Mamici de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Bey gagicutzelor, uite ca acum am reusit sa ma apropii de calc.Iote ca activitatea mea aquaristica a inceput cu stangul rau.Duminica am cumparat pestii (18 - d'aia comuni adica xifo, sanitari, gupi, zebre)si nu i-am asezat in acvariul definitiv ci intr-un borcan mare provizoriu pt. ca urma vineri sa-i aducem la noi (i-am lasat la mama ca sa nu-i vada Radu)si sa-i facem surpriza copilului.Ei bine...ieri seara ma suna mama sa-mi spuna ca mai traieste 1 singur.NU-s ce s-a intamplat.Cica era apa murdara (dar statusera doar 1 zi fara filtru!).Apa o pusesem la decantat 48 de ore inainte.E drept ca nu am fiert-o.Apoi le pusesem un incalzitor in apa.O fi fost borcanul prea mic si a facut apa prea calda?Dar stiam ca ala e cu termostat!
Oriscum...asta e.Bine ca nu-s catei sau alte vietati de care sa te legi afectiv ca muream de durere.La pesti nu ma misca nimic.
Si..uite asa mi-am gasit de drum vineri pe la pet-shopuri sa completez pestii.Sper sa nu mai patesc inca o data asa ca daca apuca sa-i vada Radu si apoi mor in masa toti..sa te tii jale.

Eu mi-am luat liber de la serv vineri si sunt tare fericita ca de vineri pana pe 9 ianuarie sunt libera si stau acasaaa!!!!Ura!!!

Pumpkin...nu mai zici nica???

Irinuca 10+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Irinuca, io stiu ca in acvariul rotund sau borcan mor pe capete (noua ne-au murit 50 in 3 zile) din cauza ca e o chestie circulara si emit nu stiu ce unde, ce nebunii si se sufoca...ne-a zis si noua un nene de la magazinul de pesti...noi luam numai din cora acum, dupa ce ne-au murit o gramada...
In fine, sper sa apuce Raducu sa ii vada si sa se bucure...
Valentina sa ne mai ajute si pe noi poate cu info...sotul meu se pricepe acum, ca se ocupa singur de acvariu saptamanal si e mare rau (peste 200 litri are) , dar e bataie mare de cap...

Cristina + bb 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta27, cred ca ne-am intalnit pe hol la intrare( noi ieseam), inaintea voastra era un cuplu cu o burtica mare(iar voi ati sunat la interfon);chiar ca e lumea mica;haios e ca avem acelasi DPN, ar fi ceva sa-l "fugarim" pe dr.T dintr-o sala de nasteri in alta ca-n filme)pupici!

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia mor de ras nu alta. mi-l imaginez pe saracul dr. T alergand de la una la alta in salile de nasteri.
doar ca la mine o sa fie cezariana asa ca probabil va fi programata cu o zi-dpoa inainte. habar nu am.
pupici la burticute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Anasia, da-mi si mie te rog pe PM (ca vad ca tu ai) adresa de la cabinetul dr.T, ca sa nu-l mai sicii cu astfel de intrebari. Eu am fost doar la spital dar sigur o sa-i mai fac vizite si la cabinet. Pupici si multumesc anticipat!

7+
Bebelica

Mergi la inceput

Fetelor, slaba miscarea azi...pe unde sunteti cu toatele?

Cristina + bb 11 sapt

Mergi la inceput

Bulinuta, l-ai rugat tu sa iti faca cezariana sau sunt pb si ti-a zis el ca e mai bine asa?

Cristina + bb 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by irinuca
Pumpkin...nu mai zici nica???

Irinuca, , nu mai zic...ca am emotii...merg si eu azi la prima ecografie serioasa...
Si tot astept poze pentru album, ai vazut si tu ca suntem doar 7 si restul fetelor dragutze nu vor sa le vedem si nu vor sa ne arate picii si burticile ...

Miky 12+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Pumpkin, iti tin pumnii la ecografie, sa vii cu vesti bune. La fel pentru mist si pika-pika care sunt programate maine ca si mine. Pika-pika o sa ne povesteasca prima, deh, fusul orar . Eu nu trimit poze pentru album pentru ca am avut nenumarate discutii cu sotzul meu apropo de publicarea de date personale pe web, care este un loc public, si cred ca are dreptate. Nu va suparati .

Eu zic sa nu va doriti gemeni ca e mai periculoasa sarcina si mlt mai greu dup-aia .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Kehleyr, mercic pentru incurajari, si tie iti tinem pumnii maine. Ok, eu te inteleg in legatura cu publicarea pozei, nu ne suparam. Dar daca organizam intalneala de si vrem sa te cunoastem vei veni?

Miky 12+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput