Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA vezi ce faci,poate e mai bine sa mergi,dar pe de alta parte cand ajungi...poate e deja scazuta...
Mai bine mananca niste usturoi sau bea tzuica...scade tensiunea!
Oricum stai linistita,nu-i chiar asa exagerat de mare! Te mai doare capul?

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Noi de revelion..acasica..e primul revelion in casa noastra..ca de regula..evadam....Vor veni..sora lui Marius..cu potentialul cumnat..se logodesc de Craciun..e neamt..il cheama Alexander....Nu ma bucur enorm..ca n-am chef sa fac pe gazda..la cum imi e...
Dar o s-o pun si pe madam cumnatica la treaba....si pe baieti..La miezul noptii..e posibil sa ne mai viziteze pentru scurt timp..pt urari,pupaturi..niste buni prieteni..asa ne tot ameninta..om vedea...Parca ma vad sforaind imediat dupa miezul noptii..ca eu sunt tare somnorici....
Nicole
31 fix

Mergi la inceput

Ana...Bio-marin plus..e super sa iei...normalizeaza tensiunea..E ulei de peste..nu e un medicament sintetic...
Am uitat sa va zic..ne-a adus tati al nostru bradut....Doamne..m-am minunat..asa de frumos..Miine il impodobim...
Nicole
31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Va multumesc mult de tot la toate pentru sustinere! Conteaza foarte mult! .
Nici nu pot sa spun pana unde am morcovul! Tot ce vreau e sa-mi vad fata sanatoasa! MAine ma internez la prima ora, dar la cum merg lucrurile in Municipal, nu se stie cand voi ajunge si la operatie. Sper sa fie totul ok si sa pot sa va dau de stire! Poate o sa reuseasca sotul meu sa faca ceva in sensul asta, daca nu va fi prea (trebuie sa-l instruiesc).
Ce-i cu Mirelutza de n-a intrat? S-o fi dus la spital?
Am avut foarte multa treaba azi, alergatura, aranjat in casa cu sotzul ultimele detalii si pe seara socrii si parintii in vizita! Acum mai ramane sa fac si eu un dush, sa pregatesc pungile cu cadouri de Craciun si vin si eu pe net.

La cele care se culca intre timp le urez Noapte BUNA! Si sa aveti fetelor Sarbatori Fericite, daca nu apar pana de Craciun!

Bee 38 +
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Giova
Monica, din pacate, da ma doare capul si si ametesc chiar in pat stand. Si maine am examen la cursul de limba si nu am invatat mai nimic.
Nicoletamersi de informatie, stiu ca tu mi-ai mai zis de Biomarin , trebuie sa vad daca pot sa gasesc asa ceva pe aici. Aici nu vor sa dea nici un fel de medicatie la gravide.
Denisa, tu ce mai faci ?
Maraki
Ursoiaca

Ana 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Beesucces pe maine.
Mirela oare ce face ?

Ana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetele vb putin acāsa cu parintii si intru mai tarziu, pana atunci stie cineva ce inseamna prea mult lichid amniotic? Sant riscuri? Angelo s-a intors iar, e cu capul sus, are prea mult lichid si se poate misca in voie, din cauza asta e posibil sa ajung la cezariana.Am luat foarte mult in greutate intr.o sapt. am cu 2 kg in + Sant toata numai apa, din cap pana in picioare! Mi-a iesit ca nu am imunitate la rubeola( varsat de vant ) ceea e este foarte curios pt. ca eu am avut boala in copilarie si mi-a luat din nou sange pt. repetarea analizelor.Revin...

35+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Bee.....fii barbata...si bafta multa miine...
O sa fie bine..fii pozitiva...
Azi a fost pe Hbo filmul ala"Utie cine vorbeste"...asa de fain...Mi-a facut placere sa-l revad...Mi-o imaginam pe fiica-mea..cind pap ceva ce nu-i convine..ce m-o mai ciondani.......
Hai ca ma duc si eu la nani...
Am un film fain pe cd...si apoi..somnik...
Noapte buna,burticute...si bebelini..
Sa fiti cumintele....Pe miine...
Miine o sa intru mai tirziu ca merg la eco..apoi la monitorizare...
Pup...
Nicole
31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE bine ca ai aparut!
Azi am avut o zi tare tampita!
De dimineata mi-am mancat nervii cu declaratiile astea tampite,cu schimbarile lor,nu avea cine merge dupa programul nou(frate-meu e tot cu febra...), de pe net am reusit dupa vreo doua ore sa-l copiez...Si trebuie depusa pana in 27 cel tarziu...maine merge maica-mea,sa vedem daca va fi in regula.In plus telefonul nu functioneaza de doua zile,cretinul ala cu programul de salarii n-a venit nici azi...Tot e dereglat in PC...Cred ca-i plin de virusi! Si netul mai mult n-a mers decat a mers azi! Cica au lucrari in zona Numai nervi!
Mami s-a suparat rau,ca de ce ma enervez ... ii e groaza sa nu ma apuce cumva acum...ca atunci va fi umplut paharul si mai da si pe dinafara! Macar a reusit sa-mi spele geamurile azi.
Si eu sa incropesc niste mancare la repezeala,nici chef de mancare nu prea mai am! Am facut ceva pe gustul sotului, supa de rosii si niste pilaf de orez cu carnita,eu nici n-am gustat!
Toata ziua am mancat doar tampenii:lapte,pine cu unt si gem, maiosh(lebar),jumari,muesli cu iaurt,ciocolata...
Cred ca merg sa-mi trag o omleta cu sunca si cascaval si castraveti acri...ca de spagheti mi-a fost lene sa-mi fac,desi parca as fi mancat.Dar poate fac maine! Macar omleta o fi mai consistenta un pic,ma mai "sustine" pe net in seara asta!
Ca de conta m-am obosit,am reusit sa mai termin niste chestii,sper sa reusesc si maine sa fiu in forma!
ANA mai apeleaza la metoda aia cu palmele,daca nu poti tu,pune-l pe sot! Si bafta maine! O sa fie ok!
Hai ca merg sa pap si revin....

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Maraki, nu stiu ce inseamna prea mult lichid amniotic, da am mai auzit de cazuri ca s-a intors copilul. Dar sa stii ca sunt niste exercitii de gravidute, care ajuta la intoarcerea copilului. Incerc sa iti explic cum facem noi la curs : Te pui in 4 labe cu picioarele mult departate, si faci miscari cumva de rotatie, spre inainte si in sens contrar apoi. Nu stiu daca ai inteles ceva poate le gasesti in vreo carte.
Monica ai grija si tu nu te mai enerva cu toti cretinii.

Ana 36+

Mergi la inceput