Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Scuze, fetelor, am postat invers - faza cu Leea trebuia sa apara pe linkul unde a fost anuntata nasterea bb-lui ei.

Amu dau copy-paste la ce am scis la voi, dar am postat acolo - rau e sa fii batut in cap!:

Anda77, mai, ai un stil MORTAL. Bine ca macar cu moralul stai bine! Of, imi pare rau ca nu s-a indeplinit urarea mea cum ca o sa nasti repede-repede, dar, uite, macar cea ca va fi BB-le bine si vsanatos, tot s-a indeplinit! Buna cresterea - gindeste-te ca e prima saptamina!

BB-Alinus - io m-am cugetat sa alaptez cit de mult pot! Sa pina la un an, daca ma ajuta bunul Dumnezeu! Cu cit mai mult, cu atit mai bine!

Lordra - am citit si io in urma. Nasoala chestia cu boala. Iti tinem pumnii sa treceti cu bine peste ea! Bine macar ca ai avut inspiratia ca faci analiza si sa vezi ce are! Uite, domne', asa e, instinctul de mama nu ne inseala!

Ina, ai o casuta ca in povesti. Nu e de mirare ca Rachelina e asa o printesa frumusika!

Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, mamicilor !
Cam acum incepe ziua la noi, noaptea ne foim si apoi adormim de dimineata... pana pe-acum

Felicitari Leea si Alexandrina !!!

Sa va refaceti repede, mult laptic si multe sarbatori de Craciun tot la fel de frumoase ca si cea de anul asta!

Alexandrina, a inceput nasterea ca la carte, sper ca si restul a mers la fel de bine.
Azi iese si Tania din spital, de-abia astept poze cu Stefanel

Hai Ilenutza , se poate si fara perfuzie!!! Si daca nu, nu-i bai, voi sa fiti sanatosi!

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Revenim si noi cu noutati. Pe 10 decembrie, la ora 3.30 s-a nascut Ada Alexia. Nasterea a fost naturala fara anestezie ca n-am mai avut timp. Bebelina a avut la nastere 3 kg, 49 cm si Apgar 9. Datorita incompatibilitatii de grupa sanguina dintre mine si sotul meu Ada a facut un icter accentuat drept pt. care am venit abia ieri acasa complet refacute.

Vom reveni cu amanunte cat de curand.

Maria, Vladut(3 ani), Ada(10 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Leea, Alexandrina sa va traiasca flacaii sanatosi, sa va bucurati de ei!
Va asteptam pe forum cu poze!Refacere rapida.
Lordra, mai astia ar trebui dati in judecata…imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie sa o vezi pe micuta Dara suferind.
Ii doresc refacere rapida, scumpa de ea.
Anda unul dintre cadourile tale de Craciun sper sa fie o mamica fara dureri.
Cristina dulce foc Iris, si ce cumintica sta ea in baita!
Noki multumesc!Toate fetitzele si baieteii nostri sint niste adevarate comori.
Eu nu prea am dormit de doua nopti, nu stiu ce a avut/are fata mea, mi-a cam stat treaza.
M-ati bagat si pe mine in sperieti cu diareea,ea face cam dupa fiecare masa si este tot asa, ca semintele de susan – ceea ce mie de la spital mi s-a spus ca este foarte bine, inseamna ca laptele este gras - dar am descoperit aseara niste mucozitati, chiar ii spuneam lui George ca ceva nu-i in regula ca nu a mai avut asa. Si face exploziv, saracuta.
Eu beau ceai de musetel+sunatoare, ma gindesc ca poate ar trebui sa diminuez concentratia ca poate de-aia copilul are vanturi + kk exploziv, dar daca spuneti ca si la voi e’ tot asa…of!
Bic! da, si eu sper sa mai vorbim. In ziua aceea am fost mai libera si te-am sunat pe tine si Mona, dar fara succes. Ai dreptate, fiecare bb e’ diferit; lui Rachelina ii place la baita dar nu-i place sa o spal pe fata…
Maria_Alexia iti tin pumnii ! Mai stii ceva despre Coralia? Cind vorbesti cu ea te rog transmite-i din partea mea toate urarile de bine si sa se gindeasca si la noi cind maninca bunatatile alea de muraturi/zacusca pregatite de ea.
Fetelor, mai avem putin si predam stafeta, in curind vom trece la bebelusi…nu-mi vine sa cred! A fost o aventura placuta si mai ales este super ca toate am scapat cu bine – fiindca sint sigura ca asa va fi in final- ca avem niste bebelusi sanatosi si dragalasi, ce ne putem dori mai mult? Doamne, cum trece timpul!
Cristina, am incercat de n ori sa trimit invitatie cu poze din adresa mea de pe yahoo in ct. comun si nu apare; ai idee ce se intimpla ceva?
Duminca Rachel a facut primele poze cu mosu’.
La noi e' de abia 5:30 asa ca ma duc sa mai soilesc un pic daca pot.

Pupicei,
Ina

Mergi la inceput

Am pus poze mai recente; am trimis invitatia in ct. meu de gmail si apoi in ct.nostru comun, ca altfel nu merge, nu stiu ce se intimpla.

Pupicei,
Ina si Rachelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NOKI, ANDA, m-am mai linistit...acuma doarme, tot mai are gaze, dar este mort de somn saracutzu ca azi noapte nu a dormit decat vreo3-4 ore cum trebuie. Si astea nu legate...printre plansete. Eu totusi zic ca este si de la bonnisanul ala, ca vreo 3 zile nu i-am dat si a fost cat de cat ok.
Doame, dar nu-l pot face sa scoata aerul nici in timpul alaptarii nici dupa. Mai repede da cateva parturi.....

Voi ii dati bb-ului amandoi sanii??? Eu ii dau pe rand, cand vad ca nu se satura la unul, il pun si la celalat, mai suge nitel si gata. Dar tot am impresia ca nu-mi goleste de tot sanul. Ca daca trag cu pompa abia mai iese ceva, dar daca ma chinui si strang cu mana, tot mai iese...bine nu prea mult da...

joy + Vladut
poze

Mergi la inceput

Alina, eu ti-am raspuns la intrebarea cu coaforul inca de la sb. precedent, dar cred ca nu ai vazut; eu nu am probleme cind ies cu ea afara, adoarme ca un ingeras, asa ca la coafor a dormit dusa.

Pupicei,
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io-i dau intotdeauna numai de la un san. Se satura repede. Nu suge mai mult de 10-15 minute, maxim. Eficienta fii-mea!Apoi incepe distractia cu rigiiala, care e dezastru. Nu prea merge treaba. Iar daca bnu o tin minim 20 minute-jumate de ora la verticala, regurciteaza tare mult.

Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

au aparut www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/161205hot.htm" target="_blank">normele metodologice pt CIC!!! is in stadiul de proiect, da' tot e ceva!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

[b]Ina[b], draguta ca de obicei

Am vorbit si cu Coralia, acum are net, pe dial-up, dar ii merge foarte prost, mai ales forumul se incarca greu... Si timpul e putin, micuta o solicita la maxim. A implinit o luna deja, a crescut bine, sunt bine amanoua
Cu muraturile nu stiu ce sa zic, Cora tine regim pentru alaptat...

Oricum, eu sunt fericita ca borcanul nostru de 15l de "asortate" e pe terminate, de-acum poate veni bb linistit

Mergi la inceput