Endomentru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 95
Raspunsuri - Pagina 11

ingeras26a spune:
Oanabbb, TB este relevanta daca ti-o iei la aceeasi ora zilnic si in aceleasi conditii.
Stai linistita, nu cred ca este nimik. Daca vrei, du-te pana la farmacie si intreaba.
Pupicei, Ingeras

catty spune:
OANABBB nu cred ca fie vreo infectie sau asa ceva. Daca nu este temperatura luata mereu la aceeasi ora nu este relevant rezultatul.
INGERAS26A imi pare rau. Capul sus fata frumoasa. Eu macar am scapat de incertitudini si cunt in ziua 3.
CARACIUN FERICIT TUTUROR SI TOATE CELE BUNE VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE !!!!
VA PUP
VA IUBESC PE TOATE !!
Uneori ai suferit ptea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina

simonette spune:
Ziua buna la toate fetele mele dragi, de care mi-a fost tare dor
Stiu ca ieri m-ati strigat si ca m-ati certat ca nu am intrat, lucru care ma incanta, deoarece absenta mea, n-a trecut neobservata! N-am putut intra ca am fost f. ocupata cu bucataritu'...am facut vreo 300 de sarmalute, piftie si printre ele am mai facut si curatenie! Toate astea mi-au mancat toata ziua si n-am avut timp nici sa
Acum am un moment de respiro, dupa care fug sa ma cracesc la epilat, pe urma ma vopsesc si alea alea ca maine am iar o zi super plina cu facutl ciorbitzei, a salatei beuf, a fripturilor si chiftelutelor! Unde mai pui ca fac si pt. bunica sotului si pt. sora-sa [care e maritata cu un arab si are reteta speciala]...asta e...m-am oferit sa i le fac, acum nu am incotro!
Nu mai puteam sa stau departe de voi...va pe absolut toate!

oanabbb spune:
INGERAS te rog eu frumos sa nu.mi spui ca ti.ai pierdut speranta!pai si ce insemnau temperaturile alea?hai sa mai visam un pic frumos,ca daca tu nu reusesti cu ISA eu ....tu mai iei duphastonul?ca daca il iei tre sa stii exact cand ar trebui sa.ti vina.
CATTY dar temp de dimineata era 37.3 fata de ieri 37.0 si daca acu a crescut mi.e putin cam frica sa nu fac vro infectie ceva!

oanabbb spune:
pai SIMONETTE ACU INTELEG EU DE CE ESTI TU NEVASTA IDEALA!
LAS.O MAMA MAI INCET CA DE CRACIUN AI SA CAZI PE UN SCAUN SI N.AI SA MAI POTI FACE NIK!
BAFTA LA COAFOR SI EPILAT!EU MERG MAINE...

simonette spune:
Inainte de a pleca la alte treburi vreu sa va zic, ca al meu...cheliosu'...mi-a zis ieri seara ca mi-a luat forumu' mintile ca numai la asta ma gandesc, numaio despre asta vb...deci...fetelor, sunteti mereu in gandurile si in sufletul meu! Mi-ati adus in suflet in ultimile luni, multa fericire, multe zambete si multa caldura!
Odata cu acest sfarsit de an, vreau sa va multumesc din suflet ca existati, ca faceti parte din viata mea in fiecare zi, ca impartasiti cu mine tot ceea ce simtiti, ca ati fost alaturi de mine mereu si mai ales...vreau sa va multumesc, ca VA IUBESC!!!
Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI!

simonette spune:
Oanabbb, n-am cum s-o las mai moale, si de altfel chiar imi face placere, mai ales ca le place cum gatesc! Lasa ca nu cade fata, ca are resurse nebanuite de energie...in schimb, mi-ar mai fi trebuit un aragaz
te

bety spune:
Sarbatorile de iarna sa va umple inimile si casele de bucuria si caldura momentelor petrecute alaturi de familie si prieteni - adica de !!!!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

ingeras26a spune:
Oanabbb, speranta n-am pierdut-o :)) nu ma las eu pana nu vine bb shi atata timp cat CM nu a venit...sper!
Simo mama fata muncitoare.
Catty,
Ingeras

bety spune:
...adica de
Iubitele - Craciun fericit!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi