Mamici de iulie - august 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Kehleyr spune:
Cristina, la mine pe lista de analize si ecografii scrie ca cea morfologica este in sapt. 22. Nu iti trebuie trimitere daca te duci la o clinica particulara, dar daca preferi, ti-am zis, se poate si la Emilia Irza si cred ca e gratuit cu trimitere de la ginecolog. Si eu am tot 29... de fapt fac 30 in februarie asa ca le fac doar pentru sufletelul meu...
Pumpkin, este Rococo pe Dorobanti, dar sunt destul de urate... sau cel putin asa erau acum trei ani cand eram eu prima oara insarcinata.
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
Cristina_Ioana spune:
Kehleyr, am inteles, saru'mana mult. Pai o sa ma duc intai in sapt 16 si apoi la 22...eu abia am implinit 29 de ani, o sa intreb oricum si dr daca e cazul sa fac trimpul test, ca imi stie istoria...
Doamneee, abia astept sa misteeeeee, imi place asa mult cand il/o simt acolo in burtica...
Cristina + bb 11 sapt
letitzia spune:
Buna fetelor!
Nu cred ca va mai amintiti de mine, am scris vreo 3 mesaje pe la inceputuri, dupa care m-am facut o lenesa
, dar va dau cuvantul meu ca am citit aproape in fiecare zi ceea ce ati scris. Am avut si eu probleme cu sangerari si dureri am stat in medical 1 luna (din care vreo 10 zile in spital- mai pierdusem pana acum 2 sarcini) dar acum e totul bine. Sunt deja pe lista voastra, caci am scris pe la inceputuri, doar data nasterii puteti sa o mai treceti: 4.12.1972 (am constatat cu uimire ca sunt nascuta in aceeasi zi cu emilia pop- de unde esti emilia? eu sunt din brasov).
Imi pare rau pentru fetele care au parasit lista
, stiu foarte bine cum este caci mi s-a intamplat de doua ori, a fost greu, dar a trecut. Acum eu am 12 saptamani si 1 zi. O sa fie bine si la voi, va asigur.
Promit ca o sa scriu mai des (am intrat de azi in concediu de odihna, iar de smotruit prin casa nu am chef).
si mai vorbim
pumpkin spune:
Kehleyr, mercic, tot urate erau hainele la Rococo si in urma cu un an cand cautam pentru prietena mea.
Nu-mi ramane decat sa-mi bag nasucul in sifonierele prietenelor mele care au bebelusi, dar amandoua sunt mai slabutze decat mine....mai cautam...
Miky
12+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
Cristina_Ioana spune:
Letita, bine ai revenit!
Bine ca ai intrat in concediu, sa te relaxezi si sa ai grija de voi doi.
Si eu stiu cum e sa pierzi o sarcina, dar lasa ca de data asta trecem noi cu bine peste toate... 

Cristina + bb 11 sapt
olguttza spune:
quote:
Originally posted by pumpkin
Olguttza, de unde ai luat salopeta de gravidutza ?
Ce magazine cu haine pentru gravidutze stiti? Ca incep sa nu ma mai incapa pantalonii...![]()
Salopeta mi-am luat-o din P-ta Sudului (Aleea Castanilor, daca stii) - 550.000! Si reglabila!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png
anasia spune:
madyn, IDS se numeste laboratorul si este mai de buzunarul omului de rand; mie dr.T mi-a dat pe langa cele uzuale, cele care se platesc:cmv,toxoplasma, rubeola,hepatita B+C,sa nu-mi scape vreuna(mi-a dat un biletel dar la cabinet); secretiile de col, clamydia si colposcopia(mie imi era necesara din alte motive)le-am facut cand eram insarcinata deja in sapt 4 ,( nu stiam daca eram insarcinata sau nu), dar mi le-a facut asa de usor dr la care am fost ca nici n-am simtit, si chiar am intrebat-o daca poate dauna lui bb(mi-a zis ca nu); acum fiecare organism reactioneaza altfel; papa nicolau am facut in alta parte in sept (nu stiam inca de dr) si m-a durut destul de tare, mi s-a parut ca a recoltat prea brutal secretiile;pumpkin, cineva este creat un link cu haine de gravida, ceva mai in urma(s-a deschis un magazin, dar nu mai stiu unde); eu deocamdata mi-am luat o pereche de pantaloni(raiat) cu burtica din SIR(1.300.000 la parter);
anasia
MADYN spune:
Anasia, si mie mi-a dat dr. T aceleasi analize ca si tie, si le-am si facut. Astept rezultatul de la lab. IDS, si pe cel de Pap, restul au iesit bune. Nici pe mine nu m-a durut deloc la recoltare pt Papanicolau desi inainte sa ramin gravi am avut experiente mai neplacute. Cred ca doctorii, daca stiu ca esti insarcinata, recolteaza mai cu grija.....sau sintem noi acum mai rezistente la durere...
7+
Bebelica
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, analizele astea cu virusii le facem de 3 ori in sarcina?...adica in fiecare trimestru?![]()
![]()
Am citit ca sardelele sunt f bune, contin fier mult si macroul in general
Aveti idee daca macroul afumat, pieptul de pui afumat sunt ok de papat? 

Cristina + bb 11 sapt
mist spune:
Pika, Kehleyr, si celelalte fete care ati fost la eco, felicitari din toata inima pt rezultate
! Sa va creasca puiutii sanatosi si frumosi
Un buchet de flori in plus pt Kehleyr
, pt ca a aflat deja sexul bb-ului.
Eu tb sa plec acusi la doctor si nu mai am rabdare. Nu imi fac iluzii prea mari, intre timp am avut si niste episoade neplacute cu sangerari si ieri am avut si crampe. Din ce am citit pe internet pana acum, asta nu suna prea bine. Fie ce-o fi, numai sa aflu odata ce am de facut si sa scap din starea asta de incertitudine care ma omoara. Maine imi vin si socrii in vizita pt sarbatori si tot maine merg si la doctor sa discut ce si cum (azi fac doar u/s-ul). Nu stiu deci cand o sa mai pot intra sa va scriu pe larg, de aceea va urez de pe acum sarbatori fericite si un An Nou plin de succese, bucurii si puiuti sanatosi, veseli si dolofani! Va pup cu drag
!
"I am still learning."
"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."