Mamici de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bine v-am regasit fetelor!
In primul rand m-au binedispus vestile bune care au aparut ieri si azi si FELICIT TOATE BURTICILE CARE AU FOST LA ECO. Sa dea Dumnezeu ca de acum incolo sa apara numai vesti ca acestea!
mist, din suflet ma rog sa-ti fie bine si sa ne dai o veste buna!
Kehleyr, sa creasca mare PRINTESA din burtica!
Eu am lipsit dar motivat. M-am apucat abia ieri de curatenie si recunosc ca merge destul de greu fiind si singura cu Eduard pana seara. Dar pana acum am facut baia, bucataria si dormitorul. Mai am camera lui bebe si sufrageria pentru maine si eventual poimaine. Anul asta vreau sa fac si cozonac, am gasit aici pe forum o reteta mai lejera, caci ar fi prima data cand fac. Sper sa-mi iasa ca tare mi-e dor de mirosul de cozonac proaspat.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor,eu va parasesc...hihihi..pana dupa Craciun..
Asa ca am intrat sa va urez "Craciun Fericit!",caldura in suflete,pace,multa iubire si mai ales multa multa SANATATE
..Sa nu mancati mult..ca sa nu ..
Pupici la burticutze!!La toate!!

LA MULTI ANI!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, vin si eu de la eco cu CD-ul puiului meu in buzunar! Sunt Bebe are 8,8 mm, corespunzator varstei de 6,6 saptamani, sacul gestational are 24 mm, pentru varsta de 7 saptamani si avem cam 148 batai de inimioara/min. Acum eu stiam ca am 7,1 saptamani, dar doctorita a zis ca 2 zile diferenta e OK. Si pulsul corespunde varstei sarcinii, asa ca pot suporta inca 2 saptamani pana la urmatoarea vizita la doc.
Ati avut dreptate, tipa e foarte amabila, s-a uitat si la ovar ca i-am zis ca m-a durut rau, mi-a pus si un pic de culoare pe circulatia sangvina...super! Iar sotul era asa de emotionat...nu-i venea sa creada ca punctul ala care pulsa era al puiului nostru!

In rest, ma bucur de acelasi tratament pentru silueta. V-am spus ca am slabit 1 Kg?

Alexandra 7 saptamani

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Cristina nu am vrut sa va sperii cu acvariul; ideea este sa pastrezi o oarecare distanta. Nu cred ca medicul te va lamuri, eu i-am intrebat pe multi, inclusiv de la Colentina (infectioase, tropicale, etc); nici unul nu mi-a oferit un raspuns clar, m-au aburit; eu nu suport raspunsuri de genul "asa trebuie", "asa se cade", mi-e imi trebuie raspunsuri clare, argumentate. Nereusind sa ma lamuresc, am preferat sa nu risc; incearca macar sa nu le mai dai tu "purici". Sanitarii de pe care ii ai pot fi ancistrus; mananca salata si castravete? Le dati? La pasari stiu ca ai dreptate, dar nu-mi amintesc de ce, pentru ca eu nu am avut pasari, asa ca nu m-am ostenit sa tin minte .

Valentina

Mergi la inceput

cristina_ana imi dai voie sa-ti tapetez socrela cu niste vanatai????? Dupa ce nasti, minte-o ca merita!!! Zi-i ca ai stat 3 zile sa nasti, ca mureau doctorii pe langa tine cu anesteziile in mana si tu nu voiai! E incuiata rau. saracuta, bine macar ca nu sta cu tine! N-o baga in seama.

Valentina

Mergi la inceput

olguttza schimba-l!!! daca nici prima data nu te-a bagat in seama... oricat de bun este, antecedentele tot trebuie sa-l intereseze. e superficial si nu ai nevoie de asa ceva; am avut o experienta similara cu un pediatru: am fost la el cu copilul unei prietene, a fost super ok; dupa 2 ani am fost cu al meu cand avea doar 2 saptamani; a fost superficial, i-a dat tratament fara analize, etc 9am vorbit si cu pediatrul actual la momentul respectiv si a spus ca asa ceva nu se face, diagnosticul respectiv nu se pune fara analize). Nu stiu, oamenii se mai schimba; o fost altfel la prietena ta, dar la tine nu a fost ok. Presupun ca daca-l suni la miezul noptii te pune sa suni la Salvare, nu te ajuta; nu ai nevoie de asa ceva.

Valentina

Mergi la inceput

Si eu am fost aseara la Marimed; tipa e intr-adevar draguta; voi ati vazut cate diplome avea pe pereti??? Pe mine nu ma prea impresioneaza diplomele, dar chiar avea multe. Si la mine s-a uitat la ovare, sunt ok, desi ma cam dor, mai ales dreptul. Bebe e bine, sarcina de 8 saptamani, iar sotul era in transa A luat cd-ul si poza, nici nu a intrat bine in casa si top la calculator. Mi-a facut bine chestia asta, sa stiti.
Stiti ce am patit acum? Stateam comod in varful patului, citeam mesajele voastre si va scriam. Mi s-a umezit nara stanga, am luat un servetel si m-am sters: surpriza, era plin de sange. Oare de ce? Mai devreme am dormit, anemie nu am, tensiunea e ok... Aveti idee?
Mie de vreo 3 zile mi-e mai bine; nu mi-a fost niciodata asa rau ca altor fete, de varsat nu am varsat niciodata... inca. De mancat pot manca fara probleme, daca este ceva de care-mi este pofta. Daca mi-e foame si nu mananc imediat, ma iau niste greturi crunte.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Letitzia eu sunt din Ploiesti, dar pot ajunge usor in Bucuresti ca am lucrat acolo. Esti tot la primul copil?

Valentina nu stiu daca trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu simptomele tale. Nici eu nu am asa greturi mari, nu am decat de doua ori, mi-a fost mai rau la inceput prin saptamanile 5-6 acum mi-a mai trecut. Poftesc si ma doare stomacul daca nu mananc la timp mesele normale. Mai ciugulesc si intre ele. A.. mai imi este rau daca mananc dulciuri, astea imi dau greata. Parca si energia mi-a mai revenit.
Cat despre sangerarile nazale, am citit undeva ca se pot intampla in sarcina si daca imi aduc bine aminte spuneau ca nu e nici o problema. Daca reusesc sa-mi reamintesc adresa site-ului iti scriu.

Subiectul soacre: a mea ma sicana inainte ca nu pot sa raman gravida, ma informa imediat despre vecinele care au ramas gravide, cine a mai nascut, la biserica imi arata toti copiii (vai uite ce frumos e copilul ala seamana cu ai mei cand erau mici) si pe la spate spunea sotului ca sunt stearpa, la fel proceda si cu cumnata mea dar ea e plecata in Canada, asa ca a scapat de replicile ei acide.
Acum de cand a aflat ca sunt insarcinata, tace malc. Daca ii spun ca imi e rau sau ceva in legatura cu copilul se stramba si schimba vorba.
Nu aduce vorba de sarcina ferite-ar sfantu! Subiect tabu! A si i-a spus sotului ca daca o sa pierd sarcina ??? (eu nu am astfel de antecedente) o sa dau vina pe ea!!!

Asa ca soacrelor

Emilia

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

M-am intors de curand de la doctor si v-as ruga sa ma scoateti si pe mine de pe lista. Asta e, n-a fost sa fie acum, poate va fi altcandva. Sa nu cumva sa va para rau pt mine, eu sunt mai fericita asa. Ma temeam de ceva si mai rau si anume sa nu trebuiasca sa aduc pe lume un copil cu probleme si iata ca am scapat de acel cosmar, asa ca sunt multumita, atat cat pot fi in situatia in care ma aflu. Miercurea viitoare sunt programata la chiuretaj si sper sa fie ok. Eu de felul meu nu prea am avut treaba cu spitalele si doctorii deci ma tem si de o intepatura de ac, dar trebuie sa trec si prin asta si o voi face, nu am de ales. Nu ma las eu asa usor. Nu stiu de ce s-a intamplat, doctorita a spus ca nu e vina mea, natura a eliminat o sarcina neviabila, dar eu cred in continuare ca din cauza supararii mari pe care am avut-o la inceputul sarcinii s-a intamplat tot ce s-a intamplat. Nu puteam din pacate face nimic ca sa evit ce mi s-a intamplat mie, dar sfatuiesc pe toata lumea sa se menajeze cat poate, stressul poate duce la pierderea sarcinii, sa nu uitati asta! dati la o parte toate certurile cu socrii, parintii, strainii, etc, viata bb-ului vostru e mai importanta decat toate problemele astea!

Fetelor care m-ati incurajat si ati fost alaturi de mine pana acum, va multumesc la toate din suflet . Nici nu stiti ce mult m-au ajutat vorbele voastre bune, mai mult decat va puteti voi imagina. Desi le-am spus si parintilor si socrilor despre problema inca de acum o saptamana, ei nu au stiut cum sa comunice cu mine intr-un mod care sa ma ajute, deci paradoxal, inafara de sotior, mi-ati fost mai aproape si mai de ajutor tocmai voi, pe care nici nu va cunosc, decat mi-au fost cei din familie.

Va doresc multa sanatate si voua si bb-ilor vostri si sa aveti parte numai de lucruri bune!

"I am still learning."

"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

mist am asteptat ca pe ace mesajul tau.Imi pare tare rau...Nici nu ma asteptam.N-are rost sa mai spun nimic.Sper doar sa iti transmit toata caldura de care ai nevoie in astfel de momente.
Sper sa ai un Craciun linistit,sa te impaci cu tine si cu cine mai trebuie si de Anul Nou sa nu uiti sa-ti pui o dorinta care sper sa se indeplineasca cat mai curand.

12

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput