Mamici de mai-iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Era sa uit
FELICITARI pt. fetiza, Adib!!! Sa-ti traiasca si .... te cam invidiez...glumesc. Eu imi doresc fetita dar sunt pregatita si pt. baietel .

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina la tine s-a inselat,tu ai fetita! te cred ca de abia astepti sa mergi iar la eco..lasa ca ai sa vezi ce repede trece timpul!No spa e pentru relazarea musculaturii sa nu se mai formeze contractiile si e bine sa iei tocmai din acest motiv.Contractiile nu sunt bune pentru col..eu sunt cel mai bun exemplu in privinta asta si nu e bine deloc sa te lupti cu un col scurt care e pe cale sa se deschida,asa ca ia no spa de fiacare data cand simti ca ai vreo contractie sau te doare burtica.Nu dauneaza deloc,de asta si recomanda dr!
Si eu voi sta acasa de Craciun dar de revelion avem in plan sa mergem la Sinaia!Nici noi nu o ducem prea bine cu banii asa ca vom vedea..ildyqo scuze..si eu am citit cu "g" in loc de "Q" o sa modific si pe listuta si inca o data mii de scuze!!puiudana da am dat mai rar ca am fost mai mult pe drumuri intre bucuresti si buzau sa ajung la facultate dar acum voi intra mai des!Irinel merci! Sarbatori fericite si tie alaturi de familie,de Danutz si de bebelina scumpica din burtica!inaioana merci mult de tot pentru mail!!mi-a aparut linkul si am si citit..e clar..tot la cezariana raman!de ce sa ma chinui n ore cand pot sa nu simt nimic?dureri dupa sunt si la nastere normala ca acum greu mai scapi fara taietura jos.Si eu tot 3 bebei vreau dar ma intrebam daca o sa pot face 3 cezariene daca de la primul fac cezariana..sa inteleg ca nu e nici o problema si mai pot face doi dupa nu?
io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Ama, stii ca eu am cam lipsit de aici, nu din cauza mea, si vroiam sa stiu ce ai mai facut? Ai mers sa faci sa rezolvi problema cu colul sau nu a mai fost nevoie? Sunt convinsa ca ai mai scris dar e greu sa gasesti in 6 pagini de scris. Daca ti-e lene sa mai scri da-mi linkul si ma duc eu sa citesc. Te rog, trimite-mi si mie adresa aia despre nasteri cu sau fara cezariana. Oricum nu pot face cezariana decat daca va fi absolut nevoie ca altfel medicul meu nu accepta. Poti trece si la mine Spitalul: Giulesti si medicul Ion Ionut. Chiar , mai este cineva la doctorul asta?
si cam atat deocamdata.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Scurt ca pic de somn si trebuie sa ma fac frumoasa pentru maine...
Ce v-a apucat pe toate spaima de nasterea naturala? Eu dupa prima nastere vazuta la stagiu am zis ca cezariana ii de mine, deja la a treia nastere imi schimbasem radical parerea. E drept ca si eu am nascut prin cezariana, nu a fost alegerea mea, am trait travaliul pana aproape de ultima clipa (mai aveam 10 min si gata) dar cordonul era relativ scurt si infasurat peste bebe si el suferea... Din ce am trait pot spune ca e absolut suportabil, nu stiu partea cand iese bebe, dar aceea e scurta, (daca mai aveam doar 10 min) ...
Eu sincer mi-as dori totusi nastere naturala, dar asta numai functie de ce ma sfatuieste si medicul. Poate sunt eu mai atinsa, dar asta imi doresc.

Mai am un pic si mergem la eco! Am emotii, sper sa fie totul in regula.

Adib si Ralucutza, felicitari ptr. fetita respectiv baietel!

Irinel, zici ca imi faci galerie... Draga de tine!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (17+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Ati sesizat? Scorul este egal pana acum 7la 7. Sa vedem cine va invinge...

poze carmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina am fost la dr Constantinescu si mi-a facut eco normala si endovaginala si mi-a zis ca am colul inchis..scurt dar inchis..nu am facut cerclaj si sper sa nu fie nevoie!
O sa trec dr si spitalul pe lista..da si eu am observat ca fetitele sunt la egalitate cu baieteii..e uimitor cum natura echilibreaza totul..nu cred ca va fi diferenta mare intre baietei si fetite nici la final!Diana fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru ea!cezariana sau nastere naturala..important e ca toate vom aduce pe lume un bebelus!si asta ramane o minune!io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Multumesc pt. link o sa-l citesc in noaptea asta, inca am insomnii .
Ama stiu ca tu ai facut eco 3D si vrioam sa stiu daca tu ai caseta cu bebele? DAca "da" ti-ai chemat prietenii, rudele sa-l vada pe Seby? te intreb ca la mine deja s-a facut coada si nu prea stiu cum sa reactionez. Toata lumea vrea sa imi puna mana pe burta, sa ma cocoloseasca si eu ma simt atat de stanjenita!!! Tu si celelalte fete, cum reactionati la aceste manifestari?
Ce crema de corp folosesti, daca folosesti?
La ultima vizita la medic mi-a spus ca placenta e ok, dar colul nu-l poate vedea ca nu am vezica plina... dar cred ca e in regula. In fine, ma simt bine si nu as vrea sa ma ingrijorez degeaba dar lipsa asta de comunicare, sau mai bine zis de informatie e destul de frustranta, daca ma intelegi.

poze carmina

Mergi la inceput

Amaaaaaaaaa, , nu pot accesa linkul trimis de tine, zice ca nu poate gasi serverul. Cand ai chef mai trimite-l o data, te roooog!!!

poze carmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!

Am reusit sa pun si eu niste poze daca va intereseaza sa ne vedetzi. Cu bebe nu am inca pt ca nu am scanat dar promit ca o sa le pun cat de curand.
felicitari lui Adib pt fetitza, si multa sanatate tuturor. Maine (joi) naste o prietena de-a mea prin cezariana. Am emotii mari pt ea. E in Romania. Dar naste la spitalul ala privat nu stiu cum se numeste. O sa va tin la curent.

Diana 15+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

fetelor va multumesc pentru felicitari.
cer scuze, dar cred ca am probleme cu memoria. e foarte scurta.nu mai stiu cine a zis ca daca acum imi dau lacrimile, ce voi face peste vreo doi-trei ani. nici nu pot sa ma gindesc asa departe din cauza emotiilor. daca ma gindesc bine mi-e si frica.

vroiam sa va intreb ce creme folositi pentru vergeturi, mincarimi, iritatii ale pielii,...

egalitatea dintre numarul de baietei si cel de fetite este intr-adevar fascinanta, natura rezolva totul. dar cred ca situatia se va schimba in curind. mai sint destule pozitii in lista care nu au un carucior atasat. cind vine momentul stabilirii culorii caruciorului va doresc sa fiti cel putin la fel de bucuroase ca si mine, chiar daca va doreati "o alta culoare"decit a iesit.

o zi buna va doresc, plina de bucurii.

adi si ela 17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput