Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
christina-m spune:
Am uitat sa va spun care sunt "cotele"la 7 saptamani: 6,800 kg si 64 cm.
Creste Matei vazand cu ochii, de se mira si dr. pe copilul nostru. Dar adevarul e ca si mananca de numai: cate 200 ml de lapte de tzitzi la o masa, si asta de la 3 saptamani.
Cristina si Matei (29.10.2005)
marinela79 spune:
'Neata fetele si bebicii.
Hop si eu ca de abia am terminat de citit ce ati scris ca scrieti...................
jadi multumim pt informatiile despre CIC.Pe mine m-a sunat secretara de la scoala sa ma intrebe daca nu stiu ceva in legatura cu asta.pai daca ele ca au primit deja instructiuni, nu stiu ce sa faca, noi ce sa mai zicem
Copilul meu a avut o noapte de cosmar.N-am dormit deloc,A adormit de aseara de la 7 pana la 1:30 dupa care s-a tot trezit.Trebuie sa nu-l mai las sa adoarma asa de devreme, ca ma baga in pamant cu programul asta.Si eu care il laudam ca are un program super!
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
marinela79 spune:
Ah, fetelor ce mai pregatiti de sarbatori ca eu m-am dilit.Nu mai vreau mancare traditionala.Sau, eu stiu, pe langa sarmale si friptura sa fac ceva deosebit.Help, please.spunet-mi ce pregatiti voi,poate ma inspirati,
Pupici.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
codruta_grg spune:
Cum se numeste gym de la Chicco?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor! La multi ani Sebastian Iulian, Maia, Ana Maria si Dinu!
mifloricio, petrecere frumoasa azi!
Tonnia, ti-am zis ce frumos mi se pare numele lui Dinu?
ruxandra, laptele e produs de Topfer; daca ii dai completare doar, sa iei Lactana A Pre; doar dupa ce renunti la sin sa treci la numere (1, 2, etc). Se gaseste la orice farmacie Dona in Bucuresti (sau poti face comanda, daca nu-l au).
M-am ramolit, nu stiu daca v-am zis ca ne-a dat antibiotic Ciprinol de 250 mg, cite 1/4 de pastila la 12 ore timp de 6 zile (asta omoara si stafilococul care a provocat buboiul si klebsiella). Cica e foarte amar, sa i-l dau in ceva dulce; dar nu ma duce capul in ce, pentru ca zahar nu vreau sa-i dau pina la 1 an.
Am o mare rugaminte: stiu ca pentru oki care curg ati zis ca folositi ser fiziologic, dar eu am nevoie de detalii: cum il folositi? Ca de ieri ii curge destul de tare un oki fetii. Mersic.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Ioana, parca tu ziceai ca ai gasit un link cu jucaria asta de la chicco, gym....? Care ii?
Ioana, serul il picuram in ochisor.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
BiuMil spune:
salut
multumesc pentru incurajari.
intrebare intrebatoare....vrem sa cumparam un swing de craciun, ce modele aveti/recomandati? am vazut ca cineva spunea vorbe bune despre unul de la "primii pasi". mai sunt si alte pareri?
Milan, 20 oct, 15.35, 4150 g, 53 cm - BiuMil; poze cu noi la adresa milan.webdesigner.ro (fara www)
o zi buna
Bianca si bb Milan
country girl spune:
Ca vaz ca era tare grabita sa afle Codruta, i-am raspuns ei prima.
Aku intru in detalii... sper sa nu ma pierd
Noi suntem bine. Sau, ma rog, Ilinca e bine, mami nu prea. Am dat din raceala intr-o bronsita cu tuse sparta care-mi sperie fata si ma exaspereaza pe mine. Iar vremea asta umeda si cu ceata de la Briusel n-ajuta deloc deloc.
Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile de sarbatori, care vor fi foarte in familie restransa anul acesta, doar cu niste prieteni invitati in ziua de Craciun la masa.
Ilincai i-am tras un photo shooting ale carui rezultate le puteti vedea in albumul nostru la luna decembrie.
In rest, s-a confirmat: cu tati acasa, chiar daca ma ajuta foarte mult, nu prea mai ajung la laptop. In ultimele zile l-am responsabilizat suplimentar, ca sa zic asa. Adica nu m-am mai trezit eu dis de dimineata sa hranesc zmeoaica si cum a reinceput sa manance o data pe noapte, o hraneste tati. Din pacate de cand cu al doilea vaccin, Ilinca mananca cat o vrabiutza intre 70 si 180 ml lapte la o masa. Unde-s mesele de altadata cand tremuram ca n-o sa-mi ajunga 250ml?!!!!
In plus, l-am lasat pe tati tot mai mult singur cu Ilinca peste zi, iar eu am iesit din casa. Vine vremea sa ramana singurei peste zi asa ca trebuie antrenament pentru asta. Desi presimt ca ma voi simti vinovata, dupa ce ma intorc la serviciu, ca nu petrec mai mult timp cu fata
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
Sa nu-mi saritzi in cap cu toatele, dar m-am gandit ca pe langa listuta minunata de la inceputul subiectului, sa facem si un bilantz la 3 luni, pe urma 6 luni si 12 luni.
Sa marcam nr. de kg si cm ale odraslelor, fara inflorituri si pentru posteritate Ce ziceti?
poze cu "Zmeoaica"