Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Bun gasit,burticutele mele,
Mamaaaa..n-am intrat o zi..si ati scris o gramada....
Anasebe,Mirela,Florinini,Cata,Moni,Tanti,Daniela,Pisoi,Rali,Denisa,Alina,Ursulina,Maraki,
Dana-Ene,Ellarad,Giova,Andiaroro.....

multumesc pentru cuvintele frumoase.....
Astazi suntem putin mai bine..mai pozitive....
Am stat cumintele..am dormit..am facut o plimbarica...
Asteptam sa vina tati cu bradutul...si o sa-l impodobim....
Miine dimineata la 8,30 mergem la Iosup la eco....
Vineri..la nenea doctorul....
In rest..bebelina e vioaie..minca-o-ar mami pe ea....
Ieri am facut piftiuta....Azi am si atacat un bol..a iesit mortala...
Ma plictisesc de moarte...mama masii...
Hai ca mai vb in seara asta..Las calculatorul deschis.....
Pup...]
Nicole
31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico ma bucur ca te simti mai bine. Bafta pe maine la eco.
Si eu ma plictisesc, dar nici nu am chef de nimic. Am spalat geamurile, a nins, a plouat sunt murdare la loc. Nu merita sa ma mai agit.
Acum ma gandesc la meniul pt.Craciun. Abia astept sarmalele, cu ciolan afumat, varza acra...ce pofta imi e.

Am tot auzit de piftie, ce e aia? cum se face?
In Ardeal nu am auzit de asa ceva pt. Craciun, sau are o alta denumire. In Banat o fi?

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Gio....apropos de piftie..se mai numeste racitura.....
Se face d eregula din porc sau pasare....Din porc..eu fierb rasoale...cu un pic de carnita..pina scade apa la jumatate...nu folosesc adaos de gelatina..iar din pasare..fac din curcan..care este mai gras....si la fel..fierbi pina nu mai poti...si apoi se pune la final usturoi..si e..super....
Nicole
31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Nico, ma bucur sa aud de bine!la fete.
Giova, ai fost mortala cu piftia. Am avut si eu socuri din astea cand m-am mutat de la Sibiu la Brasov, si doar si Brasovul e in Ardeal. Acum cred ca te-a lamurit Nico.

Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Giova am vazut pozele, aceia sunt kinderii pe care ii are mama ta in asistenta? Sunt scumpici foc, si tu esti o burtika frumusika! Piftia se mai numeste racitura sau aspic. Eu nu am facut niciodata dar am vazut cum se face la noi acasa, in afara de ce a spus Denisa si Andiaroro parca matusica o si vantura putin adica o trece de mai multe ori dintr-o oala in alta pentru a se albi cica! Si dupa ce o pune in forma mai punem servetele pe deasupra sa nu ramana grasime!
Nicoleta, ma bucur ca ti s-a mai rdicat moralul, cred ca si bebelina a participat la lucrul asta fiind jucausa! bafta maine la dr! Fii optimista!

daniela 33+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Nicoleta de racitura am auzit .
Se pèare ca asa-i zice pe la noi. Eu habar n-am cum se face, nici nu ma prea omor dupa ea, Clau nici atat. Mama cand face imi trimite si mie.

Cred ca m-am racit, imi curge nasul. Numai asta mai imi lipsea acum.
Asa-mi trebuie daca am umblat azi prin oras si ningea tare.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Daniela, da, aia sunt copilasi. Parintii lui Silviu sunt din Mangalia, dar de mama lui nu se mai stie nimic de cativa ani.
Ralu, Daniela v-am tot auzit vorbind de piftie, dar n-am dat atentie pana acum. Cred ca mi-e foame si din cauza asta.

gio si bb Marco 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Slaba activitate vad, cred ca nimeni nu are chef de prea mare lucru.
Maraki- nu ai venit de la medic?
Mirela- nu a dat nici un semn!
Nico- ma bucur ca suntetzi bine, nu te mai gandi la dureri, baga pregatiri si mincarica buna si va fi bine, ai sa vezi!
Vad ca fetele din state Diana si Bombo- ne tin insuspans cu aparitzia, iar
Monica si Ursulina fac drumuri la greu!-ca azi nu era bioritmul in scadere

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Ralu....chiar mi-era dor sa aflu vesti despre tine si bebelina...Frumoasa data..1 ianuarie...Sa stii ca Michi m-a ajutat enorm...sa fiu pozitiva...E o dulcik....Esti ok,in rest?
Dani.....voi,cum mai sunteti?Tu ce ai mai facut cu injectiile alea?Mai faci?
Gio..apropo de piftie...la noi piftia este doar in meniul de craciun....
Nicole

31 Fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Seara buna, gravidutze frumose.
Ralu, Denisa, multumesc ca v-ati gandit la mine.
Eu sunt super ocupata acum. Ecaterina e in vacanta, asa ca totul se invarte in jurul ei. Tot facem decoratiuni pentru Craciun, citim, cantam, dansam, ne plimbam, ne jucam, etc. Cand mandra ia o pauza de calculator sau tv eu sunt prin bucatarie sau mai aranjez prin casa. Asa ca absentele mele sunt motivate.
De simtit ma simt bine, adica ce ma mai doare e normal asa ca incerc sa nu ma mai vait si sa nu mai bag in seama.
Recunosc ca v-am citit cam in diagonala, dar recuperez eu dupa Craciun.
Ce vroiam eu sa va zic de burtiere. Sunt tare bine de pus imediat dupa o nastere normala. Dupa cezariana nu stiu daca e indicat imediat, dar tot ce e posibil. Ce va pot spune eu din experienta mea anterioara e ca o luna de zile nu am putut sa imi pun burtiera, asa ma jena operatia. Cand am fost la controlul de 40 de saptamani m-a intrebat doctorul daca mi-am pus burtiera si i-am zis ca nu. S-a minunat si mi-a recomandat-o. Dar deja dupa o luna imi era mai bine, asa ca mi-a fost mai usor sa o pun.
Si eu recomand burtierele gen chilot, cele brau e mai greu sa stea fix pe burta si sa nu se miste.
Am vazut si pozele cu voiniceii nostri. Sunt scumpi foc.
Deea, naspa de gagica aia care cerea consultatii prin telefon de la doctorasul tau. Poate ea vroia altceva de fapt.
Fetele, eu nu am mai avut timp sa adun felicitarile pentru Irina la un loc, daca e cineva dispus sa o faca...
Bee, nastere usoara maine, bebe sanatos si mancacios.
Felicitari fetelor care ati fost deja la medic si cele care mergeti va asteptam cu vesti bune.
Nicoleta, capul sus si ai sa vezi ca totul va fi bine cu placintica ta.
Pupicei la toate fetele.

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput