Mamici de mai-iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmen Cita spune:
Am intrat un picut sa va urez inca odata Craciun fericit, sanatate si multe cadouri de la Mos! Sper ca nu va spetiti prea tare cu pregatirile, si ca aveti ajutoare ... macar anul asta putem profita de situatie ...
. Oricum, spor la trebi!
Ama multumesc pentru urare si asemeni si tie si lui Seby !
Va pup 

si sa dea Domnu' ca 2006 sa fie pentru voi un an plin de bucurii si de bb-i sanatosi si frumosi! 

Carmen
15+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
DianaR spune:
Fete dragi, intru scurt ca sunt pana peste cap scufundata in treasba. Am fost la eco ieri, bebe e bine, si e... FETITA! 

Va dati seama ca ne-am bucurat si eu si tata-su.
Nu cred sa mai pot intra maine, deci va urez Craciun fericit!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (18+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
magghyc spune:
CarmenCita, DianaR,
Felicitari pentru fetite!
AdiB,Ama multumesc mult de incurajari!
Noi am fost la T care ne-a spus ca defectele de tub neural se vad in primele saptamani la eco, si in cel mai rau caz ar fi vazut Iosup la ecografia morfologica.
Tranta pe care am luat-o ieri nu l-a afectat pe bb, care dealtfel a crescut zdravan, i-au iesit masuratorile cu 2 saptamani mai mari
Deci, ramane doar placenta sa binevoiasca sa se ridice (are ceva semnale ca si-ar misca domeniul de langa col, dar mai are o 'trena' fix langa...
Oricum, una peste alta noi suntem bine, asa ca ne-am apucat sa ornam casa (ps: curatenia inca nu am terminat-o..)![]()
Azi am cautat bocanci (genul bocanci seriosi , de munte, nu din cei de asortat la blugi smecheri
) si nu am gasit nimik. Si nici dres de gravida nu gasesc nicaieri, si chiar mi-ar fi trebuit, nu suport dresurile normale, chiar daca mi le iau mai mari. Vreo idee de unde bocanci si dres???
Pup, sa va aduca Dumnezeu de Craciun liniste si sanatate in inimi si case!

Magg 17s+
july_g spune:
Seara buna, fetelor!
Sa va aduca Mosul numai daruri frumoase si sa aveti liniste in suflete!Sa fiti fericite si iubite! Un an nou mai bun si tot ce va doriti sa se implineasca!
puiudana2004 spune:
CarmenCita si DianaRsa va traiasca fetitele!
Va doresc un CRACIUN FERICIT! sA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI SI MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA.
SI 
Dana
18+
http://community.webshots.com/user/puiudana2004
Diana79 spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
Sa fitzi sanatoase atat voi cat si bebei.
Scuze ca te-am boteazat Ama![]()
O sa mai intru pe miercuri cand merg la munca si la medic. Mai fetelor dar voi la cat timp facezti ecografie?????? Nu e cam des??
Aici ecografiile se fac rar pt ca zic ei afecteaza bebele.
Numai bine
Diana
15+
Irinel spune:
Fetelor intru si eu pe fuga sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Azi am stat in bucatarie cu exceptia a 2 ore cand am facut nanica si acum e 2 noaptea si ma grabesc la nani.
DianaR, aveam eu o presimtire :-), da m-ai tinut ceva in suspans...Felicitari si sa va traiasca fetita, sa va bucurati de amandoi copilasii vostri.
CarmenCita felicitari si tie pentru fetita, cred ca te-am confundat, ca aveam sentimentul ca deja stiam ca vei avea fetita. sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Diana79 te asteptam cu vesti. Eu stiam ca eco nu e daunator fatului.
Maggy ma bucur din suflet ca bebelicul mica e bine. Ai grija mare cu cazaturile acum iarna.
Pupici la toate, scuze da chiar sunt asa obosita...
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 21+ saptamani
ama_kaly spune:
Diana eco nu dauneaza deloc fatului!
DianaR FELICITARI PENTRU FETITA!!! Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!Am trecut caruciorul roz pe listuta!inaioana mercic!
Sarbatori fericite si tie alaturi de bebe mis din burtic si scumpica Katja!!!
io
21+(maine22) cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
mihaela.f spune:
Craciun fericit tuturor burticilor!
Sa avem un Craciun linistit! Ca la urmatorul Craciun mergem ca un catel dupa bebe pe covor :-)
Sarbatori fericite!
Mihaela
14+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
inaioana spune:
Craciun fericit tuturor!

PS Mihaela, eu merg deja pe parchet (ca covoare n-am
) dupa Katja, la anu' o sa alerg dupa doi 
(si n-o sa prind nici unul!
)
Ioana
19 saptamani si