Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
MARAKI eu stiu o tipa care pe la inceput a avut prea putin lichid,iar la sfarsit prea mult lichid,dar a nascut normal!
Probabil depinde si cat de mult...Ca apa retinem toate si eu sunt umflata ...ti-am zis ce urme am pe piele de la orice!
MONI 37+
si
DIANA

miraklucker spune:
Giova, in Banat piftiile se mai chema cotoroage. eu asa le stiu. Da chiar ca mi-ati facut pofta, maine imi caut ceva carne si fac. Nu cred ca ai mei se omoara cu asa ceva dar las ca le mananc eu.
si cu meniul de Craciun chair am studiat azi problema! Daca vine cumnata-mea la noi iar am pus-o de fondue chinois!! (cred ca asa se scrie), care mine nu ma incanta deloc!! Stiti ce e aia??
Carne taiata felii subtiri subtiri facuta rulou, ies cat un deget de mari, o oala in care fierbe o supa pusa pe masa, cu sosuri pe langa si tu iti bagi cate o bucata si astepti....
Drept sa spun cand mi-a pus asa ceva prima oara pe masa eu am ramas dezamagita, de parca ea nu e tot romanca!!!
Acum va las au intrat ai mei pe messenger mai vorbesc cu ei putin!!
Parca m-am mai dezmeticit putin azi, am inceput sa simt si cate ceva miros!!
Mira
31+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ursoaica spune:
Buna fetele!
Am reaparut si eu.
Nu Denisa m-am uitat la un film cu sotiorul.
Nicoleta daca mai esti pe aici te rog frumos baga o pauza dupa Ellarad...ca a iesit o pagina super labartata!
Mai am de citit o pagina si gata.
poze
Ursoaica
38+
monica70 spune:
URSULINA cred ca NICO doarme tun deja ![]()
Tu ce mai invarti?
MIRA pofta buna la ...cotoroage 
MONI 37+
si
DIANA

Ursoaica spune:
Plictiseala mare ... si ma rog de burtic sa se mai inmoaie putin ca nu pot sta pe scaun.
poze
Ursoaica
38+
nicoleta raducu spune:
Ursulica..nu m-am prins..Care-i faza cu pauza?
Tocmai intrasem sa va zic si voua..ninge ca in basme,burticute...
E asa frumoa afara...
Nicole
31 fix
Giova spune:
Mi-a sarit somnul.Am adormit, dar m-am trezit.
mi-e un rau de nu mai pot. Imi vine sa vars, dar nu pot, cred ca am si febra....
Putem avea febra, daca suntem
? Afecteaza bebeul?
Si nic Marco nu e prea cuminte si ma loveste. OOOOffffffffffff doamne!!!!
gio
si bb Marco 36+
Ursoaica spune:
Nico la pag 7 (cred) primul tau mesj este ff lung. Baga o pauza dupa cuv Ellarad, pt ca s-a labartat f mult pagina si nu se poate citi usor.
poze
Ursoaica
38+