Mamici de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Vad ca nu s-a intors inca nimeni de la doctor. Inca o data va tin pumnii astazi si astept vesti bune.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Fetelor eu va pup pe toate si va doresc o seara linistita si fara si sper ca a fost k la doctor si ca veti veni cu vesti bune,eu va tin pumnii...

Va pup si ne auzim maine.....

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Eu nu am fost la doctor si nici bine nu ma simt. Parca sunt setata pe . Vrem sa plecam 4 zile la munte, dar eu nu am fost in stare sa ma duc nici pana la agentie sa iau biletele de tren. Ce naiba fac eu acolo in pustietatea aia? Noroc ca nu lucrez, altfel ma concedia patronu ca-i ornamentam clientii .
Fetele, sa va spun ce am visat: ca faceam o eco la Marimed (si era gratis!!!)asaaa si l-am vazut pe bebe. Era saten cu ochi albastri si statea in copac! Super! Am mpresia ca la Marimed toti bebeii stateau in copac! Am luat-o razna de tot

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cornelia- m-am intors eu de la dr...vestile sunt bune, bebe e maricel si ok, cu tot inventarul la zi (inimioara, manute, picioruse, caputz) palpaia acolo de nu mai puteam de dragul lui...
Am vb cu dr mai multicel si despre alimentatie si cred ca o sa reintru pe Montignac imediat ce scap de raul asta...am aflat ca fructele au multe calorii, eu mancam multe fructe, dar acum o sa le mai inlocuiesc cu lactate...
Olgutza si Cornelia- chiar ma gandeam ca o sa mergem la Marimed cum mergem la paine, cand ni se face dor de bebe...
Stefania - eu inca nu am simtit ca as avea chef de secs din motive de rau si vomat, dar astept cu interes momentul, desi sotului meu ii e cam teama sa se atinga de mine, i se pare ca ii face rau lui bb...
Mada- bine ca esti mai bine, las-o tu pe soacra sa te ajute la curatenie ca nu ii cade perla de la coroana... si pe sot sa te rasfete ca meriti, da? Stai cumintica acolo si fa ce iti place si ce te simti in stare..
Legat de ce ai simtit, subscriu cu ce zice Irinuca, la prima sarcina se zice ca se simte mai tarziu, eu la prima sarcina am simtit pe la 4 luni si acum mi-a zis dr ca prin febr o sa il simt...senzatia este unica si abia o astept...
Irinuca- ma bucur ca ai rezolvat si cu cadourile, vezi, ca te stresai tu...foarte fain cadoul lui Raducu, eu i-am facut cadou de 30 de ani sotului meu un mare acvariu, ca isi dorea rau si sunt intr-adevar linistitori si fff frumosi...dar pot sa iti spun ca e mare bataie de cap cu ei, el s-a invatat acum si se ocupa, cu tratatul apei, cu plantele si cu pestii care mor daca nu le convine ceva...ma intrebi daca dai de greu cu ei, da?
Anasia- burticile noastre cred ca ni se par maricele din cauza de uter care creste si probabil ca ne si balonam...
Zozela si Chocho- sa aveti sarbatori fericite si sa ne prindeti din urma repejor va doresc...

Cristina + bb 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Veve te rog sa ma stergi din lista,test e negativ nici eu nu inteleg ,am facut trei teste de urina au fost pozitive si azi rezultaul de singe e Hcg negativ....asta e........data viitoare...speranta nu moare niciodata atunci cind iti doresti ceva cu adevarat.[
blue]Multumesc din suflet la toate fetele din acest grup care m-au sustinut,va pupic si va doresc sarcina usoare si bebei sanatosii
Geliza[/blue] astept cu nerabdare sa postezi ceva ,sper din tot sufletul ca totul a decurs bine si te-ai linistit adica ai vazut

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maslinuta spune:

Servus,

Da miti2004 mesajul era pt tine. Scuze ca te-am botezat, iti sunt datoare un miel!!! Tu cum te mai simti? Mai ai sangerari?
Si eu fac parte din burticutele de iulie-august 2006 cu DPN 1 august 2006, insa eu mai am un baietel David de 1 an si 9 luni. Eu nu prea sunt foarte activa pe forum ca nu prea am mult timp la dispozitie. Dar daca vad intrebari la care pot sa ajut, raspund cu mare placere. Eu si la primul copil am sangerat maroniu cam 3-4 saptamani si in final totul a fost ok si am nascut prin cezariana un copil de 3,500kg. Teoretic se spune ca 50% sin sangerari provin de la embrion (oprire in evolutie, extrauterina, etc) si restul de 50% sunt anomalii ale uterului care te fac sa sangerari dar cu supliment de progesteron le fac sa inceteze in timp. Eu, cand au inceput sangerarile (chiar cand aveam 6 sapt) am facut o ecografie intravaginala si totul era corect cu bebe-ul (am vazut si inima batand)asa ca medicul mi-a prescris Prometerium (progesteron) 6X100mg/zi timp de 5 saptamani (aceeasi doza ca si la David). Dar mi-a spus ca e foarte important sa nu ai dureri de burtica ca este un semn de sarcina oprita in evolutie. Maine am 2 sapt de cand am inceput tratamentul si mai am o scurgere maroniu deschis spre bej. Insa sper sa fie totul bine.
Fetelor va pup pe toate si va astept cu vesti bune!

PS. Pt listuta si ziua mea va fi pe 11 ianuarie.
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fabya, imi pare rau ptr tine. Stiu cum te simti ca asa am patit si eu acum 2 luni. Macar eu am stiut ca e av menstrual. Fabya, dar tu ai facut vreo eco pentru confirmarea sarcinii?

Fetelor, eu am facut un test in seara asta. SUnt in ziua 24 a CM si a doua liniuta a iesit dupa 10 minute, cam palida dar e acolo. Sper sa fie bebe, desi dupa experienta de acum 2 luni...

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fabya, eu sunt alaturi de tine si crede-ma ca stiu ce inseamna. Durerea este mare, dar ai sa treci in curind peste ea si data viitoare sigur va fi bine. Te pup si itzi doresc sa itzi revii cit mai curand, si fizic si psihic!

Fetelor, eu nu stiu ce sa ma mai fac de rau ce imi este. Cel mai mult ma ingrijoreaza faptul ca nu pot manca carne sub nici o forma. Oare bebele meu din ce si-o lua proteinele? Si sunt in saptamana 13, asa ca ma asteptam sa simt mai bine, dar vad ca e tot rau, mai ales seara.Din cauza asta scriu si asa rar, pur si simplu nu mai am putere, in schimb citesc tot si sunt cu gandul alaturi de voi. Acum ma duc sa ma intind in pat, ca deja m-au luat senzatziile de greatza si mi-e frica sa nu vizitez toaleta!
Va pup si avetzi grija de voi!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iryn@ spune:

Buna seara burtici frumusele si "cumintele"!!
Dupa cum se vede mai multe tinem "post" de amor fara sa vrem....subscriu
Nici o grija fetelor , recuperam in trimestrul urmator
Madacristina si emiliapop, in legatura cu sucul de coacaze(afine), cel de la Prigat-cutie , e cam dulce, eu l-am incercat pe cel de la Granini, e mai scump dar e delicios.Mai ales ca afinele sunt recomandate in gastrite, il incercasem mai demult, dar acum mi-au mai trecut putin si greturile de la el.Am si in congelator, cumparate in toamna din piata pentru compot( ii fac de cand era micut lui sebi cu mere +afine) , acum beau si eu.Exista si ceai de afine(din fructe uscate)cu acelasi efect pentru stomac.
In rest, am luat si noi brad, o sa-l impodobim cat de curand, acum am si ajutor asa ca o sa iasa muuult mai frumos sper ca Mosul va aprecia corespunzator efortul
Va pupam,
Sebi si mamica lui10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna mamici,

V-am citit si m-am intristat vazandu-ma in continuare pe lista; va rog frumos sa ma scoateti, pt mine azi s-a terminat tot.
Mi s-a facut anestezie generala si tot personalul din spital (Elias) s-a purtat f frumos cu mine, incepand cu dr Tutunaru care a fost un adevarat profesionist. Fizic e bine, nu-mi amintesc absolut nimic (nu ca ar fi fost ceva demn de tinut minte) dar macar atat..in rest...al doilea copil al nostru nu a fost sa fie...si nu intentionam sa il inlocuim prea curand cu o noua sarcina pt ca suntem dati peste cap...

Nu vreau sa va intristez si pe voi, am scris mai mult sa va urez Sarbatori Fericite si sarcini cat mai usoare,

Va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput