Mamici de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
BEE, iti doresc nastere usoara maine, sa ai curaj si sa te gandesti ca toate asteptam clipa asta, sa ne tinem bebelinii in brate! O sa ma gandesc la tine maine. La ce ora te-a chemat dr.? O sa faci fata cu bine, sunt sigura de asta! Sa ne anunti imediat ce poti cum este sa fii mamica! Multi pupici si sunt alaturi de tine
!
IOANA, mie mi se pare foarte frumos bebelinul tau! Am avut emotii mari cand ai scris ca nasti, ai nascut si prima dintre noi. Eu zic sa faci ce simti tu in general cu Razvanel si daca tu simti sa-l tii in brate nu te mai gandi ca se obisnuieste asa, tine-l in brate! Si noi tot asa o sa punem patutul, lipit de patul nostru, deci o sa stea Ayan langa mine! Eu ma gandesc ca o sa fiu o mama foarte geloasa, n-o sa suport sa-l tina pe Ayan altcineva in brate in afara de mine si Gabi. Cred ca fiecare reactionam altfel cand vine vorba de bebelinii nostri. Oricum, sunt sigura ca esti o mama foarte buna si ai sa te descurci foarte bine si dupa ce n-o sa mai stea mama ta cu voi
!
TEOLINDA, am vazut pozele cu Nicolas si este foarte frumos si foarte mare. Vorba fetelor, pare de doua luni!
DENISA, aveti un brad superb si imi place cum ati impodobit si curtea! Chiar se vede ca este Craciunul la voi!
CATA, spor la treaba! Esti foarte harnicuta azi! Bafta multa la dr., sa vii numai cu vesti bune si sa ai maine o zi superba! Aveti si voi un brad super, imi place mult cum l-ati impodobit!
RALIRALI, tu cum te mai simti? Cand mai mergi la dr.? Ca stiu ca si tu trebuia sa nasti pana de Revelion.
MIRELA, sa ne dai vesti despre tine.
Abia astept sa vina IRINA maine acasa si sa ne povesteasca cum a fost nasterea si sa puna poze cu bebelinul ei.
Fug sa pap ceva.
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
ellarad spune:
Daniela si Ralu si eu tot boxer am. e catea si e cam batranica, are 12 ani dar se tine super in forma. si nu baleste decat extrem de rar atunci cand pofteste la ceva si nu primeste deloc.
de cand am ramas insarcinata nu mai topaie pe burta mea, ma ocoleste si isi mai pune boticul pe burta dar foarte usor. bebe cand o simte incepe si loveste acolo unde are boticul. mai bine zis facea asta pana acum ca acum nu mai are loc sa se intoarca dar loveste tare. cred ca incep sa se imprieteneasca de acum ![]()
Ella si
Daniel Alexandru 37+
monica70 spune:
Buna ziua fetele!
Am intrat doar sa va salut, ca am o droaie de lucruri de facut!
BEE vezi ce faci maine sa nu uiti, cand poti sa ne trimiti un SMS sa stim ca sunteti ok si tu si TEODORA!
Iti facem galerie de pe acum!

Plec acum revin mai incolo!
la toate!
MONI 37+
si
DIANA

dana_ene spune:
Doamne, ce de vesti !!!!!!!!!!
Irina, sa-ti traiasca MARIO !
Sa fiti sanatosi cu totii
!
Ioana, am vazut si ultimele poze cu Razvanel. Nu te stresa, draga mea, important este ca ia in greutate.
Este foarte frumos si scumpppppppppp foc !
Teolinda, e o minune de dulceata Nicolas.
Sa va traiasca !
Bee, sa stii ca voi sta cu gandul la tine maine, fii cuajoasa. Gandeste-te cat de putin mai este si o vei tine in brate pe printesica mica.
Te pup
!
Despre mine....
Suntem bine, stau toata ziua cu Oana, imi ocupa foarte mult timp.
Roxana, de cealalta parte este tare activa, mai ales noaptea.
Maine am si eu programare la ecograf si sunt nerabdatoare sa aflu ce mai face puiutza.
Sper ca maine sa intru pe forum pe seara sa va povestesc ce si cum.
Daniela
(31+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Gata am venit si noi de la dr. si din oras.
Bebelee tot asa, pus pe pozitie, cu manuta pe fata, iar nu l-am putut vedea, cordonul tot in jurul gatului.
Dr. mi-a zis ca dupa ce se lasa burta inca 2 sapt. Inca nu e lasata, asa ca... sa speram ca mai apuc si controlul din 4 ian. 2006.
L-am intrebat de durerile din josul burtii, a ras ca citesc prea mult, ca una scrie in carti si alta se intampla de la o pacienta la alta.Mi-a zis sa iau cate un No-spa si daca e sa vina bebele e bine-venit. sa nu-mi fac probleme.
L-am intrebat de lista de spital: tot sa-mi iau la mine. ce naiba intelege el prin "tot" nu inteleg.
Mi-l pune pe bebe pe piept, chiar s-a distrat cand i-am zis ce camasa de noapte mi-am luat ca sa pot sa o desfac mai repede.
Bebele ramane in salon cu mami, doar noaptea de la 12-6 il ia sa ne putem odihni.
Eu nu-l mai itreb nimic pe dr. asta ca rade de mine. L-a intrebat pe Clau ca asa fac si acasa? Ca nu s-a saturat saracul, etc.
Acum ma pun sa citesc in continuare sa vad si eu pozele, etc.
gio
si bb Marco 36+
ralirali spune:
Alina, eu mai merg pe 28 dec si apoi pe 01 la cezariana. Tu cum te mai simti?
Tare mult mi-au placut pozele tale si cred ca dupa ce dai burtica jos esti imediat la forma initiala.
Dana,ne bucuram sa auzim vesti bune de la tine si te asteptam maine numai cu lucruri bune de povestit
.
Daniela, sunt mortale pozele. Si uite inca un boxer, sa va traiasca, Ella...nici nu ii povestesc mamei lui Ovi ca il tii cu bebe pentru ca atata ii trebuie..si asa ne e extrem de greu sa o convingem sa nu il aduca la noi cand vine bebe.
Bee, trecem la galerie??? 

Care e starea ta cand mai ai atat de putin pana la MAREA INTALNIRE
?
Ralu 37+

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Poze cu familionul
marchplayer spune:
Dana bine ai revenit, mai da-ne cate un semn macar odata pe saptamana! Bafta maine la eco! Cand poti sa ne mai treci si noua greutatile puiutilor ca avem restante (Ioana la 32+ avea 2000kg). te asteptam si pe tine maine cu vesti!
Bee, iti timem pumnii pentru maine, fii curajoasa! La ce ora esti programata? Sa ne dai de veste daca poti!
Giova, bine ca ai computer acasa acum, nu mai pierzi evenimentele! ma bucur ca a fost bine la doctor si ca n-ai motive de ingrijorare...asa ca bebele vine cand vrea el?
Monica si eu as avea o droaie de facut dar...mi-e o leeeeneeee...
daniela 33 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Denisam spune:
Buna Burtici,
Si eu pe la birou, inca o zi de munca si apoi iara acasa de tras, asta este, sper sa ma odihnesc un pci saptamina viitoare, adica intre 27-30 Dec, dupa ce trece Craciunul cu musafiri.
BEE_ Tinem pumnii maine, va fi totul bine si sa ne dai un semn ca tu si TEODORA suntetzi bine!
Mira- sanatate multa!
b]Dana- ce bine ca ai aparut cu vesti!
Moni- azi ce mai zici?
Daniela- faine pozele!
Ioana- lasa ca va fi bine si nu ettsresa cu lapticul, o sa vezi cum se regelaza totul dupa prima luna!
Mirela-asteptam vesti cum te mai simti!
Ralu- deci tu esti ok, da?
Pisoi si Ursulina- sa pui neaparat gelatina la piftie, ca sa se lege sigur!
Maraki[/b]- pe unde esti azi, la gatit?
Multumesc pt aprecieri fetelor care au vazut pozele cu atmosfera de Craciun de aici!
Denisa
35+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Buna ziua mamici si burtici
Mai am putin si ma pregatesc sa ne ducem la dr. Nu sant sigura ca imi face eco, eu sper...cert este ca ma urca pe masa sigur sa vada cum stau cu colul! Bee am intrat neaparat sa iti urez nastere usoara si sa iti revii cat mai repede din anestezie, sa aveti o bebelina sanatosa si frumoasa
si tu mult laptic
Sa ne trimiti un sms sa stim la ce ora ai nascut, cat are bebelina, apgar, etc. Nu fii stresata ca macar stii ca o sa dormi, nu o sa simti nimic
Giova ma bucur ca ai laptopul pana pe 9 ian. decat 3 zile pe sapt. e bine si asa
Cu bebe Marco o sa fie bine,ai sa vezi![]()
Denisa misto bradul, pacat ca nu se pot vedea ca lumea instalatiile luminoase de afara, stiu ca e frumos dar pozele nu pot reda exact...Nu stiu eu am impresia ca sant cam izolate casele in Canada
asa mi s-a parut cand am vazut pozele Inei, nu avea nimic in jur
Asa fac si eu piftia, cum ai scris tu reteta, ce alta metoda mai este ca eu nu stiu?
Fetele cu catei, sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Catalina tie ti s-ar potrivi un setter irlandez,nu mi te imaginam cu dog german
te astept cu vesti de la eco
Burtici intru mai pe seara ca mai am ceva treaba prin casa si pana sant gata de plecare dureaza la mine
pupici
p.s. Ce o fi facut Mirela???
35+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
ellarad spune:
Bee, succes maine! iti dai seama ca mai ai putin si o sa-ti vezi bebele scump?
poate mai intri si ne zici si noua cum te simti.
Mirela, de ce nu mai zici nimic? cum e cu apa aia?
Ella si
Daniel Alexandru 37+