Endomentru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 95
Raspunsuri - Pagina 12

simonette spune:
Ingerasule, te si io pe tine si nu uita ca urarea de mai devreme e pt absolut toate fetele mele dragi!
Bety

piccaflor spune:
Buna fete dragi!
Vad ca sinteti prinse toate cu ultimile pregatiri...Simonette scumpa,vorba Oaneibbb,vei ajunge frinta de oboseala de Craciun...dar din moment ce tu o faci cu placere,iar ei apreciaza ceea ce faci,ce mai conteaza oboseala ...eu zilele astea chiar n-am nici-o treaba cu gatitul
....avem mese organizate aproape in fiecare zi,iar pe 29 vom fi in RO...nu ne ramine decit sa ne distram si sa ne bucuram de sarbatori
..
Ingeras scump nu-ti pierde speranta ..
Va urez inca o data Sarbatori fericite,multe impliniri,sanatate si bucurii...
Sinteti niste persoane deosebite si foarte importante pt mine

oanabbb spune:
tocmai ce am terminat si eu impodobit ,,copacu,, ca nu ii pot spune altfel,e imens si ,,lucrez ,,la el de 2 zile.initial avea 6 m,dar acu mai are doar 3 si imi ocupa juma de living!
ma apuc si eu de supa si salata boeuf,ca sarmalutele,fripturica si chiftelutele mi le.au facut rudele!
simt asa ca respir flacari,si am in continuare 37.5.nu mai stiu ce sa fac,mai ales ca am o migrena uite asa
.asta sigur nu e de la
,daca o fi acolo!
totusi sper ca n.am sa.mi petrec Craciunul iar in spital,ca anu trecut asa a fost ca a ...bebe.
DAR HAI CU MORALUL CEVA MAI SUS!
oricum maselele nu ma dor si rosu in gat nu am!de la ce am febra asta ciudata?

oanabbb spune:
vaaaaaaaaaaleooooooo!deja e 37.8!
oare ce tre sa fac acu?si problema e de la ce
vine asta?ca n.am nimic!

ingeras26a spune:
Oanabbb...potoleste-te cu temp asat! Tu stai numai cu termometrul langa / in tine??!
Nu-ti mai face atatea griji, ca de-asta iti creste temp.
Pupicei, Ingeras

asi spune:
Va doresc Sarbatori fericite! si nu uitati sa-i deschideti usa lui Mos Craciun cat mai larg sa poat intra cu tot cu sac.
Familia mea
Razvan

ionica spune:
HO HO HO HO , CRACIUN FERICIT FETELE LUI MOSU!!!!
Sa va dea DUMNEZEU un an nou fericit si multe bucurii !
Eu mi-am aruncat termometru si alte alea alea mi-am facut valiza si plec la plaja in PUNTA CANNA!!!!!
Va promit ca am sa vin super bronzata si "plina" de energie!
Sa ne auzim cu bine si cu noutati la anul,o sa-mi lipsiti enorm ,am sa beau in cinstea voastra o PINA COLADA in fiecare seara!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

oanabbb spune:
INGERAS esti o scumpa!
FETELOR IMI VINE SA TIP PE STRADA CA AM CUNOSCUT CEI MAI MINUNATI OAMENI DE PE PAMANT!VIRTUAL,DAR...II STIU!
MI.ATI DESCHIS OCHII MAI MULT DECAT TOTI DOCTORII LA UN LOC SI DACA AS PUTEA AS RENUNTA PE VIATA LA TOATE CADOURILE MOSULUI,DOAR SA VA ADUCA TUTUROR CATE UN INGERAS!
VA IUBESC PE TOATE TOATE TOATE SI SA AVETI UN DE VIS!

Alexia27 spune:
Ingeras, inainte sa-ti strangi aripioarele si sa vii in cadere libera, iti spun ca eu am facut HCG din sange, da? nu din urina!! in ziua 12-13 si avea valoarea 35 si ceva, adica sub valoarea pe care o depisteaza testele de urina. Majoritatea se inrosesc pe la 50 de unitati, si mai depinde si de cand s-a implantat si de cum e organismul tau, cat de repede metabolizeaza hormonul in urina. Mai stai un pic, chiar daca nu ai simptome. Nici eu n-am avut, stii bine ca nu erama sigura daca merita sa fac sau nu testul. si iti doresc sa fie cu okisori. Si intre timp, bucura-te de sarbatori si profita, acum, cat mai poti manca; asculta-ma pe mine, stiu eu ce spun
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png