Mamici de mai-iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Adib, io sunt aia care iti spusese sa te gandesti ce vei face peste vreo 2 ani! Ca ma uit la fiica-mea si la sotul meu cum sunt innebuniti unul dupa celalalt! Si el isi dorea baiat initial chiar a fost usor dezamagit cand a aflat ca va fi fetita! Hi hi hi hi! Acum vom avea si un baiat dar Katja oricum il topeste zilnic!
Despre creme, imi pare rau sa te anunt dar nu exista creme care sa previna realmente vergeturile chiar daca unele promit asta. Pentru restul problemelor puteti folosi creme de bebelus, lotiuni de corp pentru piele uscata (parca la Nivea si Dulgon erau unele misto) ...ce va place...

Carmina, e bine sa iei No-Spa ca acele contractii sa nu deschida uterul, sa nu decaloteze placenta...etc. Vorbeste si cu dr tau. Este absolut inofensiv medicamentul totusi nu lua mai mult de trei pe zi. si poate ar fi bine sa iei si Magneziu, ajuta mult in prevenirea lor. A, si nu mai sta pe spate ca bebe nu se simte bine si nici nu se oxigeneaza ca lumea (apasa pe niste vene, artere..bla-bla), cel mai indicat e sa stai pe stanga cand stai intinsa.
Cat despre alaptat, stii bine ca asa e cel mai bine pentru bebele tau (cu laptic praf!) si eu zic sa nu te mai gandesti la asta. Cea mai mare bucurie este un bebe sanatos. Si in privinta nasterii se aplica acelasi principiu: o nastere in urma careia rezulta o mama sanatoasa si un bebe sanatos e excelenta. Nu conteaza ca e cezariana sau vaginala.
Eu nu suport sa-mi puna cineva mana pe burtica si nu prea se intampla. Dar caseta am aratat-o la prieteni..

Ama, poti sa faci linistita 3 cezariene. Este clasic cazul lui madam Kennedy care a facut 11 cezariene, chiar am recitit de curand despre asta si m-am crucit! Noi cu trei vom fi mici copii...

Ioana 19 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

apropo de memorie scurta, iar am uitat sa actualizez semnatura. sintem mai mari cu o saptamina decit ieri.

daca ma mai luati cu povestiri despre ce va fi cind va creste FETITA (uh), cred ca voi da bir cu fugitii.

apropo de cei care fug. unde este Amonar? sper ca oriunde ar fi este bine. n-am mai vazut-o pe aici de multa vreme.

adi si ela 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Inaioana... trimite-mi si mie te rog link-ul cu pricina... ala cu nasterile prin cezariana sau normale...
Si pe mine ma bate gandul foarte serios sa fac cezariana...

Va pup si va urmaresc mereu... chiar daca scriu mai rarutz...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina da am caseta cu bebe dar am vazut-o numai eu si sotul nici eu nu suport sa vina lumea sa-mi puna mana pe burtica dar nici nu se prea intampla in afara de sot nu mai indrazneste nimeni..doar la botez cateva persoane tot veneau si puneau mana si ma enervau teribil Eu iau creme de la plafar de cand sunt insarcinata si ma dau cu ele..asa mi-a recomandat si dr.
Te inteleg cu colul..dar nu ai de ce sa te ingrijorezi,ai sa vezi ca totul o sa fie bine..si de abia astept si eu sa ajungi la eco si sa ne spui ce si cum inaioana m-am mai linistit..deci pot sa-i dau bataie cu 3 strumfi stai sa auda sotul..Diana ti-am vazut pozele..esti f draguta si ai burta la 15sapt cat o am eu acum la 21! Apropo de acest lucru innebunesc cand se mira cineva ca n-am burta sau unde e bebe,l-am lasat acasa?Sau ca o sa iasa anemic,da dr ce a zis e totul bine de nu ai burta deloc? Imi vine sa omor astfel de persoane care fac asemenea comentarii io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Dragelor,am foarte multa treaba si nu cred ca pot sa mai intru cateva zile asa ca va doresc din tot sufletul CRACIUN FERICIT sa va aduca Mosul tot ce va doritzi ,sa fitzi sanatoase , sa creasca mari bb-ii si sa fitzi fericite!

LA MULTI ANI!

Doina11+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Ziua buna la burtici si la tatic!

Revin cu vesti bune de la dr.
Ama multumesc pentru incurajari si pentru vestile bune (in leg cu prietenele tale care au facut cezariana). Dr. T mi-a spus ca la miopie peste –3 se recomanda cezariana (risc de dezlipire de retina), desi zicea ca a avut un caz de nastere naturala cu miopie –12. Dar eu, cu miopie –9 la stangul si –3 la dreptul (+astigmatism destul de mare), nu vreau sa risc. Cat despre vitamine, nu mi-a prescris decat BioMarin care nu e un complex de vitamine, e un tratament homeopat pe baza de ulei de peste, substanta care e foarte binevenita pentru ca in perioada asta se formeaza creierasul lui bb.
In rest, numai vesti bune ... placenta si col ok, bb se dezvolta normal, are 155 grame, i-am vazut iarasi la eco manutele, piciorusele, capul, ochisorii si bineinteles tumbele si piruetele . Dr. T mi s-a parut ok, profesionist, nu am stat prea mult la vorba, eu neavand prea multe nelamuriri si nici probleme deosebite ... mi-a spus ca am o sarcina banala . Deci nimic interesant pentru el ... da' nu-l compatimesc deloc .
Despre ametelile tale, nu stiu ce sa zic... nush ce sfat sa-ti dau, cel mai bine e sa-l intrebi pe doctor.
Normal ca ai sesiunea dupa vacanta de iarna ! Vad ca m-am cam ramolit ... de cand am terminat io facultatea acu un secol, in 1998 adica. Nush la ce m-oi fi gandit... Ma gandeam de fapt ca ai avut niste examene partiale sau ceva de genu asta. Oricum, tinem pumnii dar pana atunci vacanta si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Carmen 15+ cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Aaaa! sa nu uit ... Ama nu te mai supara din motive de burtik mic ! important e ca bb e sanatos si se dezvolta normal! Si nu-i baga in seama pe oamenii de bine care le stiu pe toate ... ca or sa vada ei cand le-o veni si lor randul! Zi-le ca esti fff multumita si mandra de burtikul tau si ca oricum in curand o sa duci dorul siluetei de acum .

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Buna, burtici,

Am si io rezultatul de la triplu test, dar nu e asa de grozav din pacate
Am primit 2 foi cu rezultate, una calculata dupa masuratorile fetale, unde rezultatul e 'negativ' si alta calculata dupa UM, unde rezultatul e "pozitiv', in pacate.
Valoarea cu probleme e riscul de tub neural defect, care mi-a iesit f ridicat, 1/80 fatza de 1/1000, cat era riscul standard. Va dati seama ca am crezut ca imi sta inima in loc.

Acuma T, oe care l-am sunat, mi-a spus sa stau linistita, fiindca defectele de tub neural sa vad la ecograf. Eu il cred, dar...linistita tot nu stau , m-as duce maine la Iosup daca ar fi dupa mine.

O sa mai citesc sa mai vad ce si cum, dar sunt cam amarata...
Va pup,
magg 17s+

Mergi la inceput

Inaioana multumesc mult pentru link! Abia astept sa-l citesc imediat cum am putin timp. Povestea ta cu cezariana suna incurajator . Eu oricum n-am de ales ... va fi cezariana obligatoriu, pt ca nu vreau sa risc o dezlipire de retina (miopie –9). Eu sunt destul de optimista, nu mi se pare ca ar fi vorba despre o operatie f complicata dar evident ca e la latitudinea fiecareia cum alege sa-si aduca pe lume puiutul. Oricum taietura poate sa apara si in cazul nasterii naturale ... decat ca e in alta parte . Important este ca la final bb sa fie sanatos, indiferent de modalitatea de livrare !
Eu sunt optimista si multumita de "alegerea" mea (care de fapt e o necesitate nu e propriu-zis o alegere). Am gasit si eu ceva, chiar aici pe DC, pentru cele care sunt interesate de subiect: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47589&SearchTerms=ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Magg, termina cu grijile ca fac rau la bebe!!! Nu ai nici un fel de problema, testele astea au valoare orientativa si grad de probabilitate foaaaarte discutabil. Eu de aceea am ales sa nu fac TT si gata. Ca sa nu ma stresez ca proasta in targ. Stiu caz in care TT a iesit prost, amniocenteza proasta si ea si bebele era absolut perfect. Asa ca ..imagineaza-ti! Tu cu riscul tau minor ...vezi-ti de treaba. Plus ca daca dr a spus ca e ok, ai incredere in el. Gata!

Ama, lasa ca data viitoare sa vezi ce repede o sa-ti creasca burtica. O sa-ti fie dor de prima sarcina in care muschii erau beton si burtica incepe sa se vada cat de cat pe la 5 luni juma...si aia cu lupa si bunavointa!

Ioana 19 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput