Mamici de mai-iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 2
puiudana2004 spune:
buna seara dragutzele mele!
Ralucafelicitari pt baietzel,sa creasca mare si sanatos si sa stea cuminte la mami in burtica.
Adibfelicitari pt fetitza,sa fie sanatoasa si mamica pe langa ea sa o faca mare.
Multumesc la toate pt felicitari si sa stiti ca am inceput sa numar zilele si orele pana sapt viitoare si sa ma rog sa fie fetitza.
Amachiar ca nu ai mai dat nici un semn de viata in 2 sapt decat fugitiv asa.Ma bucur ca acum esti mai des pe langa noi.
pe toate burticile si ne vedem maine ca acu dau fuguta la cumparaturi.
Dana
17+
http://community.webshots.com/user/puiudana2004
inaioana spune:
Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii la mine cu cezariana a fost in felul urmator: marti dimineata (la 9.20) am nascut-o pe katja, imediat mi-au pus-o la piept si i-am dat pupicei, i-am auzit primul tipat, apoi am stat o zi la terapie intensiva si mi-au adus-o la fiecare 3 ore la alaptat, apoi ne-am mutat in salon unde statea in patutul ei langa mine,iar joi la pranz eram acasa , faceam dush fara nici un pansament nimic. Nu a fost risc de tromboza pentru ca am inceput "plimbarile" de a doua zi. Dupa vreo doua saptamani eram ca noua, adica nici nu ma mai tinea operatia, nu mai zic ca nu aveam dureri sau altceva. Singura neplacere era o amorteala a pielii cam 2-3 cm in jurul cicatricei care mi-a trecut in mai multe luni (vreo 6 sau chiar 8 parca).
Repet, eu am facut cezariana din considerente medicale dar cred ca acum la cate stiu despre amandoua variantele, eu as alege cezariana chiar daca nu ar fi cazul. Mi-ar fi frica nu de durerea din nasterea naturala (ca si la cezariana ai dureri dar dupa ) ci de riscuri si neprevazut la care sunt supuse si mamele si bebelusii. Cel mai mare cosmar mi se pare sa fi in travaliu, sa fie probleme si sa fie prea tarziu pentru cezariana...

In fine, nu vreau sa sperii pe nimeni, va doresc nasteri deosebit de usoare si rapide indiferent ce alegeti! Si bebelusi perfecti!
Ioana
19 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
inaioana spune:
Adib, felicitari pentru fetiza dulcica! Pai daca acuma iti dau lacrimile, as vrea sa te vad mai incolo cand o sa aiba vreo doi ani si gropitze si coditze si o sa te ia de gat cu manutele ei grasutze si o sa-ti dea pupici si o sa-ti zica "Taaatiiii!". Ha ha ha...atunci sa te vad ce o sa mai faci!![]()
Pana atunci tine-te tare, domnule, ca doar est barbat!![]()
Ioana
19 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
inaioana spune:
Fetelor carora le-am trimis link-ul, sa-mi spuneti si mie la ce concluzie ati ajuns, ce parere v-ati facut....ca-s curioasa tare!![]()
Ioana
19 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
papadie spune:
Eu am facut cezariana seara la 7 juma iar a doua zi la ora 6 (SASE!!!) au venit sa ma dea jos din pat sa ne plimam! Si asa am tinut-o continuu deoarece salonul de prematuri era ingrozitor de departe
Hai sa va mai zic de "traditiile" astora la dejun ni se dadeau rosii, branzeturi frantuzesti (astea chiar si inainte de a naste desi sunt interzise in sarcina), kiwwy si alte fructe cu samburi ce colici la bebelusi
aha si mult ceai de fenicul!!! cate 4 litri pe zi (eu daca beau un litru de apa pe sapt e mare lukru!)
Oricum ne adapam ca la garla! Sa va mai zic ca mancau fratie mamicileeeeeeeee Olelika mi-a fo rusine sa fac poze da n-am vazut in viata mea femei care sa manince numai la dejun un porcoi de sälämet, trei-patru cuburi cu unt toate felurile de gem, cascavaluri etcetcetc si linga platouri isi puneau tacticos si cate-o foaie de salata! Plus doua cafele cu lapte! Inaioana daca te-ai vindecat repede si frumos nu vad de ce ai risca o nastere naturala acum (este destul de devreme si la tine a doua nastere si in timpul contractiilor ai putea avea pb cu uterul) Vezi ce inseamna sa ai "piele buna" nu ca mine care am ditai "râma!" Sotzu meu cica le zice la aia sa-mi cosmetizeze operatia ca ei m-au mutilat deci tre s-o acopere asigurarea
Oricum ati naste va doresc si imi doresc sa se intimple in 10 minute! Si sa avem bebici sanatosi! Aseara m-am dus la dr la consult inainte de vacanta de Craciun da am pierdut primu autobuz si p-orma am coborat gresit din tramvai ca atare cand am ajuns plekase Asa ca o mai sun pe 8 ian cand s-o intoarce din conced si pina atunci daca ma apuca frustrarile si paranoia ma duc la spital Daca tot inkisese tante pravalia am apucat sa intram cinci minute intr-un magazin cu jukarii si tata lu Mielu a lasat 60 de euro asa scurt scurt pe doua jukarii! Da pe cuvant ca daca nu-i luam jukarelele alea nici nu mai apucam ca astia is maniaci cu sarbatorile si inkid pravaliile cind ti-e lumea mai draga
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
inaioana spune:
Papadie, muahhh ce pofte mi-ai facut! 
Pai nici nu risc o nastere vaginala, nici acum nici altadata (ca mai am un bebe in program!
adica in total 3) merg tot pe cezariana la toate, ca ruptura de uter imi lipseste acuma
Cat despre cicatrice, initial era frumusica foc, acuma are parti ca firul de par dar si o parte mai groasa...asta e materialul clientului!
Totusi la a doua cezariana iti scoate cicatricea veche si poate ai noroc de o cicatrizare mai misto de data asta! Io asa sper!
Ioana
19 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
cypocs spune:
am venit de la servici.
Eu eram fricoasa si i-am zis dr acu 5 ani ca nu nasc nici o nuca
Eram si mai mica , dee ...dar m-am recuperat foarte usor si repede .Nu am facut nici clisma , ca nu a fost cand
si nu am semnat nici un act .Am avut o sarcina oprita din evolutie acum 1 an si am facut chiuretaj , aia durere si chin frate , nu cezariana.cicatricea mea nu se vede aproape deloc si trebuie sa o cauti frate ca e foarte jos![]()
Ralucutza, ti-am zis ca ai "fata"de mama de baieti ![]()
ADIB , felicitari pt fetita
ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Irinel spune:
Ralucutza felicitari pentru bebe sanatos si baietel (si eu cred ca e baietel)!
Ama vacanta placuta si bafta la examene in februarie.
Flory, lasa ca nu e degeaba, prinde bine. Bafta multa in continuare si bebe sanatos in burtica.
Adib felicitari pentru fetita, sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Din felul cum vorbesti am sentimentul ca totusi preferai putintel sa fie fetita, desi ai zis ca nu conta. Fiecare avem o mica preferinta, chiar daca ceea ce conteaza in final e sa fie sanatos, evident.
DianaR abia astept sa vii de la eco.
Pupici la toti, pana sa citesc mi se termina pauza...
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 21+ saptamani
raalucutza spune:
eu am spus clar de la inceput ca voi naste prin cezariana!mi tare frica de durerile nasterii si nu stiu daca as putea rezista!si stiu persoane care si-au facut cezariana aici in austria si nici nu se vede taietura!asa ca las ca nu trebuie eu sa sufar degeaba cand se rezolva totul mai usor asa!si o taietura sub elasticul chilotului nu mai deranjeaza pe nimeni!
raluca
carminabulina spune:
Raalucutza FELICITARI pt. baietel!!! Am inteles ca nici la tine nu e sigur cum nu e nici la mine dar daca e sa ne luam dupa ce spune Ama inseamna ca baieti vor ramana
, desi se stie ca eu vreau o fetitza foarte frumoasa.
Eu nu sunt deacord cu cezariana din motive obiective: MI-E FRICA DE ORICE FEL DE OPERATIE. Nu stiu cum e sa nasti normal, pot doar sa imi inchipui, dar stiu ce inseamna sa fii operat. Poate sunt eu traumatizata din cauza asta, dar numai ideea de a avea chiar si pt. o ora o perfuzie in vena ma ia cu lesin (am probleme cu venele). Acum stiti cum e...imi doream atat de mult sa alaptez dar in cazul meu nici nu se poate lua in considerare acest lucru...prietenii stiu de ce
...si poate atat fug de cezariana ca poate ma pricopsesc cu ea, doamne fereste.
Nu am retinut cine a scris ceva despre faptul ca va trebui sa nasca prin cezariana din cauza dioptriilor. Si pe mine m-a intrebat dr. meu ce dioptrii am si m-a rugat ca in ultimele 3 luni sa merg la oftalmolog sa vada daca ele mai cresc si nu am inteles de ce interesul asta al lui pt. dioptriile mele. (Deocamdata am -2,50)
Acum eu nu astept Craciunul nici Anul nou cat astept ziua de 4 ianuarie sa merg la eco morfofetala...cred ca atunci voi vedea cu siguranta ce sex are bebele meu.
Deci alea sunt contractii...multumesc Inaioana si Ama! Dar ce nu inteleg este de ce trebuie sa iau No-Spa? Sunt periculoase? Si daca sunt de ce dr. meu nu a spus nimic cand i-am povestit despre ele? Hm...clar cate capete atatea pareri.
In alta ordine de iedei...pe unde pleaca mamicile burtoase de sarbatori sau cum vi le veti petrece? Eu voi sta acasa din motive financiare, of course
. Dar atata sacrificiu sa fac si eu pt. BEBE.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png