Mamici de iulie - august 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele!
Chocho, imi pare tare tare rau pentru ce s-a intamplat, dar citind ce scrii imi dai seama ca esti un om foarte puternic si sunt convinsa ca Dzeu iti va da alta sansa curand.Noi asteptam sa ne prinzi din urma si chiar sa ma intri sa ne spui ce faci. Pup mult!
Fabya, te asteptam cu vesti bune,nu mai sta cu emotii ca o sa fie bine.
Eu sunt in sapt 11 si parca-parca sa zic ca incep sa simt putintel mai bine, sa fie oare sfarsitul raului? Adica nu am mai vomat si chiar daca seara mi-e putin mai rau si ma simt slabita, parca e suportabil. Azi ma duc la dr, sa vedem ce-mi mai zice, nu mi-e asa de teama dupa ce l-am vazut pe bebel sambata la eco, speram sa fie vesti bune. Va raportez pe seara.
Irinuca, unde esti, iubita?
Mada, esti bine? Sau esti acasica in pat?
a.cicel- te inteleg ca ti-e draga poza aia, eu cu sotul ne-am uitat de vreo 4 ori la cd-ul cu eco in care dadea din picioruse, e fantastic!
Geliza, sa ne dai vesti dupa eco. Tinem pumnii!
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumu!
Cristina + bb 11 sapt
mamaluidavid spune:
Eliza te asteptam cu vesti bune de la eco.
Alexia miercuri mai bifez si eu o eco,nici eu nu am rabdare pana pe 4 ian cand sunt programata;acum mi-a spus sotul ca aproape sigur miercuri mergem,sper sa nu intervina ceva la servici 
Nici nu trebuie sa mint ca am probleme,a spus sotul ca o sa spunem ca pur si simplu vrem sa o vedem pe bb 
Abia astept,o sa am exact 8 saptamani
Stefania 7+ 
David
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Cristina_Ioana spune:
Alexia, stiu cum e si te compatimesc, asa am fost eu, slabisem 3 kg si vomam tot ce puneam in gura, inclusiv apa...nu am luat insa nici o pastila, m-am chinuit asa decat sa risc sa ii fac rau bebelului. Dr mi-a zis ca daca nu reusesc nici macar sa beau nimic, ma interneaza si ma pune pe perfuzii, ca eram si eu ff deshidratata...pot spune ca nu am facut nimic decat sa ma chinui si sa astept sa treaca...am manat kg intregi de lamaie si cam atat..si cica e imp sa mananci , chiar daca le dai afara, ca org isi mai pastreaza ceva totusi...ce sa zic, sper sa iti treaca repede, la mine e putintel mai bine, reusesc sa mananc si mi-e rau numai seara...
Cristina + bb 11 sapt
cornelia_laura spune:
Salutare burtici!
In primul rand tin pumnii stransi fetelor(Fabya, eliza) care merg azi la doctor si astept numai vesti bune!
chocho, ma bucur ca ai scris si sper din suflet sa o mai faci desi stiu ca iti e greu. Din tonul mesajului tau cred ca hopul cel mai greu l-ai trecut si sunt convinsa ca alaturi de cei dragi ti se vor inchide toate ranile.
stefania, felicitari pt petrecerea reusita!
Eu m-am simtit foarte rau aseara, am avut o stare de greata groaznica amestecata cu ameteli dar nu am putut sa dau afara nimic. Cu toate astea am reusit sa facem pomul si a iesit foarte frumos. Am facut unul artificial ca e mai sigur pt Eduard, am pus numai beteala si globuri care nu se pot sparge si l-am asezat intre canapea si fololiu(astea le-am lipit si l-am pus in coltul din spatele lor) astfel incat sa nu ajunga hotomanul la el.
Dupa dr meu ar trebui sa mai fac eco abia pe 15 ianuarie dar nu cred ca rezist pana atunci asa ca probabil mai fac o vizita la Marimed saptamana viitoare.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
madacristina spune:
Buna fetelor,
Mi-a luat cam mult sa citesc ce ati scris pt ca intre timp am facut si treaba pe aici.
Cristina mersi pt griji...sunt k acum,in week-end nu m-am simtit prea bine,insa cred ca incep sa depasesc perioada asta....de vomitat, vomit doar seara,insa aseara nu am vomitat deloc.
Sambata nu m-am simtit bine pt ca am exagerat...am umblat aproape toata ziua sa-mi iau ceva de imbracat....si oricum nu mi-am luat nimic...si am obosit f rau si seara ma dureau toate si am si vomitat.Ieri la fel parca eram calcata de tren,sotul a facut singur curatenia de sarbatori,eu nu puteam face nimic,doar stateam si plangeam ca mi-e rau si ca nu pot face nimic...dupa ce a terminat m-am asezat in pat si am atipit,intre timp a venit soacra care a vazut ca mi-e rau si m-a invelit si se tot gandea ce sa-mi faca sa mananc ca si asa de vreo sapt nu prea am mancat...si mi-a mai spalat si geamurile...oricum a fost draguta,l-a mai ajutat pe sot cand facea curatenie si mi-e mi-au zis sa stau sa ma uit la ei,ca nu am voie sa fac nimic....dar ma simteam prost...asta e...
Si cand stateam in pat si ma gandeam la ce sa mananc am simtit ceva in burta,mai spre partea stanga,m-a gadilat ceva si am fugit la sot si la soacra si ea mi-a zis ca incepe sa miste,adica ca incep sa-l simt ca misca...acum sper sa nu ma fi inselat...dar am mai auzit cazuri ca poate misca si la 3 luni si jumatate si ca e ca si cum te gadila ceva...
Oricum momentan ma simt mai bine,sper ca de azi sa nu-mi mai fie asa de rau,oricum raul ma ia tot timpul seara...dar mai avem putin si scapam.
Chocho imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat insa tb sa fi tare si sa lupti si cat de curand sa te auzim cu vesti bune...oricum vreau sa mai intri si sa ne mai spui cum iti e...
Va pup pe toate si ne mai auzim azi.......
Bebelusul meu la 12 saptamani
mamaluidavid spune:
Tot eu.Ma mananca degetele astazi
Ma doare spatele sus,intre omoplati ,mai mult spre stanga e durerea.Oare ce-o fi ca ma doare cam rau.
De asemenea ma doare mijlocul,plus ca m-am trezit dintr-o data cu un burtoi imens.
Nu exagerez daca spun ca arat cam in 4-5 luni
.De mancat nu prea mananc decat mandarine dar nu cred ca alea sa imi faca asa un burtoi.Constipata nu sunt.
Stiu ca o sa par aiurea dar cu pofta de
cum stati? Ca pe mine numai gandul ma ![]()
Sotul saracul e intelegator,mai incerca el asa subtil dar ma fac ca ploua
.
Cu David trageam eu de el
,lui ii era cam frica,deh prima data.
Sigur spera sa se intample la fel si acum dar...ghinion,m-am facut si uracioasa sper sa imi treaca cat mai repede.
Stefania 7+ 
David
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Tot eu.Ma mananca degetele astazi
Ma doare spatele sus,intre omoplati ,mai mult spre stanga e durerea.Oare ce-o fi ca ma doare cam rau.
De asemenea ma doare mijlocul,plus ca m-am trezit dintr-o data cu un burtoi imens.
Nu exagerez daca spun ca arat cam in 4-5 luni.De mancat nu prea mananc decat mandarine dar nu cred ca alea sa imi faca asa un burtoi.Constipata nu sunt.
Stiu ca o sa par aiurea dar cu pofta decum stati? Ca pe mine numai gandul ma
Sotul saracul e intelegator,mai incerca el asa subtil dar ma fac ca ploua.
Cu David trageam eu de el,lui ii era cam frica,deh prima data.
Sigur spera sa se intample la fel si acum dar...ghinion,m-am facut si uracioasa sper sa imi treaca cat mai repede.
Stefania 7+
David
Si pe mine ma doare spatele intre omoplati. Cat despre
al meu abia azi vine acasa. Asa ca ... poate daca il simt langa mine..., ca altfel....nici eu nu am nici un chef, desi alta data, cand era plecat abiaasteptam sa ajunga acasa ca imi era asa doooooor
. Acum nimic.POZE
cornelia_laura spune:
bulinuta27, ma rog pentru tine, bebe sa fie bine! Sa ne dai o veste buna azi! Tin pumnii stransi!
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
irinuca spune:
Am aparut si eu!
Bey...ma doare spatele intr-un hal...adica sciaticul.BB se pare ca sta aiurea si ma apasa unde nu trebe.Cert e ca (la fel a fost si la sarcina trecuta)ma doare spatele cu tot cu picior si abia merg.
Altfel, sanii nu ma mai dor aproape deloc dar grata si varsaturile nu ma scutesc.
In WE am reusit sa cumpar cadouri si brad asa ca m-am mai linistit ca eram tare stresata ca n-am timp.Mai trebuie sa-i mai cumpar sotului ceva si-s gata.Lui Raducu i-am luat un acvariu cu pesti si tot ce trebuie si sper sa-i placa ca prin vecini nu se dezlipeste de ei.
Madalina - nu vreau sa te dezamagesc dar sigur ce ai simtit tu nu era BB.Si eu simt de multe ori ca un fel de forfota si miscari dar sunt gaze nu e BB.Abia la a doua sarcina poti simti miscarile prin sapt. 14-15,La prima e putin mai tarziu.Dar ai rabdare.Vor veni curand si o sa vezi ce distractie cand isi face orar de "dans".Si cand sughite e mortal!Si mai incolo sa vezi cand scoate cate un calcai prin burta...Wow!De-abia astept!
Fetelor, mai puneti si voi poze la albumul nostru.Sa ne cunoastem mai bine.NU suntem decat vreo 7 acolo.Hai sa va vad!
Irinuca 10+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
madacristina spune:
Stiu Irinuca...si eu ziceam la fel ca e prea devreme,insa mi s-a zis ca nu e exclus,eu stiu cum e cand am gaze,in nici un caz nu ma gadila burta...am cunostinte care la prima nastere bebe a miscat la 3 luni si jumatate,si la fel doctorul a zis ca nu are cum sa fie asa,ca sigur avea 4 luni si jumatate cand a miscat,si ea a trait cu impresia ca de fapt avea 4 luni si jumatate si la inceputul lui februarie a chemat-o doctorita sa nasca si normal ca nu avea cum sa nasca pt ca era doar in 8 luni....si ei stateau stresati ca ce e cu bebe de nu mai vine si cand au fost la eco le-a zis doctorul de acolo sa stea linistiti ca tb sa nasca abia la inceputul lui martie,ca bebe are doar 8 luni,si asa a si fost....bebe miscase la 3 luni si jumatate...acum poate ca a fost altceva,insa dupa cum arata eco mi s-a zis ca e pos sa-l simt cat de curand.....deci nu e exclus sa-l simt mai repede....dar gaze nu au fost in nici un caz....stiu cum simt cand am gaze....
Pupici
Bebelusul meu la 12 saptamani