Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit Bianca si sa iti traiasca baietelul!
Da-ne toate datele ca in lista de la pagina 1 si linkul catre site-ul tau (nu e nici o regula restrictiva, doar sa nu fie un album pentru adulti) si te vom trece in listuta!

De asemenea , ia si scrie rapid inca 9 mesaje ca sa faci 10 si sa scapi de moderare... pina atunci vei avea mesajele moderate si vor aparea cu intirziere pina le aproba moderatorii...

Si nu in ultimul rind, nu fi timida ca fetele astea de aici sint tare rele la vorba... trec capitolele mai ceva ca autobuzele prin Bucuresti!

Noapte buna la grase, ma duc sa imping la vagoane!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock!

Am revenit pentru inca un mesaj, Lactana se numeste laptele folosit de Ioana si RalucaC!

Am ajuns cu downloadul la antivirus la 68%... si miine e o zi!

Acum chiar ca ma urc pe tampoane!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mihaela, preotul care ne-a botezat copilul (si ne-a si cununat) nu ne-a cerut nimic la nici un eveniment, a zis ca daca vrem sa dam noi ceva pt. biserica...si am dat 150 de euroi.
Unde ai gasit costumas de Craciunel? Sa ma reorientez, daca nu gasesc maine.
Pupici si noapte buna la fete.

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Bianca - Welcome to the club! Haide lasa umbra si baga o tastarnitza aici cu noi. Si eu am fost in umbra aproape un an si acum de vreo saptamana nu ma mai opresc.

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori306 spune:

Carmi de unde ai luat costumasul ala frumos pe care l-a purtat Fabaiano la botez? Si cat a costat? Facem si noi botezul la sfarsitul lui ianuarie, cand vom merge in tara si tot cautam ceva mumos, dar pana acum fara rezultat.
diana_n ai mei au botezat 7 bebelusi si niciodata nu au primit cadouri. doar cand au fost nasi la cununie religioasa au primit.
Apropo botez, unde se fac lumanari frumoase prin Bucuresti sau prin Ploiesti?

Mergi la inceput

bine ma fetelor, dar mie de ce nu mi-ati spus faza cu 10 mesaje? noroc cu jadi. nu stiam eu ce se intampla de imi apareau mesajele asa tarziu.

Mergi la inceput

dani_flor mie mi-a zis medicul ca de la 38,5 e febra si sa ii dau un paracetamol.

Mergi la inceput

mihaela_specht dani_flor are dreptate. si anei i-a luat sange, nu din calcai, ci din degetutul de la mana. dar pentru aceleasi analize. nu cred sa fi fost vaccin. eu am citit ca vaccinurile aici incep de la 2 luni. si am mai scris. vaccinul asta se face in 3 etape cu o pauza de 4-6 saptamani. deci daca era vaccin trebuia deja sa-l fi facut pe al doilea. eu cred ca o sa-ti zica de el la U4. nu am auzit aici de medic care sa fie contra vaccinurilor.

Mergi la inceput

mihaela_specht in ce oras stai tu? eu stau in Saarbruecken din aprilie. pana atunci am stat 4 ani in Muenchen. aici nu prea imi place. Muenchenul era mult mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna dimineata,

Desi mai avem o saptamana pana implinim 2 luni, ieri a venit tanti dr si ne-a facut vaccinul. Matei s-a comportat exemplar, a plans doar cat i-a facut injectia iar apoi a ras si a vorbit cu dr, ca un adevarat crai. Reactii n-au aparut pana acum, doar ca i-a scazut putin pofta de mancare. In rest, ne luptam si noi cu somnul ca nu prea ne incanta ideea. Ar sta toata ziua si ar povesti si ar rade daca ar putea. In timpul zilei doarme in reprize de cate 30 de minute, iar noaptea are o bucata de somn intins, de pe la 23 pana pe la 4-5. si apoi iar ar sta la povesti.

Cristina si Matei (29.10.2005)

Mergi la inceput