Mamici de iulie - august 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
anasia spune:
buna,
; vin si eu vesti de la eco, bb e bine, are 6.6mm, i-am vazut cum ii bate inimioara, nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut, e un scump;
fetelor, imi pare rau pentru pierderile suferite, stiu ca e nedrept;sa va dea Dumnezeu sanatate, liniste sufleteasca si putere de a o lua de la capat;
geliza nu stiu daca dr T poate sa-ti dea poze, eu vin cu un stick de memorie, cu CD stiu ca nu merge;cand o sa reusec imi pun si eu filmuletul cu bb;
va pup
anasia
chocho spune:
Gio imi pare nespus de rau pentru tine, stii ca si eu sunt in aceeasi situatie, numai ca eu am facut chiuretaj-ul sambata. Am fost singura in ziua aia care am cerut anestezie generala si m-am simtit cumva cu mofturi, dar acum inteleg ca este tare greu sa participi psihic la intreruperea sarcinii pe care ti-ai dorit-o, caci vad ca si tu ai procedat la fel. Eu pur si simplu nu am vrut sa fiu constienta si am plans pana m-au adormit, cred ca dr s-a socat putin de mine, o sa ma duc la control cu oarece jena. Nu pot decat sa-ti spun ca e foarte greu in primele zile, dar avem noroc ca vin sarbatorile peste noi si trebuie sa fim tari sa nu le stricam copilasilor nostri, asa ca ai sa vezi ca in cateva zile te vei lua cu treaba si vei mai uita, te vei simti mai bine. Si eu mai am momente de profunda tristete si asa cum spunea Cristina cred ca am facut depresie pe subiectul asta, ca acum ca am citit de tine m-a apucat iar.
Dar in cea mai mare parte ma simt mai bine, si ai sa vezi ca dupa ce trece socul vei intelege si tu ca deocamdata e bine sa te bucuri de familia pe care o ai, si ca intr-un fel e bine ca intervine selectia naturala si s-a oprit din evolutie decat sa se fi dezvoltat sa avem copil cu probleme. Nu spune deocamdata ca nu te mai gandesti la altul, ca dupa cum te vad ca suferi inseamna ca v-ati dorit mult al doilea bebe. Eu abia astept sa raman iar, cred ca asta e singura solutie sa uit complet istoria asta. Desi imi e teama sa nu patesc la fel, insa ma incurajeaza toata lumea ca cica dupa chiuretaj ramai repede, si adevarul e ca am cateva cunostinte care au patit si asa a fost, a doua oara au ramas repede si a fost totul ok. Asa ca capul sus si nu fi descurajata, ca dupa cateva zile de jelit ai sa vezi ca o sa te simti mai bine, mai optimista. Plangi cat simti nevoia ca numai asa te descarci. Nici eu nu sunt asa puternica cum au spus fetele pe aici, insa mi-am impus sa fiu rationala - asa a fost sa fie si nu mai pot schimba nimic, si nu vreau sa sufere famila mea mai mult de atat, caci mi-am dorit sa nu ma vada copilul meu plangand, dar de data asta a fost imposibil. Daca vrei sa mai vorbim sunt deschisa, ca stii vorba aia "orb pe orb se ajuta", si e bine sa ne mai scrii prin ce treci, ca fetele de aici sunt tare dragute, si pe mine m-au ajutat enorm.
Fetele, voi cum o mai duceti? Va citesc si va invidiez un pic, aproape ati trecut de ce-a fost mai greu, mai aveti un pic, si aveti toate simptomele necesare. Imi amintiti de prima sarcina cu dureri de spate si toate cele. Curaj ca toate trec, nici un simptom n-o sa va supere mai mult de 2-3 luni. Si n-aveti grija ca va prind eu din urma. sa-mi pastrati locul pe forum, sa vedeti ce-o sa va bat la cap cu greturi cand voi o sa treceti la miscarile greoaie din ultimele luni. ![]()
Va pup pe toate cu drag si multam pentru sprijin!
madacristina spune:
Buna fetelor,
Eu ma simt f bine,ca niciodata,cred ca incep sa trec de perioada grea,sper sa ma ajute Domnu' sa trec pt ca mult nu mai rezist cu
, si de mancat nu am mancat mai deloc in ultimul timp si ma gandesc cu groaza cu ce s-a hranit saracul
, dar dc incep sa ma simt mai bine,inseamna ca voi putea sa mananc,oricum nu exagerez,putin,dar sanatos.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai placuta.
Si apropo singura problema pe care o am e constipatia,iar isi face de cap,dar azi tb sa reusesc....
Bebelusul meu la 12 saptamani
bulinuta27 spune:
Buna dimineata burticutze!!!
Revin cu vesti foarte buneeeee! Imi venea sa zbued aseara dupa ce l-am vazut pe bb mare si frumos! 

Dr. T a zis ca-i foarte bine si ca arata de 8 saptamani nu de 7 (asta nu o inteleg dar daca-i de bine e ok) si am vazut inimioara cum batea
si capusoru micut. Are 12.1 cm daca am inteles eu bine ca ma pierdusem deja dupa ce am aflat ca e totul in regula. Aveam o groza de intrebari de pus si am uitat sa intreb.
Asa eram de vesela ca am uitat de toate. Ma mai duc pe 11 ianuarie sa-l vad din nou ca asa a zis Dr. T ca o sa ne distram atunci mai bine
ca ne face cu manuta
.
Multumesc din suflet fetelor care au fost alaturi de mine si acum sa ne continuam odiseea impreuna. 

Imi pare foarte rau pentru fetele care nu ne mai insotyesc dar le urez din tot sufletul sa ni se alature peste cateva luni si sa intre sa ne dea o veste buna. 
Va pup pe toate 
madacristina spune:
Ma bucur pt tine bulinuta27 si sa sti ca atunci cand te vei duce pe 11 chiar o sa te distrezi pt ca e tare dragalas si o sa-l vezi cum se zbenguie si sare si face din manute...e f scump,asa facea al meu cand am fost sapt trecuta.Ma bucur tare mult ca e totul k si sa ai grija de tine incontinuare.
Te pup 
Bebelusul meu la 12 saptamani
a.cicel spune:
Ce mare e bb vostru. Al meu are doar 3 mm. Dar o sa crestem si noi....si daca va semana cu taica-su o sa ajunga la 1m 90 ![]()
POZE
Cristina_Ioana spune:
Buna de dimi la burtici!
Huacin, chiar ma intrebam pe unde umbli de nu mai zici nimic?
Draga mea, eu am un ditai acvariul cu muuuuulti pesti si m-ai speriat tare, mai ales ca eu le dau sa pape, sotul se ocupa de curatare, apa, plante, filtre si de cei 2 perusi pe care ii avem. Te inteleg cu vietatile , si noi suntem la fel. Eu auzisem de perusi ca nu sunt ok, prin urmare nu mai interactionez cu ei, stau cuminti in bucatarie cu treaba lor. Dar de pesti nu stiam!!! Avem multi sanitari din aia mari, si ventuze d-alea care curata geamul si filtre d-alea mari si scumpe, ca e si acvariul mare...Ce naiba sa fac acum? Sa nu mai stau pe aici cand umbla sotul la ei? Mi-ai bagat un ghimpe, o sa il intreb si pe dr, dar pana in ian cand ajung la el, mor de griji...
Geliza, ma bucur ca esti ok si ma bucur pt toate burticoasele care si-au vazut puiul la eco...
Mada, ce bine imi pare ca te simti mai binisor..si eu la fel sunt, parca incep sa arat a om, nu a perete alb, parca incep sa pap de toate si nu mai sunt cu fundu-n sus asa...ascult colinde si ma bucur ca exista puiul mic care ne face viata atat de frumoasa...pana la urma tot raul trece si cred ca a meritat sa ne chinuim cu toate, nu? 
Tare rau imi pare pentru fetele care nu mai sunt cu noi, mai ales ca stiu cum e sa iti doresti tare bebele si sa il pierzi...dar eu am mare incredere ca Doamne-Doamne nu va lasa asa si ne veti prinde din urma repejor...
Cristina_Ana, cat de bine te inteleg, anul trecut toata lumea credea ca o sa o iau razna, si chiar eu aveam indoieli ca voi trece peste pierdere...dar uite ca Doamne-Doamne are grija de noi si chiar merita sa ne chinuim si cu rau,vomat si stari aiurea pentru puiul mic care vine...
Cristina + bb 11 sapt
Cristina_Ioana spune:
a.cicel, ieri ne-a zis dr ca avem 6 mm , si eu ma gandeam ca tine sapt trecute ca suntem mici cat bobul, dar sa vezi tu ce repede creste...
Cristina + bb 11 sapt
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
a.cicel, ieri ne-a zis dr ca avem 6 mm , si eu ma gandeam ca tine sapt trecute ca suntem mici cat bobul, dar sa vezi tu ce repede creste...
Cristina + bb 11 sapt
Mie mi-a spus doctorita ca daca nu sunt probleme, sa merg la ea pe 18 ianuarie. Atunci cred ca va fi marisor. Abia astept. Cred ca ma va chema in fiecare luna, dar cu atat mai bine pentru mine, ca il vad mai des pe bb. iubi a venit azi noapte la ora 1 din delegatie si jumatate de ora se uita la burtica mea si la poza lui bb. Era asa de fericit...
POZE