Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
dana_ene spune:
Fetelor, am o mare rugaminte:
Tot ce doriti sa trec in completare pe site (greutati, poze) sa imi trimiteti fie pe mailul meu (daniela.ene@gmail.com), fie pe contul nostru comun.
Imi va fi foarte greu sa gasesc toate datele in capitolele trecute, fiindca s-a scris enorm de mult.
Pentru burticile care au deja pozele trimise pe contul nostru comun e perfect, le voi lua de acolo (Bombonica, Bee...)
Gata !
Fug in oras sa-l cautam pe Mosh Craciun
.
Pupici
!
Daniela
(31+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Scriu dupa cum citesc, caci de nu uit.
Cata sa poarte Bia sanatoasa lucrusoarele, iar voi Jeep-ul!!!
Denisa super bradul si toate luminitele alea. Ce bine ca au inceput si la noi in Ro sa puna.
Teolinda, ce sa mai zic, e un scumpic Nicolas si grasun. Super pozele!!!
Ioana nu-ti fa probleme, ca va lua in greutate, nu toti
sunt la fel. E frumos foc si al tau, nu-ti fa probleme.
Dana bine ai revenit. Poate intri mai des!!
Pupicei Oanei!!
Marco al meu, misca de dim. pana seara, ma omoara, cand nu e pe vezica e sus de tot sub sani. Clau a zis ca i-o fi foame, dar cred ca vrea sa iasa pe gura, nu pe.....
gio
si bb Marco 36+
Ursoaica spune:
Buna ziua!
Ana mi-ai furat ... covorul! Este albastru?
Ralu si tu stai cu o "tradatoare" in casa? Si se mai da si la barbatul tau ... "cata nerusinare"
.![]()
Luizza tu la ce dr esti si in ce spital?
Ioana nu trebuie sa-l intinzi. Pui centimetrul in dreptul halucelui si de acolo intinzi de-a lungul membrului inferior, funduletului, pe spate si pana in varful capului ... = si ai aflat cat de lung este! Sper ca ai inteles.
Daniela da am papat cateva. Eu de la sorici am avut arsuri 2 zile, sper tu sa ascapi de ele.
Dana am trimis mail 
Denisa multumesc pentru pont 
Monica spor la treaba!
poze
Ursoaica
38+
alina80 spune:
MARAKI, bafta multa la echo! Te asteptam cu vesti bune despre bebelin si despre tine
!
GIOVA, si tu ai vesti bune, felicitari!
RALIRALI, deci pe 1 Ianuarie cezariana! Mai ai putin si o sa fii si tu mamica! Si eu astept momentul asta cu nerabdare, imi doresc sa nasc pana de Revelion, dar se pare ca Ayan vrea sa mai stea acolo! Sa vina cand vrea el, mami il asteapta!
DANA, bine ca ai mai intrat si tu pe la noi
! Ma bucur ca sunteti bine cu totii si multa bafta la dr.!
Fetelor care aveti pisici, mi-a zis dr. sa nu doarma pisica in aceeasi camera cu Ayan, adica cu noi in camera. Pisica noastra doarme in pat cu noi. Nu stiu cum o sa facem.
BEE, sper sa mai intri putin pe forum sa ne zici cum te simti si sa vezi ca toate iti tinem pumnii si ne gandim la tine!
CATA, astept sa vii si tu de la dr. sa vad ce ti-a mai zis!
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
maraki spune:
Fetelor plec si eu acum spre dr. Monica sant tare curioasa dacā macar a inceput sa se pregateasca colul
daca am semne clare ca da, cred ca nasc mai devreme de 3 ian.
M-a speriat si Ursulina ca a avut arsuri de la sorici, eu vreau neaparat sa mananc cand vine Robert din Ro pe 28 dec.
Dana intra si tu mai des, macar atunci cand doarme Oana dupa-masa
Trebuie sa iti trimis email : la 34+ Angelo avea 2800 gr.
azi ma duc la socrosenie sa i-au dulciurile care mi le-a facut
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
marchplayer spune:
Cred ca Bee este ocupata cu pregatirile pentru maine! Poate intra mai pe seara!
Oki Doki Dana, o sa-ti trimitem datele pe mail!
Bafta la dr. Maraki, sper sa-ti faca si eco!!! Te asteptam cu vesti!
Ursi, am mancat ca nu mai puteam de pofta, daca am arsuri pre mari o sa vomit si scap de ele inca de azi...asa ca n-o sa ma tina doua zile!
Mirela ce o fi facut? Ne-o da si noua cineva vreo veste daca a nascut? Oare l-a initiat pe Iulian?
Denisa, am vazut si eu pozele cu bradul si cu "capra" sunt super!
Cata si tu ai un brad foarte frumos! Petrecere frumoasa maine! Ai grija si lasa-te servita nu sta tu in picioare pentru oaspeti!
Alina, lasa-l pe Ayan in pace ca vine el...mai ai asa putin...
pupici la fete cucuite1
daniela 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
andiaroro spune:
am facut si eu nitzica pauza si am zis sa vad ce mai faceti, ca de dimineatza tot cu treburi intelectuale ma ocup-a se citi smotru. Vad ca lumea-i preocupata de piftie pe aici.hai sa-mi dau si eu cu parerea. asta-i reteta maraki, cea a Denisei. se mai poate lucra nitzel doar la gust, in sensul ca dupa ce ai spumat-o bine poti sa-i adaugi si niste legume intregi: morcov, cartof,ceapa si cu cateva minute inainte de final si putina nucsoara si o foaie de dafin.cu condimentele depinde de gustul fiecareia-de baza sunt insa sarea si usturoiul(nici n-ar fi piftie fara el). Eu usturoiul il pun in cratita la 5min dupa ce am oprit focul, dar astea sunt variatiuni pe aceiasi tema : ce mi-e ca pui in strecuratoare sau in cratita 2 min si strecori apoi, oricum in final raman doar carnea si zeama . unde se mai poate umbla e la modul de prezentare, in sensul ca puteti sa faceti decoratiuni din morcovul fiert pe fundul unui castron, apoi aranjati si bucatile de carne si punetzi zeama (eu fac asta intr-o forma de chec dreptunghiulara de sticla) si cand o serviti trecetzi un cutit pe margine si o rasturnatzi pe un platou si avetzi o piftie de restaurant decorata......si nu saritzi gelatina-e mai bine sa stai linistita stiind ca asa sigur nu ratezi!gata-am facut destul ep desteapta si incepe sa mi se faca pofta.........iar m-am intins
bee astazi si maine toate gandurile naostre sunt indreptate in primul rand spre tine. si un pupic dulce si mirelei.
ma intorc la treaba, dar mai vin io![]()
ana 31+
Giova spune:
Gata am terminat si eu de citit.
Cata frumos si bradul tau!!
Maraki bafta la eco.
Dana bafta la dr. Trmit si eu poze si greutate bebe in mail-ul comun, numai sa descarc pozele pe comp.
Bee tin pumnii pt. maine. Asteptam vesti bune cat mai repede!!!
Maine mergem sa vedem de brad si sper sa ajunga si mobila lui bebe.
Azi am mai luat ceva unguente pt. bebic, vitamine pt. mine.
Mai trebuie sa iau cadouri pt. vara-mea si prietenul ei, care sosesc la noi vineri seara. Cu praji si cozonac de acasa. Yammi-yammi.
Am mancat la chestii de porc, doamne ce bune sunt. imi era pofta!!
Maine facem 37 sapt.
Doamne ajuta sa mai rezistam pana in 38, dar cu durerile astea...
gio
si bb Marco 36+
Denisam spune:
Maraki- bafta la eco!
Dana- si tie bafta maine!
Andiaro- spor la treburi si cred ca iese buna piftia si cum zici tu, cum te maisimtzi tu, de Irina mai stii ceva?
Mirela si Bee
-cum ziceam tinem pumnii si ne gandim la voi!
Giova vei rezista clar mai mult de 38 de sapt, ocupa-ti mintea si lasa durerile, ca asa e acuma la final!
Moni si Ursulina- ati plecat pe afara?
Diana si Bombo- voi dati zapada din fatza casei![]()
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Incerc Denisa. E bine ca nu ma tin mult si nu trebuie sa iau No-spa.
Am uitat sa va spun, mi-am luat azi centura din aia, sau brau.
Nu prea am stiut ce marime, era pe cm, asa ca am luat cea de 95 cm pt. inceput. Daca e mica, iau mai mare pe urma, ca oricum era 60.000 lei, asa ca...
Fetele am pus poze noi in albumele: Diverse si Gio burtoasa.
poze
gio
si bb Marco 36+