Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Joy - sa te lamuresc cu diareea, ca vorba aia, sunt in tema. Se numeste diaree daca e foarte des, e foarte lichid si mai ales daca are mucozitati prin KK. Sarah facea cam 2, max 3 kk pe zi. Cind a inceput sa faca la fiecare masa, imediat dupa sin, exploziv si cu mucozitati, am tras concluzi confirmata de medic ca e diaree.
Dar depinde de virsta bebelacului si de cum si-a reglat el organismul, cite kk-uri face pe zi.
E normal cind sunt mai mici sa faca mai des. Dar Sarah mea, la 6 sapt. facea cam 2-3, uneori doar 1, o data zero.
Poze cu mami si Sarah
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
joy04 spune:
Pischi, mai asteapta cu garderoba sigur mai dai jos...
Uite eu una nici nu am incercat sa intru macar in blugii ce-i aveam mai largi...Intrebare: tu cand o scoti afara la aer pe Alex?
joy + Vladut
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
joy. poza a ajuns acolo, atat ca ... am facut ordine si curatenie, si am sortat mailurile pe categorii... ca altfel se aglomera inboxul aiurea.
vezi in folderul "poze cu bb", e un mail "iris la baita".
noki, pilule combinate nu se iau in timpul alaptarii, iar cele monohormonale trb luate zilnic la ora fixa... io nici de-alea care se luau zilnic nu reuseam sa-mi aduc aminte, acum numai cu ceas de diabetici as reusi sa iau fix la ora cutare.
sterilet as vrea, dar nu stiu daca pot, foite exclus, nu-s sigure... asa ca tot la "guma anti-sida" am ramas... adica o sa raman, ca permis cu unda verde n-am...
am cerut si io voie, ca inainte de rev fac 6 sapt... si m-a amenintat
... ca sa nu ma puna naiba
... da' nici pe el nu-l gasesc sa-mi dea permis...ca sa-l sun si-mi da prin telefon
. m-a chemat pe 2 ian... pai tot degeaba... i-am si zis, daca de rev n-am voie, ca tot am rezervari la "hotel plapumioara", ce rost mai are sa ma grabesc dupa?!?!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
joy04 spune:
NOKI, numai stiu ce sa zic...cam asa-mi facea si in spital, doar ca acolo era meconiu ala. KK-uta este cam moale zic eu, daca ar fi al unui adult as zice ca-i moale, cam absoarbe pampersul continutul si la suprafata mai ramane asa...un picut, este galbensi parca are prin el seminte de susan. Cam imediat dupa san face si da este destul de exploziv.
da tere rau imi pare ca nu i-am aratat asistentei pampersul murdar ca doar cea abia il schimbasem.
Of, of, of, of si tu ce-i dai acum? numai mucilagiul ala? si ce cantitati folosesti???
Ma doare capul!!!!!
joy + Vladut
poze
pischi2003 spune:
JOY, am scos-o prima data miercurea trecuta cand am fost la pediatra sa o cantarim si atunci fara fular
. Avea batistuta prinsa de paturica, da' nu avea fular pe nasuc si gurita. Si ne-am primit papara , nici o grija. Noroc ca atunci a fost mai caldut afara si n-am racit copchilu'.
Apoi am scos-o vineri - 5 min., sambata - 10 min. Duminica a venit sotul tarziu de prin targ si mi-a zis ca e frig afara, asa ca ieri am scos-o 15 min. Am cautat sa nu fie vant si chiar daca a fost un pic frigut tot am scos-o, da' imbracata bine tare. Poate reusim si azi.
NOKI si eu ma intrebam daca puiul meu nu are diare. Cum zice JOY, si a mea face galben si parca are niste seminte prin el. Iar azi cand am schimbat pampersul mai avea un rest si a iesit ca o spuma. Iar cand face se aude asa - exploziv. Sper sa nu aiba diaree ca pediatra mi-a plecat din tara 2 sapt. si nu stiu ce sa-i fac.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
joy, identic arata si kk lui nichita. pediatrul a zis ca e sanatos, sa arate asa ca "jumarile". si al meu face la fiecare alaptat! eu cred ca e istet, isi face loc:)) zice, ete , mai vine o masa, sa eliberam spatiul. cum ii bag sanul in gura, cum aud zgomote in pampers.
noul tratament prescris de silvia featuring alte fete de pe forum pare bunicel. inca nu sunt imbunatatiri, dar macar nu e mai rau, ca pana acum, de cand am venit din spital, a mers in rau. cred ca ma fac bine cu pelin+betadina+tinctura de propolis+baneocin! gandesc pozitiv:))
ieri am inaugurat cantarul! sa vedeti prostia cat casa: pun cantarul pe masa de infasat, dezbrac copilul, pun copilul si stupoare: era sa facem infarct! bebe a iesit cu 3,25 kg din spital, cantarul, dupa o saptamana de papa acasa, arata 2,89! tragedia a durat 15 minute in care am alarmat dr. pediatru si mi-au iesit cateva fire de par alb. p-orma ne-a dat prin cap ca nu era suprafata plana. bineinteles ca nu era, era saltea de infasat! l-am pus pe pervaz (cam frig) si avea 3,42 kg! uf...deci a luat 170g intr-o saptamana. nu sunt lesinata de incantare, mai ales ca sunt sub impresia celor 350g saptamanale ale amaliei a alinei, dar asta e...vedem saptamana asta cat asimileaza.
felicitari alexandrina!
hai, ilenutza!
http://community.webshots.com/user/anda1977
Noki_Lara spune:
Pischi si Joy - daca are asa, gen semnite de susan, nu cred ca e diaree. Amu, v-am zis, depinde de cit e de des, comparativ cu normalul copilului. Io am dedus clar ca e , comparativ cu modul+numarul cum facea inainte. Joy, la 3 saptamini, e normal sa mai fie exploziv. BBle e inca micut. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, daca este ca de obicei. tratamentul este tare complicat si nu poate fi prescris decit de doctor. Se bazeaza pe mucilagiu de orez si combinatii, in functie de cit kk face si daca mai are diaree. Adica practic, variezi cantitatea de mucilagiu si de sin pe care i-o dai copilului.
Poze cu mami si Sarah
Noki_Lara spune:
Sa va zic amu despre noi - este mai bine treaba cu diareea. Si-a mai revenit cu stomacelul. Dupa ce i-am dat 3 mese - simbata doar mucilagiu am inceput sa reintroducem sanul, progresiv, 3-4 minute, 5-7 minute, 10 minute, 15 minute, acuma suntem la fara limita de san, dar cu completare de mucilagiu, maxim 30 ml. Cica trebuie sa ia mucilagiu cel putin 5 zile, ca sa nu recidiveze boala. Medicament a luat doar carbonat de calciu sau calciu carbonic. Oricum, nu mai face des - ieri a facut de 2 ori. Suntem pe drumul cel bun.
Dar am crescut saptamina trecuta doar 160 grame. decit minik...bune si astea...se compenseaza cu 280, 230-urile din saptaminile precedente.
Lavi si Mirabilis- multumesc mult de sfaturi. tare dragute, ca de obicei.Faza care este: citi doctori, atitea pareri. Cred si eu ca doctorul meu este futin old-fashion, dar am incredere in el, ca nu e adeptul medicamentelor excesive, merge pe chestii mai naturale. cu scoaterea sanului, asta a fost decizia lui, i-am zis ca fetita face kk exact cind o alaptez. Probabil ca s-a gindit sa aiba organismul ei o mica pauza, sa-si revina. Oricum, tipul are multa experienta, iar parerea mea e ca unele chestii din cresterea copilului nu se pot schimba, prin trenduri noi. Adica tratamentul la diaree e cam clasic.
Poze cu mami si Sarah
Noki_Lara spune:
lEEA, SA FITI SANATOSI AMINDOI, SA VA BUCURATI UNUL DE ALTUL! TIE MULT LAPTIC SI REFACERE USOARA!
PS- vezi ca a avut cine sa anunte pe net nasterea? Mult curaj in continuare!
Poze cu mami si Sarah