Endomentru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 95
Raspunsuri - Pagina 10

Liana30 spune:
Fie ca magia noptii sfinte a Craciunului sa va aduca liniste,caldura si multa dragoste in suflet......Craciun fericit!
.....................VA MULTUMESC CA EXISTATI !!!!
............VA IUBESC !!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Bianca B spune:
Buna seara la toata lumea.
Dupa cum stiti sunt incepatoare de aceea sa nu va mirati de intrebarile mele.
Fetelor spuneti-mi si mie de ce sa
din ziua 9 CM pana in ziua 19 CM si mai citisem pe aici pe undeva ca in zilele fertile din 2 in 2 zile, nu mai des
Mie imi recomandase doctorul ca dupa pregnyl sa fie cat mai mult, dar nu mi-a explicat nimic altceva. Poate ma lamuriti voi, va rog frumos.
pe toate

Mishulina spune:
Buna dimineata tuturor!
Banuiesc (si sper) ca sunteti prinse cu ultimele pregatiri/cumparaturi inainte de Sarbatori si de aceea e asa liniste pe aici! Ca si mine dealtfel,asa ca nu stau mult!
Vroiam doar sa va multumesc pentru gandurile voastre bune si pentru incurajatile de peste an,fara voi nu as mai fi fost azi aici...si sa va urez:
SARBATORI FERICITE!si un AN NOU mult mai bun cu sanatate,realizari pe roate planurile si bineinteles,neaparat,in primul rand...un la toata lumea!
Ina

Alexia27 spune:
carpediem, frumos nick!
Nu ma tenta! Daca ma apuc sa vorbesc de bebe strumf al meu, va mutati cu toate de pe forum, sau ma dati pe mine afara ca-i mai simplu! As vorbi continuu numai despre asta.
Ieri, sotul a fost sa ia ceva de mancare, vine acasa si face: "am vazut si niste pampersi, erau muuulti, dar nu am luat acum", spuse el cu un ton plin de regret ca nu s-a agatat si de vreo 2 pachete daca tot era acolo.
Va pupacesc mult de tot pe toate si va urez un Craciun de vis!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

oanabbb spune:
INGERAS eu cred ca ar trebui sa lasi pana maine si apoi sa faci testul!
dar nu stiu mie ce mi s.a intamplat ca pana ieri aveam temp 37.0,si acu ziua 5 DPO e 37,3.
e bine sa oscileze asa? pupici

oanabbb spune:
tocmai ce mi.am luat temp,stiu ca nu e relevant la ora asta,dar e 37,5.adica eu ce sa mai cred?fac o infectie,sau ce.i asta?
help!

ingeras26a spune:
Oanabbb, l-am facut ieri, z12 DPO si este negativ. Astept sa vad roshu...
Nu ma mai incurajati, va rog, pt ca nu este cazul. Asta este. Am cazut, dar ma ridic si o iau de la capat.
Pupicei, Ingeras