Mamici de iulie - august 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
anasia spune:
buna, fetelor!am reusit si eu sa intru intr-un sfarsit; tot week am stat in pat cu o stare de rau si
de nu pot sa mai mananc mai nimic;nici durerile de burtica nu m-au lasat ;azi merg la eco, am niste emotii si teama, sper sa fie bb ok;mamaluiDavid si eu am o burtica de zici ca sunt in 4 luni;
va pup
anasia
madacristina spune:
Oricum dc nu a fost mai am de asteptat pana-l voi simti cu adevarat ca misca nu-i nici o pb...astept..insa ma gandeam ca dc il simt mai repede inseamna ca mai scap si eu de rau...dar asteptam,nu ne grabim...
Bebelusul meu la 12 saptamani
a.cicel spune:
Mie mi-a spus ieri doctorita ca o sa miste pe la sf lui martie, adica pe la 16-18 saptamani.
Eu inca ma bucur de perioada in care nu am greturi. Doar vineri m-am simtit rau, dar nu am avut greturi.
O prietena a avut greturi din prima luna si pana a miscat copilul, adica la 4 luni. Iar nasa mea are acum 3 luni jumate si nu a avut greturi deloc. Sper sa fiu si eu la fel ca ea.
POZE
geliza spune:
eu am asa usoare indispozitii...greturi mai mari am avut azi dimineata dar mi-am revenit dupa un pahar cu suc de porto...eu parca ameteli mai am din cand in cand...
va pup si revin cu vesti de la eco...mai spre seara ca merg la bucuresti
Eliza
5+ si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
olguttza spune:
Si eu stau la fel de bine cu gretzurile. Adica, din plin!
Numa ca nu
, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Pe de alta parte, tocmai ce-am venit de la masa, am mancat ca o sparta.
Sper sa ma tina macar doua ore.
Ieri mi-am luat salopeta de gravidutza si-s tare fericita! Simt ca am libertate. ![]()
Cred c-o sa fac si io o vizita la Marimed, dar saptamana viitoare, cel mai sigur. Si asta pentru ca, mai ales, mie nu mi-a dat poza cu samburelu'.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png
madacristina spune:
Irin@ sucul de coacaze de ce firma e facut?As vrea sa incerc si eu...
Mersi si astept raspuns.
Pup toate burticile si sa aveti grija de voi...sa fiti cuminti,sa nu faceti efort si sa aveti grija ce mancati.
Bebelusul meu la 12 saptamani
zozela spune:

Chocho multe 

si multi

pt.taria de care dai dovada!!! Poate,cine stie...la anu' o sa fim colege de paginutza
!!![]()
Acuma concentreaza-ti atentia pe Sarbatorile care urmeaza...
Fetele:

Nunta noastra-26.06.2005
eugcem spune:
Intamplator mi-am luat ieri un suc de coacaze, produs de Cappy, insa nu e chiar asa de gustos. Pentru ce e bun? Ca daca stiu ca e pentru o cauza nobila o sa mai beau totusi ![]()
Si poze la nunta mea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vcemartan/album?.dir=8dbd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/vcemartan/my_photos
Eugenia
danatim spune:
Buna fetelor,
M-as alatura si eu cu draga inima la mamicile de iulie-august dar inca nu e totul roz pentru mine. V-as ruga daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri.
La mine UM a fost pe 15 noiembrie. In 6 decembrie, deci la 4 saptamani si 4 zile, mi-am facut un test de sarcina care a iesit cu 2 liniute. In aceeasi zi mi-am facut si un Hcg care a iesit cu valoarea de 26,77 (in foaia de analiza primita scria ca pentru sarcina valoarea trebuie sa fie >25). Tot vineri am fost si la eco unde s-a vazut endometrul ingrosat si un punct care ar fii sarcina.
D-na doctor m-a pus sa repet azi testul Hcg, valoarea fiind 31.07. Rezultatul n-a multumit-o deloc spunand ca ar fi trebuit sa se dubleze. Ce parere aveti ? S-ar putea ca sarcina sa nu fie OK sau de ce a crescut atat de putin ?
Mi-a zis sa mai refac testul miercuri dar nu stiu cum voi rezista in indoiala asta. M-a zis ca urmatorul eco va fii pe 31 decembrie
Va multumesc,
Dana
bulinuta27 spune:
Cornelia_Laura iti multumesc din suflet ca esti alaturi de mine. Eu ma gnadesc ca ar trebuii sa fie bine, sper, pentru ca am greturi, ameteli, sanii ma dor de mor si s-au umflat de nu-i mai recunosc. Sa Dea Dumnezeu sa fie bine!
Va pup fetele si sa auzim de bine!!!