Mamici de ianuarie-februarie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 6
teolinda spune:
DANIELA - eu m-am dat cu Garmastan pe sfarcuri si ma mai dau si acum cand se mai aspresc de la supt . Este f eficienta crema si inmoaie sfarcul imediat si pana la urmatorul alaptat se reface.
Eu folosesc pledulete de finet cand il schimb pe bebe... pe ele il pun ca am zis sa fie totul elegant si l-am pus pe o paturica iar el mi-a facut pipi pe ea inca de la primul schimbat.
Uneori face cacut si in prosopelul de baie... in timp ce eu incerc sa il sterg si sa ii fac toaleta.
Asa ca eu va sfatuiesc sa aveti prosoape de baie de rezerva si pledulete sau scutece de finet pe care sa ii schimbati pe bebei pt ca s-ar putea ca de cate ori ii schimbati sa fiti nevoite sa schimbati si ceea ce a avut sub el in timpul operatiunii.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
mirela10 spune:
fetelor de la schimbul2 sunteti mortale
.in ciuda morcovului cu frunze si iepure cu tot care il am,am reusit sa ma hilizesc un pic la ce ati debitat.

CATALINA si FLORININI sa poarte bebicii sanatosi toate lucrusoarele!!
ALINA te asteptam cu vesti bune de la eco.
MONICA,MARCHPLAYER,DEEA,BEA,URSULINA,ANA SI RESTUL TRUPEI
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Denisam spune:
Florinini- sa stapineasca bebe sanatos tot ce ai primit la baby shower, stiu cum e![]()
Moni- sa te bucuri de covor si restul achizitiilor!
Daniela- fac piftie=racitura cu 2/3 carne porc si restul curcan si iese buna!Bafta la analiza de urocultur ais nu mai fii stresata ca va sta bebelina acolo pina in februarie dc esti cumintzica.
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
A... sa nu uit!Fetelor care aveti spatiu faceti-va un spatiu de infasat bebele la un nivel rezonabil... sa nu stati cocosate sau ingenuncheate ca mine. Deci o masa cat mai mare pe care sa va puneti la indemana toate marintisurile de care aveti nevoie sa ii igrijiti pe bebel.
TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
ellarad spune:
m-am intors de la control si se pare ca este totul bine. col lung si inchis, bebe care nu a coborat inca. se pare ca mai dureaza pana nasc. macar acum nu mai sunt stresata ca ma apuca nascutul cat e doctorita plecata. sa vedeti ce cuminte stau eu acum pana in ianuarie... o sa lenevesc la greu.
cica toate contractiile de pana acum sunt pregatitoare. daca astea pregatitoare dor asa de rau cele de nastere cum or fi??!!!!
de la inceputul sarcinii si pana acum m-am ingrasat 20kg asa ca mi-a interzis painea, dulciurile, pastele si m-a trecut pe portocale ![]()
m-am conformat si acum bag portocale, banane si gutui dar la cola tot nu renunt 
Mirela, mai bine vorbesti cu doctorul sa te vada ca sa stai si tu linistita.
Ella si
Daniel Alexandru 37+
Denisam spune:
Alina- bafta la eco, sa vii cu vesti bune!
Mirela- si eu incerc sa citesc ce au scris fetele aseara,si rad, stai cuminte
si dc moasa a zis ca e ok si mie din cate stiu mi se pare ca e ok scurgerea aia, desi vad ca ai doar 1 sapt in fata mea si eu nu am inca scurgerea, dar ai vazut ca organismele sunt diferite.Dc ai dureri, suna la medic, dc nu stai linistita, nu et stresa inutil!
Teolinda- multumim de sfaturi
, sa ne mai zici cum te simtzi dupa cezariana, cu taietura, cum te misti, etc!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
DENISA spor la treaba dupaamiaza, mai vi cu noi la schimbul 2 si sa vezi ce spor o sa ai! Ce-ti mai face baba?
MIRELA si eu zic sa te duci la doctor ca sa fi linistita,desi cred ca-i mai degraba o secretie obisnuita.
TEOLINDA mersi mult de informatii,n-am apucat inca sa ma gandesc la alte intrebari, dar vad ca-s pe faza celelalte fete!
Si noroc ca am gasit intre lucrurile socrelei o multime de scutece noi, de pe vremea lui Pazvanti...dar se pare ca-s utile! Macar nu mai dau alti bani!
CATA sa folositi sanatosi toate lucrurile(inclusiv jeepul
) ,mie mi-au placut mult lustra si globurile si...toate!
DEEA vezi ca ti-a picat bine "cheful" de azinoapte?
MARAKI sper ca ti-a picat bine macar mancarea asta! Sa ne zici de socrosenie!
BEE sper ca stai diseara mai mult!
ALINA si ELLA asteptam noutati de la medic!
DANIELA se pare ca esti cea mai activa la...schimbul 1! ![]()
RALU e adevarat ca suntem cam
astea din tura de noapte
Hai si tu,uite la DEA ce bine i-a picat, nu mai viseaza ...SF-uri d'alea! (numai ca risca sa viseze ...cisterne centrale
)
PAULA,SHEBA,MARIA,TANTI si restul si daca nu scrieti mult intrati macar mai des cu doua randuri sa nu va punem pe lista...cu surprize...ca de pe acum...cum dispare una,cum ne intrebam ce-i cu ea!
Uite...unde-i NICOLE de exemplu??? Parca n-a intrat azi...
Va pup pe toate ,merg sa aprind TV-ul!
MONI 37+
si
DIANA

Denisam spune:
Moni- o sa vin cat pot cu voi la schimbul 2, ca am destule de facut si mai trebuie sa fac si poze, ai vazut ca Maraki
mi-a dat tema si asteapta!
Mi-am adus aminte ca am si de calcat, dar poate fi aminat pt maine dupa ce merg la medic!
Baba e ok azi, pt moment, mi-a dat o singura chestie, nu-mi place, dar o sa fac cat pot si cat am chef, treaba ei dc ii convine sau nu!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
utocatalina spune:
Hai ca am dormit vreo ora si acum mi-e bine
...de emotie si de cit m-am invirtit pe linga Dan cind desfacea cadourile m-a apucat o durere de burta mai crunta ca niciodata....mi-era ca o iau inainte la nascut
...acum este ok!
Fetelor mercic de aprecieri
....sa dea Domnul sa poarte bbii nostri fericiti tot ce am luat noi pentru ei!
Maraki...mea culpa...globurile sunt de aici...au intrat si ele in poza din greseala
...este adevarat sunt scumpe si aici, dar noi le pastram tot timpul anului la vedere si de sarbatori de urc in brad!Peste 1 zi sau 2 cind o sa vina bradul fac poze sa-l vedeti ce minunat o sa fie!Mirela scurgere cam multa, albicioasa am si eu...daca ai asa...chiar ca nu ai de ce sa-ti faci probleme...nu stiu cum este cu scurgerea incolora insa, ca eu n-am!Teolinda, deci prosoape la greu! Am retinut...ai slabit bine dupa nastere!
Am spatiu super de infasat...de aia am facut comoda mare din 2 bucati...atit pentru infasat cit si pentru pus lucrurile Biei trebuincioase operatiunii!
Monica sunt marfa covorul si carpetele?
Mai ai de luat carutul? Misto faza cu cum dispare cineva, cum ne facem probleme ca a nascut si noi nu stim!
Alina bafta la eco
....auzi tu nu ai niste bocanci de iarna? Ca astia in general sunt mai largi...am si eu unii si cred ca la picioarele umflate sunt taman buni...sau ai numai cizme mulate pe picior?
Ella foarte bine ca sta bbunde trebuie inca nitel...cit priveste faptul ca te-a pus la regim, esti in stare, acum de sarbatori?
Si eu am luat 17 pina acum dar nu cred ca as trece la regim daca mi-ar zice doctorul acum pe ultima sutav de metrii cind toata lumea va minca ca sparta in jurul meu!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

utocatalina spune:
Uff tocmai ce m-am laudat ca nu ma mai doare burta ca iar m-a apucat rau de tot....mai, pe mine nici la ciclu nu ma doare asa...nasol
...asa dureri are vreuna din voi? Ca eu cind le am, imi zic mereu ca nu apuc Revelionul si apare zina
...uff...ce doare!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
35+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!