Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
SunSmile spune:
Un pupic pt Raza
Si pt Dya
Hai sa vorbim de lucruri placute fetelor!...Banii se fac! Iar unii sefi sunt atat de egoisti si frustrati, incat au impresia ca trebuie sa ia ei tot, ca le stiu ei pe toate..bleax, democratia asta a scos la iveala "atatia sefi"...toti se cred mari si tari. Adevarul insa....
Hai ca maine e Ajunul, sa-i lasam in prostia lor!
Pup
Raza de soare spune:
O rugaminte mare-mare pt admini... poate-s eu mai lenesa sau egoista... uitandu-ma la Mirese 2005, am gasit in arhiva foarte multe subiecte utile pt miresici, dar de care habar nu ave(a)m.
Nu ar fi mai bine sa le mutati aici, la forumul de Mirese, pe toate, sa fie la indemana ? Ca mai usor pt noi ar fi cu siguranta...
Multumesc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
plici plici spune:
Dragele mele, sunt si eu pe ultima suta de metri la munca, de la pranz am liber pana pe 3 ianuarie, asa ca va urez tot ce se poate ura mai frumos, sa se micsoreze lista celor fara inele (unde sunt si eu) , si sa ne "vedem" la anu cu bine. Chiar poate chiar ne vedem caci acuma arat si omeneste, mi s-a desumflat falca .
pupici multi pt fiecare si o urare de sarbatori draguta mai jos (link).
plici (corina)
http://www.christmas.marc.bg/
ralu_trancu spune:
Neata tuturor!
Raza , crede-ma ca exista in Bucurestiul asta firma care chiar isi respecta angajatii. De asta am aavut eu curaj sa caut ceva mai bun pentru mine si sa nu mai stau sa suport bataia de joc de unde eram. Stefan a luat prima 14.800.000 deci calculati si voi cat inseamna.
Azi as vrea sa finisez curatenia pe aci, sa fac mancare pt azi, pentru ca atunci cand vine mama sa fie totul gata pentru facut cozoinaci, ca asta nu ma pricep sa fac.
emilyjeuly spune:
'neata fetili! nasol ca lucram azi, da ce sa-i faci, asta-i viata! oricum eu azi am de gand de la mine putere sa plec pe la 1.30, ca am treaba acasa! SunSmile super prima!!!noi prima ioc, adica ne-au dat astia bai ca si prima pt zilele de concediu pe care le mai aveam si nu au vrut sa ni le dea, dar e neglijabila suma . noroc cu puiul meu care a luat 100 de bulioane.... asta da serviciu!!!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Giova spune:
Eu il intrebam pe Clau, atunci cand vine bebe, ii vor lua un cadou?
Mi-a zis ca nici sa nu ma astept la asa ceva.
Pai nu e bataie de joc? Prima nu, cadou la bebe nu.
Cu ce ma incanta ca-mi aduc ei scaunelul pt. masina din Italia? L-a cumparat sora-mea, ei bine scutim niste bani de transport, dar...
Chiar asa haideti sa nu ne mai stricam sarbatorile cu prostiile astea.
Merg sa aranjez in dulap hainutele lui Marco.
gio si bb Marco 37+
ralu_trancu spune:
Vai Gio, tu chiar mai crezi in asa ceva? Pe ei nu ii bucura bebele. Asta inseamna ca tu nu mai lucrezi si ca Clau va mai avea o obligatie in plus acasa si nu va mai sta pana in noapte pe santier sa lucreze pentru ei.
Lasa, sa fie Marco sanatos si voi la fel, ca va descurcati voi.
ooana spune:
Nu am reusit sa intru astazi...parca au innebunit toti...lucram pe rupte!
Dar peste o jumatate de ora mergem la brad sa bem cu conducerea un pahar de sampanie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Giova spune:
Ralu chestia e ca se arata foarte interesati de mine, tot timpul il intreaba pe Clau, ii zice cum se va schimba viata noastra, ce bucurii si satisfactii vom avea. Deci nu mi se par ca joaca teatru, numai ca deocamdata m-au scos din joc.
Clau le-a si zis, ca va lucra intre sarbatori- de obicei e inchis biroul- numai sa poata sa-si ia cateva zile libere dupa ce vine bebele si au fost de acord.
Si alta chestie, lui i-a ramas o gramada de zile de concediu, si acum cand au fost, le-a cerut sa ii plateasca zilele ramase. Macar asa mai achitam o rata la apartament.
gio si bb Marco 37+
cri. spune:
Azi e zi scurta la mine. Abia astept sa plec
Am intrat sa va urez Craciun Fericit si sa va aduca mosu tot ce va doriti.
Va pup !
Don't worry, be happy!
Nunta noastra