Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bic- da, i-am dat. Am scris intr-o postare anterioara. Combinatie de mucilagiu de orez si san, in cantitati variabile, la prescriptia doctorului. Am vorbit zilnic cu el, de 5 zile, deja.
Vezi ca criteriu de baza la diaree e sa fie ff des, comparativ cu numarul scaunelor anterioare.

Poze cu mami si Sarah
CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Buna, buna tuturor!
Stiu ca nu am mai scris demult, de fapt nici nu prea am citit, ca e jale mare! Raluca are colici dimineata cit cuprinde si saracutza de ea, trebuie sa o plimb si sa o mingii pe burtica, sa o tin in brate, sa i se incalzeasca burtica, etc.

Ieri am fost la control si a spus pediatra ca e peste medie si ca lungime, si ca greutate: are 56 cm si 5300g la 6 saptaminii 2 zile. Cind am intrebat ce sa-i dau de colici, ca eu nu prea stiu micamentele de aici, ce credeti ca mi-a zis: ii trece in citeva saptamini, cind i se matureaza tubul digestiv! Asta stiam si eu, si o stie orice mamica, dar asta nu inseamna sa lasam bebeii sa se chinuie asa, fara sa le dam nika, nu?!? Cica sa incerc nu stiu ce picaturi care se gasesc fara prescriptie, dar nu e dovedit stiintific ca au efect!!! Bineee... M-am convins cu doctorii lor! Ii vom cauta fetei picaturele si ii vom da (probabil e ceva gen SabSimplex, nu stiu ca inca nu am gasit).
In fine, cam atita! In afara de faptul ca nu prea ma lasa sa dorm - ca tre' sa pape fata, nu? - iar mami tre' sa stea treaza sa-i dea papa, chiar daca ea suge dormind, deci in afara de oboseala cumplita, nimic nou!

Ina, noi o spalam cu dusul doar la final, ca limpezire, ca apa din cadita are deja samponel in ea. Si-i place gagicii, ceva de speriat! La faza cu dusul tati e expert, recunosc, ca pe mine ma cam doare spatele, ca sa stau atita aplecata si-i predau stafeta.

Felicitari proaspetelor mamici si pupici pe poponetze la toti bebeii!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

simina-da e vorba de mylacon sau gas drops de la little tummys/gerber...si da ai dreptate -substanta activa e aceeasi ca la sab simplex...
asa-s pe aici mai naturisti. nici Ca sau vitamina d nu mi-au dat pentru Lia desi alaptam si eram si pe o dieta fara lactate-ca ea a avut o sensibilitate cand era micuta...
lavi02-voi faceti anti-polio oral. ca eu nu stiam nimic de alaptat...
bic-ca-mi adusei aminte...da poti ramane graviduta daca alaptezi. ca pilula itit dau mini-pill care are numai o chestie inauntru -s-a explicat pe aici. eu nu o recomand ca asa a venit Liam-si nu sunt singurul caz...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, la ce-mi foloseste sa dau quote la mesajul tau? hai ma, explicati-mi si mie, vedeti ca sunt habarnista cu calculatoarele. vreau sa-mi apara in postare sintagma povestea nasterii si, cand clicaiti voi pe ea, sa se deschida documentul cu ce-am scris eu in pc-ul meu...
cristina, ajutor, nu vor sa-mi spuna...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

voi asa v-ati postat povestile....

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda77 - uite cum apare la mine la semnatura, la profilul personal, din partea stinga a paginii:Poze cu mami si Sarah .
Tu trebuie sa faci urmatoarele:
- te duci la profilul personal
- jos, dreapta, la semnatura, bagi cu copy-paste ce e scris la mine
- modifici de acolo - http - aicea adaugi linkul unde ai pus povestea
- in loc de "Poze cu mami si Sarah, pui povestea nasterii, sau ce vrei tu"
- vezi sa respecti semnele de pumnctuatie, ca altfel nu iese

Poze cu mami si Sarah
CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicia si , unde dau si unde crapa! Am reusit sa te supar! Oooof!

Hai ca faptul ca se repeta sobektele nu-i chiar asa suparator, ca ajungem pe rand intr-o anumita situatie.

Oricum cu toate suntem obosite si stresate. Ajungem ca babele care tot discuta aceeasi chestie: una uita ca a intrebat, alta uita ca a povestit...

Da' vedeti ca daca eu imi amintesc sa mai fi raspuns, nu mai raspund inca o data... OK?

Dar despre batista la gura nu eu, Noki a explicat frumos cum se inmultesc bacteriile in aerul ala incalzit si umed.

Anda hai odata cu povestea, nu ne mai tine pe jar!

Bic dar ce comoara de tata puericultor ai tu! De ce l-ati lasat sa plece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, de-abia astept si eu povestea!
Dar vezi ca mai intai trebuie s-o publici pe undeva (cum ar fi: tot pe forum, eventual la sectiunea 'Nasterea pe glob') si apoi sa copiezi link-ul la semnatura, cum ti-au explicat fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda daca dai quote la mesajul ala al meu cu link catre forumul DC vezi cum poti pune un link in mesaj, astfel incat sa nu apara adresa ci un text, pe care noi sa click-aim si sa ne duca acolo.

Acuma, precum ti-a aratat Noki poti pune acel link in semnatura.

Precum ti-a zis si Maria-Alexia, ca sa poti pune un link la povestea ta ea trebuie sa fie disponibila public, undeva pe net (pe un server de web), de exemplu la Nasterea pe glob sau acolo in pagina ta, unde era si vestita lista de cumparaturi - necesarul lui bb. Eu as zice sa o pui acolo, subiectele de la nasterea pe glob se arhiveaza, poate se sterg intentionat sau din greseala pe cand la pagina ta, tu esti seful.

Daca mai e ceva ce n-ai inteles, intreaba, please, io's de specialitate. Si Maria-Alexia cred.

Despre contraceptie pana alaptam putem folosi:
-sterilet
-pilule monohormonale (pe baza numai de progesteron, estrogenul ne face esa pierdem laptele)
-metode locale, in speta prezervativ.

Alaptatul confera o oarecare protectie, dar nu suficienta.

Anamari, mi-ai dat o veste proasta, tocmai luam in calcul varianta pilulelor.
Steriletul - exista riscul sa nu mai poti face dupa aia copii, de-aia nu prea se recomanda la femei care mai vor.

Felicia saracuta de tine, tot erai stresata cu alaptatul, ti-am mai dat si eu in cap fara sa vreau.

Morala si rosiile le astept maine.

Mergi la inceput