Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
diana_n spune:
Buna fetelor,
Mii de scuze daca s-a mai discutat subiectul, dar nu am timp sa citesc ce s-a scris in ultimul timp.
Am tot stat cu indoiala daca putem face botezul, la ce biserica, cu ce preot si pana la urma am iesit ca-l botezam pe Petrut chiar de Craciun. Intrebarea pe care ne-o punem in al 25-lea ceas este : se da cadou la nasii copilului (care sunt romani) ? si daca da, cam ce anume?
Trebuie sa ne grabim ca doar azi sau maine dimineata mai putem cumpara ceva, ca deja e imghesuiala de pe lume pe strazi si in magazine, cumpara astia la cadouri de nu va puteti imagina cum burdusesc masinile in parcari
Multumesc frumos,
Diana
jadi spune:
Noi am cumparat nasilor cu dvd player cu boxe , ceva la 8 milioane cu totul...
Acum depinde si ce au sau nu nasii, noi ne-am orientat la asa ceva ca au 2 baieti mari si atunci chiar daca aveau dvd in casa, unul in plus nu strica! Copii au fost cei mai incintati de el!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
dani_flor spune:
haioshel foc Dennis Mos Craciun, oare se poate aplica costumasul si la fetitze? Mos Craciunitza ?
mihaela_specht, Si fiica-mii i-a luat singe din calcii la nastere, dar pentru analize, chestii de astea, se face zahar, hemoglobina si boli metabolice, tiroida bla-bla pentru care evident, am semnat ca da.... Vaccin nu i-a facut, daca i-a facut la voi vaccin la nastere trebuie sa va fi dat carnetelul international de vaccinare in care scrie ce si cum. Daca il aveti inseamna ca l-a vaccinat, daca nu, e nu Noi l-am primit la primul vaccin la U4.
.... Si normal ca dr. stie ce face, s-ar putea sa va faca mai tirziu vaccinul, sau poate sa nu. Sa stii ca nu toti dr sunt pentru vaccin, si eu m-am gindit mult daca sa da sau nu. Eu am citit mult si stiu si partea negativa a vaccinelor, nu vreau sa scriu despre aici ca e ingrozitoare si ma vor bate toate fetele.
diana_n, asta cu nasii depinde de intelegere, unii fac fara obligatii, altii se inteleg la cadou astfel incit cheltuielile sa fie cumva echilibrate, altii cumpara ceva in functie de relatia cu nasii: puteti lua ceva de casa (pe vremuri se dadeau asternuturi, vase, etc), acuma va puteti orienta in magazine cu produse de casa, exista lucruri f frumoase. Ceva care sa mearga la amindoi, sau un set cu halate de baie mai shic, etc. mi-am dat si eu cu parerea, poate sunt fete care au idei mai bune.
Va ,
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
mihaela_specht spune:
sigur ca poate si fetitele sa-l poarte de ce nu craciunita bebelina:P:))
dani_flor abia astept sa mergem in ianuarie la dr. sa vad ce zice dr.ca deja imi e capul calendar nu mai inteleg nimik hhhh grea-s de cap.
sa stiti ca eu pana acum nu am stiut ca se cumpera cadou la nasi hîî???
BiuMil spune:
buna seara
in sfarsit m-am hotarat sa ies din umbra si sa mai si scriu...nu doar sa citesc! am un baietel de 2 luni si 1 zi, cuminte si nu prea, dar foarte foarte simpatic. pentru poze...avem deja un site, dar nu stiu inca care sunt regulile legat de alte site-uri...
ce trebuie sa facem ca sa aparem pe listutza?
merci si noapte buna tuturor (celor care dorm!)
Bianca si bb Milan
pharmacris2002 spune:
Dani flor-deoarece nu s-au facut vaccinarile la timp la noi in tara este epidemie de rujeola.Asa ca mai bine faci vaccinul decit sa se imbolnaveasca copilul si sa-l ai pe constiinta.Reactii adverse sunt destule dar nu fatale pe cind lipsa vaccinului poate duce la asa ceva sau la o serie de handicapuri.
dani_flor spune:
mihaela, ma duc sa caut si eu costumas
Si eu merg pe mina dr. desi imi vine citeodata sa ii iau la bataie. In ianuarie cind te duci sa te informezi un pic si sa il pui sa iti argumenteze, eu asa as face.
RalucaCostiurin, e umflata rau falcutza micutzului? Si pitzi a mea parca are un obrajor mai marisor. Am pus-o pe seama faptului ca organismul uman nu are ambele partzi simetrice. La noi nu e super evident de aia intrebam.
Offff pharmacris, stiu ce zici, subscriu 100%, de aia am si vaccinat. Dar exista urmatoarele teorii: Vaccinurile (nu toate, dar numai producatorii stiu care) contin conservanti pe baza de mercur. Care pe fondul unor dereglari metabolice (care iarasi sunt greu de detectat), nu se elimina... Si urmarile sunt foarte grave, nu intru in amanunte.
Dar astea sunt momentan teorii si copii cu astfel de boli sunt putini, etc, etc.
Va , fug la baitza,
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
locca spune:
'na seara
Subscriu: stres + nervi = 0 lactatie. Dar inca nu capitulez. Am observat o imbunatatire fata de nivelul de ieri. Eu inca nu i-am dat biberon vreodata si sper s-o mai tin asa un pic, desi ieri nu mai aveam mult si trimiteam trupele la cumparat lapte si biberon. Ocazie cu care va intreb, just in case mi se intampla pocinogul, care e laptele ala de-l laudati, ca pe-o ureche mi-a intrat si pe cealalta mi-a iesit. Ioana, cum il cheama pe-ala de i l-ai dat Mirunei?
Dorulet, de acord cu Mexic e cea mai frumoasa tara, n-am umblat asa mult ca tine, dar mi-a placut la nebunie (eu am lucrat un an jumate in state si mi-am facut concediul in mexic, n-am vazut mai nimic din sua, doar chicago )
Ioana, sa ma fi vazut pe mine mai in toamna cum alaptam in gradina botanica, prima oara mi-a fost un pic jena, dar dupa aia nu am mai avut vreo greata, treceau cupluri de liceeni pe langa noi si se uitaaaauuu
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Sunt in urma rau de tot cu cititul, o sa incerc sa recuperez.
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fit sanatosi.
Si noi am avut ieri am fost ieri la doctor pt control si primele vaccinuri, Infanrix Hexa si Prevenar. Victor a zambit la dna doctor pana l-a intepat, bineinteles. Atunci a plans dar s-a calmat destul de repede, in mai putin de 10 minute.
Iar la inventar am iesit bine, deci la 2 luni si 10 zile are 6110 gr si 61,5 cm. Asa se explica de ce lucrurile de 3 luni care sunt pt 62cm ii sunt fixe.
Nu a facut febra dupa vaccin dar aseara a fost un pic mai miorlait ca de obicei.
BiuMil, bine ai venit, are un nume foarte frumos baiatul tau. Vezi pe prima pagina ce date trebuie sa dai pt bebe si fetele care se pricep te vor adauga in lista.
Daca nu ma insel cu tine suntem 99 de mamici in grup.
Cum ziceam mai de mult, mai e cineva acolo in umbra? Hai fetele, indrazniti, sa batem suta.
Am mai facut un album cu poze pt sapt 10, le puteti vedea aici.
Va pupici, o seara placuta
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
karmenutza spune:
Fata mea a fost tare agitata astazi. Nu stiu ce o fi avut. Cam toata ziua a plans. Febra nu, mucisori mai putini, chiar nu stiu. Ne-a exasperat pe toti. Abia, abia acum s-a culcat. Sa vedem cat doarme la noapte, sa vedem maine cum e.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f