Mamici de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Kehleyr te invidiez.Asa repede ti-a spus ce e?...Bebelin al meu ce obraznicut sa-mi arate spatele...seamana cu ma-sa ca si eu cica eram tare rea copil...Si eu tot 12 sapt am si are aproape 6 cm,poate e baiat ca e un pic mai mareSa-ti traiasca comorile!Felicitari!

Fetelor eu sunt foarte ocupata cu curatenia,fac putin mai ma asez 10-15 min si tot asa.Obosesc foarte repede dar imi e teama sa nu-mi mai curga sange...Mai e putin pana la Craciun!Sunt foarte entuziasmata anul asta.Adevarul e ca sunt fericita ca avem si noi un bebe mic.SI ca o minune,ninge de o saptamana in fiecare zi ,ceea ce este foarte rar pentru zona in care locuim,pacat ca nu se pune zapada.As face si eu niste cozonac anul asta,tot pentru prima oara.AM sa caut o reteta.Sper sa iasa.Va pupic si ne mai vedem maine.Ma duc sa mai fac cate ceva prin casa.

12

SARBATORI FERICITE

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Desi mie numai bine nu mi-a fost,azi noapte pe la 11 cine credeti ca era la urgente cu pitic cu febra aproape 40?
Acum doarme desi si azi a avut febra destl de mare de dim ,punem supozitoare si se pare ca ne revenim.
Are gatul fffff rosu si inflamat de aceea nici nu vrea sa pape,singurul "aliment" acceptat de suc de porto.
O sa mai mergem si azi la medic,azinoapte au vrut sa faca analiza virusilor din gat dar fiind urgente nu s-a putut asa ca mergem la clinica noastra.
Nici nu mai bag in seama durerea mea de gat si de spate,ma doare rinichiul stang de nu pot sta dreapta.Stiu ca nu e bine dar deocamdata nu pot decat sa fiu langa David,chiar daca are 11 kg trebuie sa il tin in brate,doar asa se linisteste.
Ma duc sa ma pun langa el.
Va pupic si aveti grija de voi.

Stefania 7+

David

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Stefania, scumpa, ai grija de puiutz, sper sa se faca bine cat mai repede, ca peste doua zile trebuie sa il sarbatoritzi!!!
Alexandra, felicitari , sa creasca mare burtica si bebelusul !

Miky 12+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Buna fetelor!
Emiliapop eu sunt din Brasov, nu din Bucuresti. Si tot la primul copil sunt (ce-i drept m-am maritat si mai tarziucam de 2 ani,adica).
Si mie imi curge sange din nas, cam de vreo 4 saptamani. Dr. meu mi-a spus ca e normal dar daca imi curge prea mult e bine sa ma duc sa ma cauterizeze. Si, din cate mi-a spus tot el, nu are legatura cu tensiunea, e si asta un efect al sarcinii.
Din cate vad eu sunteti foarte harnicute. Am citit, imi cer scuze ca nu mai retin cine a spus exact, ca ati terminat de facut curatenie in "baie, dormitor, sufragerie"Eu m-am facut o lenesa de cand am ramas insarcinata (ce-i drept si dr. meu imi spune tot timpul sa nu fac efort, iar eu ma conformez). Azi dimineata abia am pus ceva la spalat (am avut noroc cu sotul meu care a spalat perdelele saptamana trecuta.Dar astazi si maine nu mai pot sa trag chiulul.
Va pup si mai vorbim ceva mai incolo cand o sa iau pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna,mai slabut sau sunteti toate ocupate cu pregatirile? am luat rezultatele la analize astazi si sunt ok, ma ingrijoreaza glicemia putin mai ridicata(la analizele cu 3 saptamani in urma avea valori mult mai mici); stie cineva este normal sa fie mai ridicata in sarcina?

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Hello!

Vali, saru'mana de sfaturi...o sa incerc sa nu le mai dau eu de papa la pesti, desi nu stau cu nasul in alea, adica le pun asa de la distanta...mie imi sunt foarte dragi, dar o sa incerc sa ii privesc mai de departe...
Si eu am fost impresionata de dna dr de la Marimed, ca este tare de treaba si are multa rabdare sa explice totul...si noi la fel, toata ziua ne uitam la cd-ul ala...adevarul e ca e impresionant sa vezi cum da din picioruse...al meu era tare activ...
Emilia si Vali, tare rau treaba asta cu soacrele, vad ca fiecare are cate un exponat de pus la panou...
Mist, regret ca nu a fost ok bebele, dar a dreptate, mai bine asa decat sa fi fost cu probleme...eu vreau sa fii tu linistita, sa ai un Craciun linistit si sa fii impacata cu tine...sunt sigura ca ne vei prinde din urma repejor...
Pika- si eu obosesc rau de tot, sunt ca o babuta, ma misc usor, mai stau si ma odihnesc putin, nu ma spetesc cu prea multe, ca nu sunt in stare...am mare noroc cu un sot intelegator si care ma ajuta in toate.. .
Stefania, multa sanatate lui David, sa se puna pe picioare repejor ca are party in cateva zile...
Anasia, bine ca esti ok cu analizele...eu din pacate nu ma pricep la valorile alea, nu vreau sa te incurc mai rau...

Fetelor din Bucuresti, ce parere aveti ce-i afara??? Stiu ca se circula rau si greu, dar e asa frumos ca nu vom avea un Craciun uscat...aseara topaiam prin casa ca un copil...

Cristina + bb 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

ma primiti si pe mine? am fost zilele trecute la tanti doctor si ne-a confirmat banuiala: sarcina de cca 5 sapt.

maine urmeaza sa mergem din nou sa ne faca carnet de gravidutza si sa ma treaca prin toate testele posibile, inclusiv taxoplasmoza - pt ca avem si pisicutza.

eu ma simt rau de vreo 3 sapt deja. ma tineam doar cu coca cola. insa doctoritza mi-a recomandat niste granule de la o farmacie homeopata si ma simt mult mai bine deja.

va pup pe toate si sper sa intru mai des pe aici.

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Va salut si eu
sunt pe fuga...pana acum nu mi-a mers netul la serviciu
Felicitari pentru cele ce si-au vazut bbei la eco si pareri de rau pentru cele care au avut de suferit...capul sus, sarbatorile se apropie si Dumnezeu o sa ne ajute pe toate si mai ales pe voi sa ne prindeti din urma...
eu nu am o stare prea buna, nu am greturi, dar am asa un nod in gat, ma doare un pic spatele si ma simt balonata....si am avut si un vis urat urat aseara...am visat ca pierdusem sarcina...cand m-am trezit si am realizat ca nu e adevarat m-am bucurat enorm
vreo cateva zile cred ca nu mai apuc sa intru...poate maine mai intru un pic ca apoi plec la tzara si ma intoarc luni...sa ne auzim sanatoase
Sa aveti un Craciun Fericit, cu multe bucurii, cu liniste in suflet si mai ales cu sanatate

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Cinta, bine ai venit! Iti doresc sa ai un bebe sanatos si mancacios, o sarcina frumoasa si nastere usoara! Pentru listutza te rog sa-mi spui DPN-ul sau data primei zile a ultimei tale menstruatii (UM), numele doctorului obstretician care te urmareste si numele spitaluilui unde o sa nasti si, daca vrei, data ta de nastere (sau macar varsta).

Miky 12+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

multumesc pt urari, Pumpkin!

UM - 2 Nov 2005
Doctorul - inca nu l-am ales. am cateva recomandari asa ca o sa ii vizitez pe toti si o sa vad cu cine ma simt cel mai bine.
De nascut, 99% voi naste in Riga, Letonia.

Data nasterii: 9 aug 1977

mai multe detalii dupa vizita de maine la doctor. la noi e un picutz mai ciudat pt ca iubi trebuie sa ma insoteasca peste tot,inclusiv la ginecolog pt ca nu stapanesc limba letoniana f bine si tre sa faca pe interpretul.

cinta

Mergi la inceput