Miresele anului 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

Saluti!

Dragi miresici, bucurati-va caci noul an vine si va fi cu siguranta unul dintre cei mai frumosi ani ai vietilor voastre! Sa va dea Dumnezeu fericire, sanatate, nunti de vis si amintiri superbe din honeymoon-uri perfecte!
Vreau sa va urez pana la nunti sa aveti parte de un fericit alaturi de iubitii vostri , un an nou plin de prosperitate si fericire

Pisu_Miau

http://photos.yahoo.com/cocopishika

Multumim frumos, miresici de 2005, actuale neveste ! Toate cele bune si voua si... bebei sanatosi !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Pana la urma am aflat ca am luat prima la fel ca paznicii... si asta nu-i nimic ! Gica s-a dat de acum 2 sapt... sigur, nu mie... si inca un lucru: salariul, dat anul trecut inainte de Craciun, acum se da sapt viitoare...
Macar neoficial stiu ca pe 26 avem liber... bine, " avem " nu stiu dc e
valabil si la mine...
De restul zilelor libere, ca niciodata in alti ani, nu se stie nimic! Teoretic, firma e in crestere, mai ales ca sefu' si-a cumparat actiunile pe care le aveau niste elvetieni, dar practic... e de ...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinush2005
nu exagerati cu toba si sarmalele domnisoarelor ca nu mai intram in rochitele alea frumoase pe care le visam !

Ba eu pap acum, cat pot... si sa vezi dupa, inghit doar apa... ca eu in ianuarie imi fac rochita...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor! Azi nu am timp sa stau cu voi, asa ca am intrat acum de dimineata sa va urez:
SARBATORI FERICITE! Un Craciun mirific si un An Nou cu plin de bucurie! Prietenii stiu de ce! Sa petreceti frumos, sa mancati bine si sa va bucurati de compania celor care va inconjoara zilele acestea!
Pentru cele care si astazi lucreaza: sa scapam cu toatele mai repede de la scarbici!!!
La capitolul prime ma abtin din rasputeri. Zero barat! Si totusi, SunSmile: caaaaaaaaaaaaaaaattttttt?!
Va pup pe toate si va urmaresc printre picaturi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

Pentru cele care si astazi lucreaza

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

Si totusi, SunSmile: caaaaaaaaaaaaaaaattttttt?!

Asa ziceam si eu...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Mai bine taceam. N-am vrut sa ma laud...eram doar socata si eu. Raza..daca te pricepi la norme europene, diplomatie, fonduri phare..te astept la mine!
Cat despre prima...asa a fost! Si nu stiu ce sa cred...ca totusi anul trecut am luat 100E!
Asta e!
Va pup si nu dati cu rosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Raza nu mai fi naca.
Si eu am aflat ieri ca numai Clau a luat 500 euro, la fel ca celelalte 2 colege, cea care a venit in locul meu 100, si mie nu mi-au dat excrocii nimic. Am lucrat 10 luni pt. ei, si fara contract si nici macar o prima nu am primit. Ma bucur pt. cea a lui Clau, dar si eu vroiam. Nu am lucrat ca ei, dar vreo 200 meritam si eu. .
Si m-am mai dus si i-am si salutat si le-am urat toate cele, miercuri.
Mai bine stateam in casa, ca uite ce gripa am luat.

Fie ca Sarbatorile de iarna si Noul An sa va aduca multa sanatate, pace si bucurii in suflete, alaturi de cei dragi.
Craciun Fericit!!!
si
La Multi ani!!!

gio si bb Marco 37+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile
N-am vrut sa ma laud...eram doar socata si eu. Raza..daca te pricepi la norme europene, diplomatie, fonduri phare..te astept la mine!

Stai linistita !... cat despre oferta... eu doar sunt diplomata, de priceput... mai putin...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Raza nu mai fi naca.
mie nu mi-au dat excrocii nimic.

Hai ca nu mai sunt... sa treaca si pt urari... stii de ce ma oftic ? pt k e nunta curand si nemernica de sefa stie k am nevoie de banuti...

Raza de soare

Mergi la inceput