Miresele anului 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
Raza de soare spune:
Din nou Craciunul, cu bucuriile lui sfinte, cu dalbele datini pogorate din strafunduri de istorie, ne aduce aminte ca acum peste doua mii de ani Dumnezeu s-a coborat printre noi, muritorii, ” sa se nasca si sa creasca, sa ne mantuiasca ”.
Intr-o lume macinata de neintelegeri, lipsuri si patimi, se coboara din nou, El. Mesajul Ingerului are acelasi optimism ca acum doua mii de ani: ” Nu va temeti. Caci, iata, va binevestesc voua bucurie mare, care va fi pentru tot poporul. Caci vi s-a nascut azi Mantuitor, care este Hristos Domnul. ”
Din nou colindatorii ne canta la fereastra sufletului si ne spun „ Acum te las, fii sanatos si vesel de Craciun / Dar nu uita, cand esti voios, crestine, sa fii bun ! ”. Prin colindul lor ne sensibilizeaza sufleteste si ne invata ca raului sa ii raspundem cu bine, iar lacomiei sa-i raspundem cu milostenie.
Acum, in preajma clipelor de lumina si bucurie, coborate din adanc de dalbe datini, il rog pe El sa va daruiasca har imbelsugat si bucurii depline, cu prilejul sarbatorilor Craciunului si Anului Nou.
Sarbatori fericite si La multi ani, va ureaza...
P.S.: Ce, credeati ca scapati sa nu trimit si un mesaj pompos ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
in Bucurestiul asta firma care chiar isi respecta angajatii. Stefan a luat prima 14.800.000 ....
Mda, observ... sper sa-i cheltuiti cu folos !
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by plici plici
Dragele mele, sunt si eu pe ultima suta de metri la munca, de la pranz am liber pana pe 3 ianuarie,
Da, eu am inteles ca la 1 plecam... si culmea, pe 3 la munca... si desigur, 27 - 30, tot la munca... eu nu mai inteleg: de ce anu' trecut ne-au dat toata sapt 3-10 liber si acum nu ? Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh !... ca asta merita ! scuzati limbaju' elevat...
Raza de soare
ooana spune:
Poate ca unele din voi nu mai intra pana la anul, eu voi fi aici si intre Craciun si revelion, ….asa ca pentru cele cu care nu voi mai apuca sa vorbesc…..
Va urez un Craciun fericit…cu multe cadouri…cu cei dragi alaturi!
Fetelor distrativa…ca asa cum a mai zis altcineva pe aici, e ultimul nostru Craciun ca domnisoare…ca de la anu’ deh o sa fim doamne in toata regula!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
ralu_trancu spune:
raza, s-au dus deja. sunt amintire.
a luat si salariul pe decembrie si l-am cam tocat.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
Fetelor distrativa…ca asa cum a mai zis altcineva pe aici, e ultimul nostru Craciun ca domnisoare…ca de la anu’ deh o sa fim doamne in toata regula![/font=Comic Sans MS]
Ce domnisoare, Onule ? Aaa, cu numele, intelesai...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
Poate ca unele din voi nu mai intra pana la anul, eu voi fi aici si intre Craciun si revelion,
Cred ca vom fi doar noi, ca huhurezii...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
entru ca atunci cand vine mama sa fie totul gata pentru facut cozoinaci, ca asta nu ma pricep sa fac.
Cozonaci, sarmale si ciorba de burta inca nu stie fata sa faca... si nici piftie sau carnati... sau caltabos... da' sa vezi cand vine bebe ce-o sa fac... pana atunci, doar imi bag nasu' prin bucatariile mamei si soacra-mii...
Raza de soare
Rallu spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
noroc cu puiul meu care a luat 100 de bulioane.... asta da serviciu!!!
CAAAAAATTTTTTT ?????
SunSmile e mic copil pe langa puiul tau!!!
Fetelor da' voi in care Romanie traiti? Ca vreau si eu sa ma mut in ea.
Eu nici macar serviciu nu mi-am gasit....de salariu, prime, etc...ce sa mai vorbim.
Pe bune...ma mut si eu la vooooiiii!!!
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by emilyjeuly
noroc cu puiul meu care a luat 100 de bulioane.... asta da serviciu!!!
CAAAAAATTTTTTT ?????
SunSmile e mic copil pe langa puiul tau!!!
Fetelor da' voi in care Romanie traiti? Ca vreau si eu sa ma mut in ea.
Eu nici macar serviciu nu mi-am gasit....de salariu, prime, etc...ce sa mai vorbim.
Pe bune...ma mut si eu la vooooiiii!!!
Sa zicem ca a fost un zero in plus sau sa ne bagam unghia-n gat de ciuda ???
Raza de soare