Mamici de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Fetelor, nici nu va imaginati cat de rau imi pare! Ma rog sa va fie bine, atat fizic cat si psihic. Cum a spus una dintre fete, toate au un motiv, poate ca e mai bine asa, chiar daca nu pare. Stiu ca nu exista cuvinte care sa va stearga suferinta, dar sper sa intelegeti ca vreau macar sa v-o alin, asa cum vor toate fetele de aici.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Cu atatea intamplate pe aici, am intrat si eu la idei... eu am fost la echo la 4-5 saptamani, nu era mare lucru de vazut; de fapt atunci m-a interesat doar sa nu fie extrauterina. Mi s-a pus pata si azi am sunat la Marimed si m-am programat pentru maine, la 19.00. Vreau sa vad si eu ce ati vazut voi, dar eu sunt in 8 saptamani. Sper sa fie totul ok.
irinuca, ideea cu acvariul este admirabila, mai ales pentru pui. Dar, cand am ramas insarcinata data trecuta, aveam 12 acvarii, maternitati, tot tacamul. Am primit tot felul de avertismente cu privire la pericolul pe care il reprezinta pentru gravida, mai ales pentru embrion/ fat, dar nu am aflat o explicatie clara, certa, nici macar de la medici. Din acest motiv am preferat sa renuntam. Cei mai multi dadeau vina pe hrana (acei purici), altii pe microorganismele care se dezvolta in apa, etc. Ideea este ca la caine si la pisica nu am renuntat, zoonozele erau usor de controlat; verificati de medic de 2 ori pe an, cu analizele facute, vaccinati anual, deparazitati corespunzator, totul e ok. Din pacate pentru pesti nu am obtinut informatii suficiente, asa ca nu am vrut sa risc. Macar incearca sa ai filtre bune, curatate cat mai des, apa schimbata cat mai des, ia-ti ca sanitari ancistrus (sa-mi spui ce pesti ai, s-ar putea sa nu mearga), sunt mai scumpi, dar mentin algele sub control. Daca te pot ajuta cu un sfat, o parere, nu ezita sa ma intrebi, si eu si sotul stim destul de multe despre acvaristica. Apropos de ancistrus, sunt vanzatori care vand o alta specie asemanatoare, mintind. Aha... si broasca testoasa am pastrat-o, la fel, am pastrat toate ghivecele. Si la astea ma pricep binisor, deh, copil de bucuresti, dornic sa aiba casa plina de vietati. Va dati seama ca, atunci cand m-am mutat cu chirie si apoi la casa mea, am umplut-o! Arca lui Noe, nu alta.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Fetelor imi pare atat de rau,nu stiu ce sa va spun decat ca sunt alaturi de voi si ma voi ruga sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceasta incercare cumplita.
Eliza la tine cum e? Banuiesc ca nu ai mai avut aseara timp sa scrii.Sper ca e totul in regula.
Pe mine cred ca ma pandeste raceala sotului,de 2 zile seara ma simt de parca m-a lovit trenul iar dimineata ma doare gatul si am nasul infundat.
Bag citrice la greu si sper sa ma ocoleasca.
Abia astept sa merg si eu maine la doctor,cateodata simt asa niste intepaturi foarte puternice in ovare,mai mult in ovarul stang.
Mada si eu cateodata simt ceva prin burtica ce sigur nu sunt gaze dar nici bb care misca nu e
Cristina_Ana saracuta te compatimesc cu ,dar gandeste-te ca mai e doar putin si oricum merita,nu?
Eu cand eram graviduta cu David,cam pe la 6-7 luni spuneam ca nu imi mai trebuie sa fiu insarcinata cat traiesc si uite-ma acum nici dupa 1 an din nou

Stefania 7+

David

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Stefania, si la mine sunt unele momente in care ma gandesc ca nu o sa mai am curajul sa raman niciodata insarcinata, dar trebuie sa recunosc ca aceste momente sunt rare si din fericire trec repede. Eu mi-am dorit ENORM sarcina asta. Am pierdut o sarcina la inceputul anului asta, si de atunci, luni de zile am plans zilnic, aproape ca am facut o depresie din cauza asta, am avut atacuri de panica, ma apuca plansul de cite ori vedeam o femeie insarcinata sau un bebelus. Am stat cu orele pe site-ul asta, zilnic, si am citit tot ce au scris celelalte viitoare mamici. Sotul meu era disperat, nu stia ce sa mai imi faca sa ies din starea asta, dar toate s-au rezolvat acum trei luni cind am ramas iarasi insarcinata. Asa ca eu nu am voie sa ma plang prea tare, am primit in sfarsit ceea ce mi-am dorit, si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Sper sa fie bine in continuare, si sa nu mai trec niciodata prin ce am trecut.(mai mult din punct de vedere psihic, pentru ca fizic nu am suferit deloc). Asa ca eu le inteleg foarte bine pe toate fetele care au pierdut sarcina, si plang de cite ori citesc ca s-a mai intimplat la cineva, si ma rog pentru voi sa fie bine data viitoare si sa avetzi putere sa treceti peste acest necaz.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna diminteata burticute
Imi pare asa rau pentru fetele care nu mai sunt pe listuta noastra. Orice cuvinte acum nu isi au rostul, pt ca stiu care e senzatia in acele momente. Si eu am avut vineri o sangerare scurta si am plans 4 ore, fiind si singura acasa. Acest lucru m-a determinat sa merg mai repede la medic, si am aflat ca totul e ok.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Neata, burtici frumoase!

Fabya, imi pare foarte rau ca n-a fost sa fie de data asta. Fii optimista si o sa se intimple!

Gio, fara cuvinte!

7+
Bebelica

Mergi la inceput

Cristina_Anasi eu chiar daca am spus ca nu mai vreau sarcina asta a fost una planificata si mult asteptata.
Azi mi-a fost rau de tot,am si ,nici acum nu mi-e foarte bine,ma bucur ca de vreo 2 ore doarme piticul si ma pot relaxa.
Dar trebuie sa ii fac de mancare si numai gandul ma face sa imi fie iarasi rau.
Sper ca voi sa aveti o zi mai buna decat a mea!

Stefania 7+

David

Mergi la inceput

Am uitat sa va multumesc celor care mi-ati raspuns la intrebarea vizavi de pofta sex.

Stefania 7+

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna dimineata burtici,
sa nu va suparati pe mine ca nu am mai intrat aseara sa scriu, dar m-am intors tarziu...
Din fericire totul este in regula, sarcina este in uter si are 3.5 mm, dar nu mi-a dat poza...am uitat si eu sa cer dar cred ca la cabinet dr T nu da poza...ma bcur ca este totul in regula...din pacate mi-a zis ca trebuie sa continui tratamentul pe care l-am inceput pentru usoarele sangerari, cel putin pana la 10 sapt...tratam cu pregnyl, magne b6, utrogestan si bineinteles acid folic...si o sa mai merg peste 2 sapt la control...mi-a dat sa-mi fac analizele uzuale de sarcina si listeria pe care nu am facut-o in primavara si sa repet toxoplasmoza...
Fabya, imi pare nespus ne rau pentru ceea ce ti s-a intamplat
Multumesc tuturoar fetelor care s-au gandit la mine azi

Eliza 5+ si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetelor, ma puneti pe ganduri....Trebuie neaparat sa-mi mai fac o ecografie, ca altfel mintzile mele o iau razna...daca...? daca...? daca...?
(Imi pare rau pentru cele la care visul s-a spulberat acum, in prag de Craciun...)

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png

Mergi la inceput