu incurajarilor. la noi riscul a fost calculat la 1/290 fata de 1/250 standard, la virsta si ... . Dr ne-a trimis la inca un Dr.pt siguranta. Cei doi Dr. au spus acelasi lucru pe care l-am gasit si pe net despre trisomie si care era scris si pe formularul tipizat completat de dr pt. trimiterea probelor de singe la laboratorul de Franta : valoarea riscului calculat este strict orientativa, probabilitatea este de 60%. deci nu trebuie sa ne alarmam chiar daca nu ies valori extraordinare. pe rezultate francezii scriau ca la valoarea calculata trebuie atentionata "pacienta", dar ca pina la un risc de 1/100 (in cazul nostru) s-ar fi luat in discutie oportunitatea executarii altor analize suplimentare. un risc de peste 1/100 era oarecum alarmant. dar important este ca si ei recunosc ca valoarea este orientativa.deci fara ginduri rele tot inainte.
am mai transmis o data urari de bine si Sarbatori Fericite tuturor, o mai fac o data, din toata inima.
Daca tot ati inceput sa scrieti bancuri, am si eu unul de sezon:
Copilul optimist si copilul pesimist il asteapta pe Mos Crăciun. Copilul pesimist e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, copilul optimist nu mai poate de încântare si abia asteaptă să vadă darurile. Buun... Vine Mosu', copilul pesimist primeste super-cadouri - trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste... o balegă. Se intalnesc copii si schimbă impresii. Pesimistul: "Măi, eu am primit un trenulet da' nu e prea mare, si o masinuta, da' nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune..." si asa mai departe. Optimistul râde încântat: "Măi, eu am primit un cal, da' nu-l găsesc!"
CRACIUN FERICIT.
adi si
ela 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
adib spune:
mai da e ora 12 si toate sinteti ocupate?
nu mai scrie nimeni nimic?
mai harnicutelor! pregatiri ...
distractie placuta
adi si
ela 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
puiudana2004 spune:
Mai sunt si eu prin zona,ca noi acu ne treziram.Suntem cam puturosei azi si ne este tare lene sa iesim din casa.
Dana
18+
http://community.webshots.com/user/puiudana2004

io