Mamici de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

si eu am fost ieri la dr T...am iesit pe la 19-19.05...si am ajuns acolo pe la 18.50

Eliza , bebe si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

a.cicel, te cred...si al meu sot se uita mereu la cd-ul ala cu filmuletele...si noi mergem in ian din nou si cred ca lunar...abia astept, ca atunci vom stii si daca avem putza sau pasarik, hihih....

Cristina + bb 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Iubi e putin dezamagit, ca ar fi vrut gemeni. Dar ii trece. Acum vrea fetita, ca baiat are (din prima casatorie). Eu vreu orice, numai sanatos sa fie, la cate cazuri dureroase am vazut in ultima vreme. Dar sa speram ca pe noi ne vor ocoli problemele si vom avea copilasi sanatosi, frumosi si mancaciosi. Tuturor va doresc asta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mda, si noi ne gandeam la gemeni ca avem amandoi in familie, dar n-a fost sa fie de data asta...scapam odata
Si eu zic la fel, orice ar fi, sanatos sa fie...

Cristina + bb 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

gezila ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune ,asteptam sa vad ca esti bine si insfirsit ai vazut asta e cel mai minunat lucru la ora actuala.
Eu am niste nervi ca nu i-mi vine ciclu dupa spusele med. ar trebui sa vina dar cind nu stiu,i-mi pare rau ca testele de urina au iesit pozitive inclusiv cel de vineri si tot nu inteleg cum se intimpla astra asta si cum la singe e altfel,m-am bucurat pe moment si acuma mie frica sa ma mai bucur pt.asa ceva.
Noroc cu sarbatorile ca maine i-mi vine o prietena din tara cu familia si am sa trec mai usor peste asta ,nici nu am chef de nimica sincer.....dar asta e nu am ce face.....
Va urez la toate un Craciun fericit si tot ce va doriti fiecare sa se implineasca cit de curind,va pupic

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

geliza, noi sigur ne-am intalnit, erai cu sotul tau si cred ca inaitea voastra a intrat un cuplu care a iesit f. repede;( aveai cumva un pulover verde deschis?ce-am retinut); inseamna ca am intrat dupa voi;

anasia

Mergi la inceput

da, anasia, noi eram...tu erai cea care a intrat repede la toaleta cand eu ma invarteam sa intru/sa nu intru...si apoi nu am mai apucat ca am intrat in cabinet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

geliza, ce mica-i lumeascuze , dar am facut un drum de cca 1 ora pana la cabinet si n-am mai rezistat!pupici

anasia

Mergi la inceput

aaa, sa-ti zic de mine care am plecat la 16 de-acasa, am luat-o pe fie-mea de la gradi, am dus-o la mama si am plecat spre bucuresti pe la 16.40...si am mers noi asa incet pe DN, sa nu ne "prinda" camerele ca aveam programare la 18.15 si sotul zicea ca ajungem prea devreme...pana la baneasa...de unde am mai facut o ora si un sfert pana la cabinet...bineinteles ca am sunat si mi-am cerut scuze ca intarzii, si am ajuns pe la 18.50...asa ca ma cam "taia", dar am rezistat pana acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia, eu am fost ieri la dr. T pe la 19:35 si am intrat imediat ce a iesit un cuplu parca (v-ma spus fetelor ca eram dusa pana am aflat verdictul si si mai dusa dupa ). Dupa mine mai erau 2 doamne cand am intrat si mai multe cand am iesit. Chiar ca lumea-i tare mica.
Pupicei la burticute!

Mergi la inceput