Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
DENISA hai ca m-am indurat sa intru!
Da' numai ca sa-i spun GIOVEI ca la racituri pe aici le zic astia ...COCIOANE
Nici eu nu ma omor in mod deosebit,mami nu prea face,mai primesc de la matusi etc.
Va mai scriu mai incolo ca-s prinsa cu niste treburi mai complicate la conta...
Si nici n-am fost plecata nicaieri ![]()
MONI 37+
si
DIANA

monica70 spune:
Era sa uit! Am o pagina labartataaaaaa....de chiar nu-mi vine sa intru pe aici 
MONI 37+
si
DIANA

marchplayer spune:
Denisa ce mai faci? Tot ocupata?
Nicole, da continui sa fac injectiile, maine ar fi a 3-a pe care o voi face! Sper sa fie bune...nu stiu cat ma ajuta dar rau sunt sigura ca nu-mi fac! Stii ca eu am colul scurt si este posibil sa nasc mai devreme, asa ca fac injectii si efort minimum!
daniela 33 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Denisam spune:
Moni- bafta cu actele alea complicate, si eu am o pagian labartata si nu-mi place deloc!
Daniela- Abia astept sa ma car si eu azi ca e asa o stare d evacantza, nimeni nu face mai nimik si nici eu nu am chef sa termin proiectul ala, baba s-a tirat acasa ca o incearca o raceala, cica.
Ce bine ca maine lucrez 4h si apoi mergem la Christmas Lunch cu firma!Seara vom avea musafiri, deci cand plec de la job ma duc sa fac cozonac acasa!
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Diana...
...ce frumos trebuie sa fie sa simti atmosfera magica de sarbatori....Sper ca esti bine....
Dani...fii optimista ca va fi bine...Cit cu injectiile..eu am ajuns sa urasc notiunea de injectie....
Nicole
31 fix

Giova spune:
Daniela, lasa ca totul va fi bine. Vei duce sarcina cu ajutorul injectiilor cat mai aproape de termen.
Monica de cocioane nu am auzit. Doamne cate bordeie, atatea obiceie.
A mea nu e pagina labartata.
Ce fain Denisa ca se simte sarbatoarea la munca!!
Asteptam si noi cina de Craciun de la firma, dar anul asta s-a lasat cu o prima, foarte consistenta, ceea ce ma bucura.
gio
si bb Marco 36+
marchplayer spune:
Burtici voi ce faceti de revelion? si-a programat careva ceva?
daniela 33fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ana_m spune:
Salut gagicile
Nu am apucat sa citesc inca nimic din ce ati scris, citesc acum. Eu nu ma simt prea grozav, iar am tensiunea mare 145 cu 90 , am fost si acum la centrul de sanatate sa mi-o iau si aia nu se baga, ziceau ca daca ma simt aiurea in continuare sa ma duc la spital.
Ana
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
GIOVA si eu stiam mai mult de racituri (ca tati e oltean si asa le zicea pe acasa),dar am depistat intre timp ca prin Arad le zice asa "cocioane"
asa le zice sotul si am auzit si pe altii...Te doare mintea...
Si acum nu mai e pagina labartata nici la mine ...
DANIELA asta-i intrebare de baraj deja
cu REVELIONUL...
MONI 37+
si
DIANA

Giova spune:
De Revelion stam acasa, sper ca nu ne divizam pana atunci si suntem numai noi 2 singurei. Nu am chef de musafiri.
De Craciun vine vara-mea cu prietenul si sincer nu am chef nici de ei, dar mi-e jena sa mai dau inapoi. Si macar e bine, ca vin cu praji de acasa si cozonac de la buni.
Merg in pat, ca m-a prins raceala si iar am arsuri.
Sper sa nu adorm si sa mai intru cand merg la pipi.
Ana 
gio
si bb Marco 36+